WordPress.org

Profiles

  • Member Since: February 16th, 2006
  • Find me on:
  • Posted a reply to Contact form emails not working, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross I have tested it on my website and all seems to be working without…

    2 months ago

  • Posted a reply to Contact form emails not working, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross Thx :). I will test it tomorrow when it releases. Would it be possible…

    2 months ago

  • Posted a reply to Contact form emails not working, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross I removed everything (also on Azure) and reinstalled from scratch. Still the same issue…

    2 months ago

  • Posted a reply to Contact form emails not working, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross I don't have a double install or any other smtp plugin installed. I can…

    2 months ago

  • Posted a reply to Contact form emails not working, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross I have some awesome news. The issue is fixed here. I even tested it…

    2 months ago

  • Posted a reply to Contact form emails not working, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross I will test it later today or tomorrow. Thanks for the work trying to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Contact form emails not working, on the site WordPress.org Forums:
    @pyiter Could my issue be related to a same cause (see post in the past)?…

    2 months ago

  • Posted a reply to Office 365 Authenticated SMTP (Not OAuth), on the site WordPress.org Forums:
    @tneville Hey Tim, is the 0365 OAUTH2.0 extension coming back?

    2 months ago

  • Posted a reply to Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross I will keep on testing until I find the issue. The thing is: both…

    2 months ago

  • Posted a reply to Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross I tested the 1.7.2 beta and it is behaving the exact same way. Mails…

    2 months ago

  • Posted a reply to Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross I will give a try today. I love the perfect autentification but my boss…

    2 months ago

  • Posted a reply to Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross I have reinstalled it several times and I keep having the same problem. It…

    2 months ago

  • Posted a reply to enlarged logo, on the site WordPress.org Forums:
    @britner thank you for the CSS. This also fixed the issue for me on Outlook…

    2 months ago

  • Posted a reply to enlarged logo, on the site WordPress.org Forums:
    @ibrahimal3ed yup that did the trick. I needed to delete the logo first. Thanks! Now…

    3 months ago

  • Posted a reply to enlarged logo, on the site WordPress.org Forums:
    @ibrahimal3ed I haven't been able to get it to work yet. I only have a…

    3 months ago

  • Posted a reply to enlarged logo, on the site WordPress.org Forums:
    @ibrahimal3ed hahaha, this is one of the funiest replies ever :). Thanks for finding a…

    3 months ago

  • Posted a reply to enlarged logo, on the site WordPress.org Forums:
    @britner This is the first thing I tried. I scaled down the image. The result…

    3 months ago

  • Posted a reply to How can I see where the plugin is used?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok perhaps I finally found out why. It seems to be used by the template.

    3 months ago

  • Created a topic, How can I see where the plugin is used?, on the site WordPress.org Forums:
    Hey guys, This is a really stupid question but I can'…

    3 months ago

  • Posted a reply to enlarged logo, on the site WordPress.org Forums:
    @ibrahimal3ed yup it is exactly the same issue

    3 months ago

  • Posted a reply to enlarged logo, on the site WordPress.org Forums:
    @ibrahimal3ed I wonder if this is the same issue I am having lately (see my…

    3 months ago

  • Posted a reply to Header image/logo styling broken on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    @karlalevelup Thank you for the info. No worries I just wanted to report it as…

    3 months ago

  • Posted a reply to Header image/logo styling broken on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    I have been testing it on other mail apps. The problem isn't there for the…

    3 months ago

  • Created a topic, Header image/logo styling broken on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    I am recently having an issue with the header/footer i…

    3 months ago

  • Created a topic, Using premium email for wordpress, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys, I am just wondering why there isn't a way to…

    3 months ago

  • Posted a reply to Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross Any new ideas why this could be happening?

    4 months ago

  • Posted a reply to Invalid client secret error when trying to authenticate, on the site WordPress.org Forums:
    @tonimerc the reason I made the mistake is because in the guidelines it isn't mentioned…

    4 months ago

  • Posted a reply to Invalid client secret error when trying to authenticate, on the site WordPress.org Forums:
    @tonimerc perhaps you made the same mistaka as I dit: https://wordpress.org/support/topic/invalid-client/

    4 months ago

  • Posted a reply to Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross woops sorry. Wrong copy&paste. It is V1.7.1

    4 months ago

  • Posted a reply to Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross the latest version of everything: CF7 5.4.1 Woocommerce 5.3.0 Kadence WooCommerce Email Designer 1.4.7…

    4 months ago

  • Posted a reply to Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross yup Outlook on windows. I tried several pc's and I even tried the web…

    4 months ago

  • Posted a reply to Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross I removed the plugin and reinstalled it completely. Still the same behaviour. I don't…

    4 months ago

  • Posted a reply to Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    Do you want me to send the complete header? This is what is set in…

    4 months ago

  • Posted a reply to Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross I am having the issue with CF7 reply-to and Woocommerce reply-to. This is what…

    4 months ago

  • Posted a reply to Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross have you had the chance to look at this reply behaviour? My collegue finds…

    4 months ago

  • Posted a reply to CLS and slider element, on the site WordPress.org Forums:
    @boldthemes I have send them a mail.

    4 months ago

  • Posted a reply to CLS and slider element, on the site WordPress.org Forums:
    I was hoping the slider size option "keep hight" would do the trick but it…

    4 months ago

  • Created a topic, CLS and slider element, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again, As stated before I am still optimising my s…

    4 months ago

  • Posted a reply to Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross the only non-standard thing I am doing is sending it to our alias e-mail…

    4 months ago

  • Posted a reply to Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    It also happens for other forms on the website (CF7). When they are send to…

    4 months ago

  • Created a topic, Reply to orders woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again, Everything seems to be working like clockwo…

    4 months ago

  • Posted a reply to Styling issue content wide iso boxed, on the site WordPress.org Forums:
    @gabrielfuentes Ok thanks I fixed it myself with some custom CSS. I just found it…

    4 months ago

  • Posted a reply to Bold builder error PHP related?, on the site WordPress.org Forums:
    This has been resolved via support. One of the columns had a corrupt background image…

    4 months ago

  • Posted a reply to HTML codes in wordpress core Emails, on the site WordPress.org Forums:
    @agamashish I am also using woocommerce and Kadence WooCommerce Email Designer and I haven't seen…

    4 months ago

  • Posted a reply to other icons next to mobile hamburger menu, on the site WordPress.org Forums:
    @boldthemes ok thanks I will try that. If that doesn't work I will just keep…

    4 months ago

  • Created a topic, Bold builder error PHP related?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Guys, I am getting a warning on a site build wi…

    4 months ago

  • Created a topic, works and fast support, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your help! Finally a mail plugin that works.

    4 months ago

  • Created a topic, Styling issue content wide iso boxed, on the site WordPress.org Forums:
    Hello everyone, I am having an issue with the styling…

    4 months ago

  • Posted a reply to Invalid client, on the site WordPress.org Forums:
    @edwardcross yup that did the trick :). Wrong code. Thanks for the super fast help.…

    4 months ago

  • Created a topic, Invalid client, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am doing my best to follow the steps exactly as…

    4 months ago