WordPress.org

Profiles

ecrip

Profile picture of ecrip
  • Member Since: February 19th, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, Will @ Functionality Be Forthcoming?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Although I am admin, I can't verify myself", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @modemlooper

    9 months ago

  • Posted a reply to "Fron End Publishing Images", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I don't even have permission (admin) to (normally) upload into FrontEnd Publishing. Let me…

    9 months ago

  • Created a topic, Fron End Publishing Images, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "BePro Listings", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Sorry to bother you again. I have been waiting for the BEPro Listings to…

    9 months ago

  • Created a topic, BePro Listings, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, "Submit New Listing" Button, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "The post's links must direct to the application's connect or canvas URL.", on the site WordPress Support Forums:
    Took me a while to fix too; SFC works on my site now. What Otto…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress login", on the site WordPress Support Forums:
    Saved my day. Thanks!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Bug: Login/link with Google is no longer working", on the site WordPress Support Forums:
    Guess I should have looked much here earlier. Spent the last several hours trying to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Entire Site Suddenly in Italics", on the site WordPress Support Forums:
    Found a unexpected user on my called systemadmin (something like that). Should have copied the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Entire Site Suddenly in Italics", on the site WordPress Support Forums:
    All of my posts suddenly went italic too. Checked source...no problems found.

    2 years ago

  • Suggested an idea, Video Ad Manager Plugin

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Leaflet Maps Marker] Post Editing Problems After Updating To Leaflet Maps version 2.3", on the site WordPress Support Forums:
    Robert, THANK YOU! That fixed the problem. Wishing you a Great Day Sir! George

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Leaflet Maps Marker] Post Editing Problems After Updating To Leaflet Maps version 2.3, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Facebook Connect] BLUE “GRANT SFC PERMISSIONS” button, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] AutoPublish - Image not being sent", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, me too; images, so far, not being included with post. I also think (???)…

    3 years ago

  • BePro Listings Business Directory