WordPress.org

Profiles

dwell

Profile picture of dwell
  • Member Since: January 14th, 2013
  • www.odobre.ru
  • @dwell on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Problem with Firefox, on the site WordPress Support Forums

    7 hours ago

  • Posted a reply to "How to make Name field optional?", on the site WordPress Support Forums:
    and e-mail too

    3 days ago

  • Created a topic, How to make Name field optional?, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Posted a reply to "How to remove your breadcrumbs?", on the site WordPress Support Forums:
    I could do it only by hardcoding template.php But i'm sure there should be more…

    3 days ago

  • Created a topic, How to remove your breadcrumbs?, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Posted a reply to "Sorting questions", on the site WordPress Support Forums:
    after close investigation I see now, that some questions listed as "asked" and the date,…

    3 days ago

  • Created a topic, Sorting questions, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Created a topic, Error when VK posting, on the site WordPress Support Forums

    4 days ago

  • Posted a reply to "annoying :)", on the site WordPress Support Forums:
    I would, but there's no zero...

    1 week ago

  • Posted a reply to "annoying :)", on the site WordPress Support Forums:
    Actually i installed an old version of your plugin, before this update, so your plugin…

    1 week ago

  • Posted a reply to "plugin stopped to work", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. You were right. But still I have errors when posting to VK: Array (…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "How to remove html text area", on the site WordPress Support Forums:
    But after any update we should do that again? Why hardcoding? )

    3 weeks ago

  • Created a topic, annoying :), on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Just doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Still Calling wp-emoji-release.min.js after installing Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    what kind of information do you need?

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Still Calling wp-emoji-release.min.js after installing Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. And it's not about cache...

    4 weeks ago

  • Created a topic, plugin stopped to work, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, admin menu, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "VK Crossposting error", on the site WordPress Support Forums:
    I have trouble with VK posting too with new version Always get "Array ( [pgID]…

    2 months ago

  • Created a topic, not so good, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Money back, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Perfect!, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Plugin doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Error when posting to VK, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Sorry. No data so far., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Cool, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, used to be good, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "doesn't work (anymore?)", on the site WordPress Support Forums:
    I revoted. Sorry, the trouble was at my side!

    11 months ago

  • Created a topic, doesn't work (anymore?), on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, troubles with vkontakte, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Compatible with WordPress 4.2+", on the site WordPress Support Forums:
    doesn't work anymore (

    11 months ago

  • Created a topic, The plugin show the list on all pages, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "How to display the list only on posts pages?", on the site WordPress Support Forums:
    I mean I don't want to show the list with my posts on the page…

    1 year ago

  • Created a topic, How to display the list only on posts pages?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to LIMIT", on the site WordPress Support Forums:
    As I see, an old question was left without answer https://wordpress.org/support/topic/plugin-wordpress-seo-by-yoast-opengraph-meta-description?replies=1

    1 year ago

  • Created a topic, How to LIMIT, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Too many logs, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "backup starts but can't run", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same error. The job should backup database to local folder. The log…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Facing Problem", on the site WordPress Support Forums:
    and why you still rate it as much as 5 stars? :)

    1 year ago

  • Created a topic, Not mobile friendly, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "this add-on could't work on my site , i couldn't find its existence", on the site WordPress Support Forums:
    Go to widgets section of your site and you will see :)

    1 year ago

  • Created a topic, Really helpful!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "my error log is huge!", on the site WordPress Support Forums:
    I do nothing

    1 year ago

  • Created a topic, my error log is huge!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not working", on the site WordPress Support Forums:
    H├ęctor, thanks for your answer, i solved the issue. And yes, IM has to be…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Emails not sending - Fatal error: Class 'Swift_MailTransport'", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue

    2 years ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not working", on the site WordPress Support Forums:
    There's more: when I tick "Display post thumbnail", there's even no field for size of…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not working", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, but can't get what's wrong on my side... Just moved…

    2 years ago

  • Created a topic, Strange update, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago