WordPress.org

Profiles

Shaun Williams

  • Member Since: March 6th, 2011
  • Proprietor at eAngulus Computer Solutions
  • @eangulus on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Can’t Register, on the site WordPress.org Forums:
    It is working now. Thank you.

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t Register, on the site WordPress.org Forums:
    But not all domains end in a .com there are now hundreds of TLD's for…

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t Register, on the site WordPress.org Forums:
    Don't where you tried the website. I just tried signing up here https://myeffecto.com/register Using info@neesh.photography…

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t Register, on the site WordPress.org Forums:
    I sent the email. The email I am trying to use is info@neesh.photography

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t Register, on the site WordPress.org Forums:
    Still not able to register. Don't know what your definition is of "and solve this…

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t Register, on the site WordPress.org Forums:
    Can't even register on the website here: https://myeffecto.com/register

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t Register, on the site WordPress.org Forums:
    Just done it then. Hopefully not too long as I need to finish this setup…

    2 months ago

  • Created a topic, Can’t Register, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Installed the plugin but when I enter an email fo…

    2 months ago

  • Posted a reply to Latest Update still breaks site, on the site WordPress.org Forums:
    Doesn't look like this is being taken seriously. There is even other threads complaining about…

    3 months ago

  • Created a topic, Latest Update still breaks site, on the site WordPress.org Forums:
    Running 2.9.4 I have it Network Activated. I have so…

    3 months ago

  • Created a topic, Scheduling based around new posts, on the site WordPress.org Forums:
    Not a problem, just a suggestion. I love the auto pos…

    5 months ago

  • Posted a reply to Result Order, on the site WordPress.org Forums:
    I figured that. I future feature would be awesome to be able to add weighting…

    7 months ago

  • Posted a reply to Double items in Multi website sites, on the site WordPress.org Forums:
    2.8.5.1 Syntax Highlighting is fixed. Bug still with clicking the name of the snippet going…

    7 months ago

  • Posted a reply to How to disable for staging site., on the site WordPress.org Forums:
    BTW the above comment I was meaning for a WordPress MU site. To put this…

    7 months ago

  • Posted a reply to Double items in Multi website sites, on the site WordPress.org Forums:
    getyoowoo Have you updated to 2.8.5? This fixes the duplication for me.

    7 months ago

  • Posted a reply to Double items in Multi website sites, on the site WordPress.org Forums:
    I have that bug to. If you click the name of the snippet, it goes…

    7 months ago

  • Posted a reply to Double items in Multi website sites, on the site WordPress.org Forums:
    Did find a new bug. All the Syntax Highlighting is now gone. Just plain now.

    7 months ago

  • Posted a reply to Double items in Multi website sites, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I had to install via downloading the zip from Github. Refused to update otherwise.…

    7 months ago

  • Posted a reply to Double items in Multi website sites, on the site WordPress.org Forums:
    It's not my end. I had other plugins to update and they worked fine. Updating…

    7 months ago

  • Posted a reply to Double items in Multi website sites, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure if it's you or mean, but I try to update, it says it's…

    7 months ago

  • Posted a reply to Double items in Multi website sites, on the site WordPress.org Forums:
    Whats the difference with multisite and shared? The way I am using it is that…

    7 months ago

  • Posted a reply to Double items in Multi website sites, on the site WordPress.org Forums:
    From what I can tell, the list under a subsite is showing the Network Shared…

    7 months ago

  • Posted a reply to How to disable for staging site., on the site WordPress.org Forums:
    This is going to be very complex to get setup. I am running my site…

    7 months ago

  • Posted a reply to Double items in Multi website sites, on the site WordPress.org Forums:
    Any update to this. With many snippets, it is getting very crowded and confusing with…

    7 months ago

  • Created a topic, How to disable for staging site., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am running OneSignal on my site, that I also sy…

    7 months ago

  • Posted a reply to Unable to import from wordpress media library, on the site WordPress.org Forums:
    I can't even find the option to import from Media Library. Help files seem to…

    7 months ago

  • Posted a reply to Multisite Question, on the site WordPress.org Forums:
    Just took a look at the snippets, and when looking at snippets via a sub…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not working properlly. Various Login Issues, on the site WordPress.org Forums:
    Still having issues. Originally you guys blamed the Coming Soon Mode the site was in,…

    8 months ago

  • Posted a reply to Multisite Question, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. Will check it out

    8 months ago

  • Posted a reply to Result Order, on the site WordPress.org Forums:
    But that's not what I want. I want the ability to have media in my…

    8 months ago

  • Created a topic, Result Order, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I was wondering if there was any way where we can…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not working properlly. Various Login Issues, on the site WordPress.org Forums:
    I sent you an email.

    8 months ago

  • Posted a reply to Photons messes up image quality, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry to revive an oldish thread, but I couldn't find anywhere else to ask. Now,…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not working properlly. Various Login Issues, on the site WordPress.org Forums:
    Can you tell me where I can details to please? I'm not going to post…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not working properlly. Various Login Issues, on the site WordPress.org Forums:
    I have just finished spending hours on check for plugin conflicts, logging out, trying a…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not working properlly. Various Login Issues, on the site WordPress.org Forums:
    First, you may need to let me know when you're ready to look. I forgot…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not working properlly. Various Login Issues, on the site WordPress.org Forums:
    Also another issue. For Social comments, we have the option to put in the id…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not working properlly. Various Login Issues, on the site WordPress.org Forums:
    First, if my site was in maintenance mode then it would only be for a…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not working properlly. Various Login Issues, on the site WordPress.org Forums:
    I'm starting to wonder how this plugin got such good reviews and such. Yet another…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not working properlly. Various Login Issues, on the site WordPress.org Forums:
    Another bug I have found, enabling sharing on AMP pages. Shows a List of dots…

    8 months ago

  • Created a topic, Not working properlly. Various Login Issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, First is not really a problem, but can there be a…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not working with Google Authenticator, on the site WordPress.org Forums:
    And as I already stated, the problem is with the addon for Google Authenticator, Google…

    9 months ago

  • Posted a reply to Not working with Google Authenticator, on the site WordPress.org Forums:
    Why did this get resolved? Its still broken.

    9 months ago

  • Created a topic, Not working with Invisible reCaptcha for WordPress, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this issue is also reported here: https://wordpre…

    9 months ago

  • Posted a reply to Not working with Google Authenticator, on the site WordPress.org Forums:
    Any luck?

    9 months ago

  • Posted a reply to Not working with Google Authenticator, on the site WordPress.org Forums:
    Can you replicate now?

    9 months ago

  • Posted a reply to Error Entering Code, on the site WordPress.org Forums:
    You simply just have to ask if you want access. Let me know where I…

    9 months ago

  • Posted a reply to Not working with Google Authenticator, on the site WordPress.org Forums:
    OK, just retested. It works with the Google Authenticator alone. There is another plugin Google…

    9 months ago

  • Posted a reply to Not working with Google Authenticator, on the site WordPress.org Forums:
    What's this got to do with this thread? Start your own. While I am here,…

    9 months ago

  • Posted a reply to Multisite Question, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry misunderstood. But yeah it would be great if it can work the same as…

    9 months ago

Plugins