WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 23rd, 2013
  • Location: Rochester, NY
  • Website: www.brightonhoney.com
  • Find me on:
  • Created a topic, Uncaught TypeError jquery.touchSwipe.min.js, on the site WordPress.org Forums:
    getting this error when viewing as mobile any suggesti…

    1 month ago

  • Created a topic, one of the better ones, on the site WordPress.org Forums:
    I was searching for a free abandoned cart plugin and c…

    4 months ago

  • Posted a reply to PHP Warning, on the site WordPress.org Forums:
    in the past couple of days, there have been several plugin updates and the log…

    7 months ago

  • Posted a reply to PHP Warning, on the site WordPress.org Forums:
    not all plugins are active however show active below Shift8 CDN Debug Info WordPress Version:…

    7 months ago

  • Created a topic, PHP Warning, on the site WordPress.org Forums:
    error logged every page hit in ssl_error_log: PHP Warn…

    7 months ago

  • Created a topic, This site can’t be reached www.semrush.comupload.php, on the site WordPress.org Forums:
    the plugin blocked/broke access to WP console. had to …

    7 months ago

  • Posted a reply to New Update Broke The Plugin Functionality, on the site WordPress.org Forums:
    I'm still getting this with 1.8.1

    9 months ago

  • Posted a reply to woo-blocker… has been deactivated due to an error: Plugin file does not, on the site WordPress.org Forums:
    1.8.1 same issue

    9 months ago

  • Created a topic, woo-blocker… has been deactivated due to an error: Plugin file does not, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin woo-blocker-lite-prevent-fake-orders-and-bl…

    9 months ago

  • Created a topic, reports: viewed status and date not updating, on the site WordPress.org Forums:
    The report is not showing any activity. I send to seve…

    11 months ago

  • Posted a reply to images not showing in firefox, on the site WordPress.org Forums:
    update fixed it. TY

    11 months ago

  • Created a topic, images not showing in firefox, on the site WordPress.org Forums:
    seems to load images in chrome however not firefox. tr…

    11 months ago

  • Created a topic, randomly showing 0 cache files and giving 404, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin randomly shows zero files in cache and gett…

    12 months ago

  • Posted a reply to Duplicate header field: “MIME-Version”, on the site WordPress.org Forums:
    yes, that worked TY! vi found extra line breaks along the way so not exact…

    12 months ago

  • Created a topic, Duplicate header field: “MIME-Version”, on the site WordPress.org Forums:
    bounce when sending a test email. Other emails generat…

    12 months ago

  • Posted a reply to 500 error on admin after update 2.2.6, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for jumping on this and getting out a fix so quickly! All is…

    1 year ago

  • Posted a reply to 500 error on admin after update 2.2.6, on the site WordPress.org Forums:
    sent

    1 year ago

  • Created a topic, 500 error on admin after update 2.2.6, on the site WordPress.org Forums:
    only have installed on one site however hosed up a cou…

    1 year ago

  • Created a topic, conflict with Lightbox PhotoSwipe, on the site WordPress.org Forums:
    image is a gray box and lightbox features seem disable…

    1 year ago

  • Posted a reply to The tag ‘link rel=canonical’, which contains URLs, was found earlier in the doc, on the site WordPress.org Forums:
    yes seems to have been fixed. TY!!

    1 year ago

  • Created a topic, PHP Fatal error had to disable plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, AMP pages returning a 500 error. With the plugin d…

    1 year ago

  • Created a topic, tribe_get_events function returns random event, on the site WordPress.org Forums:
    from what I can tell the function tribe_get_events is …

    1 year ago

  • Posted a reply to Widget displays “0” when description is blank, on the site WordPress.org Forums:
    fix in line 125 $desc is set to 0 if nothing in line 177 the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin stops tracking search engine hits, on the site WordPress.org Forums:
    I see what is happening. the hit is being recorded as a visitor and not…

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin stops tracking search engine hits, on the site WordPress.org Forums:
    still no search hits recorded. my ticket on github was closed with the comment below.…

    1 year ago

  • Posted a reply to mobile domain m.domain.com, on the site WordPress.org Forums:
    Hi TY for the reply! I found some other plugins that do something similar. The…

    1 year ago

  • Created a topic, mobile domain m.domain.com, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Brilliant plugin thank you! I am experimenting wit…

    1 year ago

  • Posted a reply to disable spinner?, on the site WordPress.org Forums:
    Found it (sort of) not a plugin conflict per se. This is the only thing…

    1 year ago

  • Created a topic, disable spinner?, on the site WordPress.org Forums:
    is there an easy way to disable the spinner? I suspect…

    1 year ago

  • Created a topic, The tag ‘link rel=canonical’, which contains URLs, was found earlier in the doc, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, trying out different themes and came across this o…

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin stops tracking search engine hits, on the site WordPress.org Forums:
    I opened a new issue on github. this has been an issue for a while…

    1 year ago

  • Posted a reply to no visitors: [404] /wp-json/wpstatistics/v1/hit?_=1544287960, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kipof! When you have a moment would you please be so kind as to…

    2 years ago

  • Posted a reply to no visitors: [404] /wp-json/wpstatistics/v1/hit?_=1544287960, on the site WordPress.org Forums:
    I figured out the issues. google indexing bots are hitting the API directory looking for…

    2 years ago

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>[WP Statistics] no visitors: [404] /wp-json/wpstatistics/v1/hit?_=1544287960, on the site WordPress.org Forums:
    hi this is not resolved. I am seeing this for multiple sites. I really like…

    2 years ago

  • Posted a reply to new plugin white screen on post, on the site WordPress.org Forums:
    sent info cheers!

    2 years ago

  • Posted a reply to new plugin white screen on post, on the site WordPress.org Forums:
    I did update and save; same, blank page. I rolled 1.0.5 had to resave page…

    2 years ago

  • Created a topic, new plugin white screen on post, on the site WordPress.org Forums:
    the plugin update broke my recipe post. I just get a w…

    2 years ago

  • Posted a reply to no visitors: [404] /wp-json/wpstatistics/v1/hit?_=1544287960, on the site WordPress.org Forums:
    I have done that now 10+ times :) I have a very low info sight…

    2 years ago

  • Created a topic, no visitors: [404] /wp-json/wpstatistics/v1/hit?_=1544287960, on the site WordPress.org Forums:
    does this help? [404] /wp-json/wpstatistics/v1/hit?_=…

    2 years ago

  • Posted a reply to Cron-Job not working, on the site WordPress.org Forums:
    I found the problem. Just for fun I changed http to https and that solved…

    2 years ago

  • Posted a reply to Cron-Job not working, on the site WordPress.org Forums:
    TY for the reply! I did double check and it works fine in 3.5.16 and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Cron-Job not working, on the site WordPress.org Forums:
    hi, Just wondering if there has been any update to this issue or possible time…

    2 years ago

  • Posted a reply to widget signup not saving email, on the site WordPress.org Forums:
    I deleted the plugin and reinstalled it and that seems to have rectified the issue.…

    2 years ago

  • Posted a reply to widget signup not saving email, on the site WordPress.org Forums:
    TY for the response! I have the latest ver of WP and yes it is…

    2 years ago

  • Posted a reply to widget signup not saving email, on the site WordPress.org Forums:
    I rolled back to 3.5.12 and its working. Anyone else seeing this issue?

    2 years ago

  • Created a topic, widget signup not saving email, on the site WordPress.org Forums:
    For some reason email signup is not working via the wi…

    2 years ago

  • Created a topic, authorize.net, on the site WordPress.org Forums:
    sight does not open payment gateway authorize.net when…

    2 years ago

  • Posted a reply to Recipe Fields are missing after may 18, on the site WordPress.org Forums:
    I updated 3 files that were changed in the past 24 hours on github: functions.php,…

    2 years ago

  • Posted a reply to update 2.0.6 500 internal server error (again), on the site WordPress.org Forums:
    ok 2.0.6 is working. I enabled PHP debuging in php.ini and reloaded apache, updated to…

    2 years ago

  • Posted a reply to update 2.0.6 500 internal server error (again), on the site WordPress.org Forums:
    please see previous post I have everything listed. I will try the PHP monitoring tool…

    2 years ago

Plugins