WordPress.org

Profiles

editor

Profile picture of editor
  • Member Since: June 4th, 2005
  • @editor on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Works as described, on the site WordPress.org Forums:
    A light, efficient plugin. I hope the widget on top sh…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Insert/edit link" Feature In Editor Not Working..., on the site WordPress Support Forums:
    Actually, it's working using Safari and not working using Chrome...

    6 months ago

  • Posted a reply to "Insert/edit link" Feature In Editor Not Working..., on the site WordPress Support Forums:
    I confirm the internal linking is not working, in my site. Any suggestions? Thanks

    6 months ago

  • Posted a reply to Publicize is using ugly permalinks, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, it worked :) Thanks, Mario

    8 months ago

  • Created a topic, Publicize is using ugly permalinks, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Excluding/removing the author name in posts, on the site WordPress Support Forums:
    It worked, thanks again!

    11 months ago

  • Posted a reply to Excluding/removing the author name in posts, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot! And what if I want to remove the authors name in the…

    11 months ago

  • Posted a reply to Excluding/removing the author name in posts, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, as indicated in the tag, I'm using gazette by Automattic My theme is this…

    11 months ago

  • Created a topic, Excluding/removing the author name in posts, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Tagline not appearing, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I will use a logo, instead, containing the tagline. Thanks!

    12 months ago

  • Posted a reply to Tagline not appearing, on the site WordPress Support Forums:
    Anyone?

    12 months ago

  • Created a topic, Tagline not appearing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Too many tweets, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, same problem. In a few days, the plugin published 12 and 24 tweets in…

    1 year ago

  • Posted a reply to Lost 7 points on Pagespeed, on the site WordPress Support Forums:
    Another problem: the counter is not appearing. I'm using W3TC and CloudFlare. Thanks, Mario

    2 years ago

  • Posted a reply to Lost 7 points on Pagespeed, on the site WordPress Support Forums:
    Hello Mary Anne, my site is this. PageSpeed requests compression by gzip or deflate for…

    2 years ago

  • Created a topic, Lost 7 points on Pagespeed, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Powerful and flexible, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Tom, I bought the premium addon package a few days ago :) You answered…

    2 years ago

  • Created a topic, Powerful and flexible, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to No 'via @blogname“ yet, on the site WordPress Support Forums:
    Great, thanks a lot! I've got another question: does the plugin "inherit" the sharing statistics…

    2 years ago

  • Created a topic, No 'via @blogname“ yet, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Emptying wfHoover database table, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Related posts in bold after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    After 2 days, the bold has disappeared. What a mistery :) Thanks for the suggestion…

    2 years ago

  • Posted a reply to Related posts in bold after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Sure, but what do I have to do? I'm using W3TC and Cloudflare, but I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Related posts in bold after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Uploaded again the related.css file, edited line 7 and 12 with "normal" instead of "bold",…

    2 years ago

  • Posted a reply to Related posts in bold after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Actually, I deleted all the code lines involved. Previously I made the change you suggested…

    2 years ago

  • Posted a reply to Related posts in bold after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Well, I did what tonysiino suggested but the bold is still there. I just emptied…

    2 years ago

  • Created a topic, Related posts in bold after upgrade, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Excellent, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: AddToAny: Share/Bookmark/Email Buttons] How/Where to add customization to include twitter h, on the site WordPress Support Forums:
    When will you let this feature to apply to standalone Twitter button too? I think…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Tweet Old Post] Parse error after update, plugin can't be reactivated, on the site WordPress Support Forums:
    The previous version is in the chronology of the plugin page.

    5 years ago

  • Posted a reply to Latest version broken today!, on the site WordPress Support Forums:
    Delete the plugin folder via FTP, and upload the previous working version. I just did…

    5 years ago

  • Posted a reply to Sexybookmarks, Facebook count not working, on the site WordPress Support Forums:
    Apparently, yes, but the count of likes stopped working, and I have to use the…

    5 years ago

  • Posted a reply to Sexybookmarks, Facebook count not working, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you!

    5 years ago

  • Created a topic, Sexybookmarks, Facebook count not working, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Sharedaddy] Don't Display eMail Button under Posting, on the site WordPress Support Forums:
    The problem was JetPack, not W3TC, that works fine. Thank you

    5 years ago

  • Posted a reply to Sexybookmarks: FB buttons Like and Send not workin, on the site WordPress Support Forums:
    Apparently, it's a Facebook flaw, not plugin-specific. A fix is to submit single posts to…

    5 years ago

  • Created a topic, Sexybookmarks: FB buttons Like and Send not workin, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Site very slow in creating a new post, on the site WordPress Support Forums:
    Well, the problem seems to be the JetPack plugin. Not something I was unaware of,…

    5 years ago

  • Posted a reply to Site very slow in creating a new post, on the site WordPress Support Forums:
    I would add I've got another site, running on the same server, with the same…

    5 years ago

  • Created a topic, Site very slow in creating a new post, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Wait for fix or switch to a different plugin?, on the site WordPress Support Forums:
    Download the development version. It works smoothly, even with minify.

    5 years ago

  • Posted a reply to Issues with recent update, on the site WordPress Support Forums:
    Turning the minify mode to "manual" doesn't fix the missing CSS problem anyway.

    5 years ago

  • Posted a reply to MAXCDN CDN not working correctly, on the site WordPress Support Forums:
    Turn minify off. I'm on MAXCDN, and had to do that. Hoping in the next…

    5 years ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache Minify Settings Gone?, on the site WordPress Support Forums:
    By the way, this is how the plugin help looks like: http://twitter.com/tonykhue/status/67770214951038977

    5 years ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache Minify Settings Gone?, on the site WordPress Support Forums:
    Is it possible to go back to the previos version?

    5 years ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache Minify Settings Gone?, on the site WordPress Support Forums:
    This update is a joke, if not something else. In the Minify section, try click…

    5 years ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache Minify Settings Gone?, on the site WordPress Support Forums:
    I don't see such a command in General...

    5 years ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache Minify Settings Gone?, on the site WordPress Support Forums:
    Not only that. Before updating W3TC my site got a 96/100 in Page Speed Test…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Sharedaddy] Don't Display eMail Button under Posting, on the site WordPress Support Forums:
    The same happens to me. I'm using Thesis theme. EDIT: After deactivating W3TC the icons…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Shows Old WordPress Stats Page, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem fro me, included the message Whoops! There was a small systems error. Please…

    6 years ago

Plugins