WordPress.org

Profiles

echoleaf

  • Member Since: October 4th, 2013
  • @echoleaf on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Search media library w/ post form?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello?

    2 weeks ago

  • Posted a reply to 2nd etc gallery paging link are WRONG, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately, that didn't work.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to 2nd etc gallery paging link are WRONG, on the site WordPress.org Forums:
    That didn't work, likely because the page contains an Album. The galleries are all in…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Search media library w/ post form?, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry - what I mean is when someone wants to add a photo to their…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to 2nd etc gallery paging link are WRONG, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure what you mean by 're-inserting the gallery'?

    3 weeks ago

  • Posted a reply to 2nd etc gallery paging link are WRONG, on the site WordPress.org Forums:
    Nope - that doesn't work. See here: http://eventsbyjessyca.com/gallery/weddings/ Check the url for the gallery with…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Search media library w/ post form?, on the site WordPress.org Forums:
    Any way to let members search through their previously…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to 2nd etc gallery paging link are WRONG, on the site WordPress.org Forums:
    That makes sense. Will changing it to 'and' and then resaving permalinks fix the issue?

    4 weeks ago

  • Created a topic, 2nd etc gallery paging link are WRONG, on the site WordPress.org Forums:
    Here's a gallery: http://eventsbyjessyca.com/gallery/w…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Document Search?, on the site WordPress.org Forums:
    Your docs need clarification - I finally found the shortcode to display all docs &…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Customize login form?, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to customize the login form with some c…

    1 month ago

  • Created a topic, Document Search?, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a shortcode or something for visitors to be a…

    1 month ago

  • Posted a reply to Password reset problem after hiding backend, on the site WordPress.org Forums:
    Nope :/ If someone can't login, I just reset their password to something simple so…

    1 month ago

  • Created a topic, Multisite support?, on the site WordPress.org Forums:
    Are you officially supporting multisite yet?

    2 months ago

  • Posted a reply to Does NOT work with Woo’s FedEx plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I don't count time wasted as being 'lucky'.

    2 months ago

  • Posted a reply to Does NOT work with Woo’s FedEx plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I suggest testing it for your own needs. My client needed the site completed and…

    2 months ago

  • Posted a reply to Does NOT work with Woo’s FedEx plugin, on the site WordPress.org Forums:
    So you have Woo's official FedEx Shipping Method plugin? Just confirming. I do realize that…

    3 months ago

  • Created a topic, Does NOT work with Woo’s FedEx plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Just confirmed - if FedEx is chosen as one of the meth…

    3 months ago

  • Posted a reply to No shipping methods, on the site WordPress.org Forums:
    I disabled FedEx and am still having issues; I'm guessing I have something in your…

    3 months ago

  • Posted a reply to No shipping methods, on the site WordPress.org Forums:
    Just confirmed that FedEx is working fine. I'm not using shipping classes (which would prevent…

    3 months ago

  • Posted a reply to No shipping methods available message on checkout…, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting the error but it's able to calculate the shipping cost fine - so…

    3 months ago

  • Created a topic, No shipping methods, on the site WordPress.org Forums:
    Does this work with the Woo Fedex Plugin? I keep getti…

    3 months ago

  • Posted a reply to 1 gallery showing “no images were found”, on the site WordPress.org Forums:
    Well, after turning off plugins it worked. However, two of the galleries have a '\'…

    3 months ago

  • Posted a reply to 1 gallery showing “no images were found”, on the site WordPress.org Forums:
    Scratch that - the gallery with no images issue has not been fixed, see here.

    3 months ago

  • Posted a reply to 1 gallery showing “no images were found”, on the site WordPress.org Forums:
    Switching back to 2.1.5 helped. For the main gallery page with the 3 albums, I…

    3 months ago

  • Posted a reply to 1 gallery showing “no images were found”, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I'll give that a shot.

    3 months ago

  • Posted a reply to 1 gallery showing “no images were found”, on the site WordPress.org Forums:
    I'm concerned that when I recreated one of the galleries that the same thing happened.…

    4 months ago

  • Posted a reply to 1 gallery showing “no images were found”, on the site WordPress.org Forums:
    Also, I made 3 galleries with a single image that click through to my album…

    4 months ago

  • Created a topic, 1 gallery showing “no images were found”, on the site WordPress.org Forums:
    Just installed NGG the other day and have 12 other gal…

    4 months ago

  • Posted a reply to ERROR: Cookies are blocked or not supported by your browser, on the site WordPress.org Forums:
    On my site it was related to caching & I had to exclude the hidden…

    5 months ago

  • Posted a reply to ERROR: Cookies are blocked or not supported by your browser Error, on the site WordPress.org Forums:
    Finally - a solution! Amazing how the iThemes people don't mention this anywhere.

    5 months ago

  • Created a topic, Trying to fix slow multisite database queries…, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having some performance issues with a multisite in…

    5 months ago

  • Posted a reply to How do you show image links?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I missed that!

    5 months ago

  • Created a topic, How do you show image links?, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry but the specific examples you link to in the plu…

    5 months ago

  • Created a topic, Can’t login via Chrome plugin, on the site WordPress.org Forums:
    The Chrome plugin hangs when trying to login to my sit…

    5 months ago

  • Posted a reply to Authentication issue: You are not a sandbox user, on the site WordPress.org Forums:
    The silence is deafening.

    6 months ago

  • Posted a reply to Multisite support, on the site WordPress Support Forums:
    When is your multisite update estimated to be released?

    6 months ago

  • Created a topic, Possible to add a field to a form after there are submissions?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Getting 500 errors when submitting 4 out of 5 forms, on the site WordPress Support Forums:
    OK.

    6 months ago

  • Created a topic, Getting 500 errors when submitting 4 out of 5 forms, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Not showing featured image or excerpt, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Not sliding?, on the site WordPress Support Forums:
    Got it, it was a minification plugin, thanks for pointing it out. Are there any…

    7 months ago

  • Created a topic, Not sliding?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Password reset problem after hiding backend, on the site WordPress Support Forums:
    I'd still like to hide the backend as I was getting 5000+ attempted logins per…

    7 months ago

  • Posted a reply to Password reset problem after hiding backend, on the site WordPress Support Forums:
    Is there a solution, besides ditching iThemes Security?

    7 months ago

  • Created a topic, Shortcode for widget?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Any way to get it to serve scaled images?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Password reset problem after hiding backend, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, How to use the Hide Backend feature without getting the 'enable cookies' error?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Never completes importing db, on the site WordPress Support Forums:
    I doubt it was the plugin - I finally got the backend working after migrating…

    8 months ago

Plugins