WordPress.org

Profiles

Dave

Profile picture of Dave
  • Member Since: October 31st, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "1.5 not working with WP 4.3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ryan, Thank you for your explanation. Yes, I think I was confused. I've read…

    1 day ago

  • Posted a reply to "logged in but unable to get to dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved. I was on a backup IP-address and had forgotten this wasn't on my wp-admin…

    2 days ago

  • Created a topic, logged in but unable to get to dashboard, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Created a topic, Simple and sweet, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Created a topic, 1.5 not working with WP 4.3, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Posted a reply to "suggestion - dashboard widget", on the site WordPress Support Forums:
    Wonderful Samir, it works beautifully. That's a very useful addition I feel. Many thanks!

    4 weeks ago

  • Created a topic, Works fine - could use an update, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, suggestion - dashboard widget, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Deprecated functions used, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "1.8.3 update stopped showing my related posts", on the site WordPress Support Forums:
    A big thank you rcgordon - that's very helpful!

    2 months ago

  • Posted a reply to "1.8.3 update stopped showing my related posts", on the site WordPress Support Forums:
    Could anyone send me version 1.8.1?

    2 months ago

  • Posted a reply to "1.8.3 update stopped showing my related posts", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, for me the problem also remains with version 1.8.4. The error message has changed…

    2 months ago

  • Posted a reply to "1.8.3 update stopped showing my related posts", on the site WordPress Support Forums:
    And when searching for posts I get this error: <b>Notice</b>: like_escape is <strong>deprecated</strong> since version…

    2 months ago

  • Posted a reply to "1.8.3 update stopped showing my related posts", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem for me. Where can I find an older version (1.8.2)? I'm getting this…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Language Switcher not available in backend on SEO tab", on the site WordPress Support Forums:
    I spoke too soon: it is working now, I just didn't notice it before. But…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Language Switcher not available in backend on SEO tab", on the site WordPress Support Forums:
    Quick update: I've just updated to WordPress SEO 2.1.1 and qTranslate-X 3.3, but the problem…

    4 months ago

  • Created a topic, Is this plugin still supposed to be working?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Simple and sweet, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Language Switcher not available in backend on SEO tab, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Table Rates Calculating Incorrectly - seemingly offset", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again John, It's working now. I reread your second point, went through our settings…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Table Rates Calculating Incorrectly - seemingly offset", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your swift reply John, Re 1: Yes, that was 0 already Re…

    6 months ago

  • Created a topic, Table Rates Calculating Incorrectly - seemingly offset, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Nice and lightweight - could use an options panel, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, no support on paid plugin, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Problem with password protected posts, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Disable quick cache on a per site basis with multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks - that's perfect

    11 months ago

  • Created a topic, Disable quick cache on a per site basis with multisite, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Pin It button stopped showing on 2 images only", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, yes, that explains it all then. I didn't realize it works on the…

    11 months ago

  • Created a topic, Pin It button stopped showing on 2 images only, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Twenty Twelve theme v1.5 -- What's new?", on the site WordPress Support Forums:
    To elaborate: they are minor changes and you shouldn't have any issues updating. Good luck!

    12 months ago

  • Posted a reply to "Twenty Twelve theme v1.5 -- What's new?", on the site WordPress Support Forums:
    Here is an exact overview of the differences: Changes from twentytwelve/1.4 at r38243 to twentytwelve/1.5…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Two instances of Mailchimp on same page, both using plugin processing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Dominic, Thanks for your reply. OK, I've uninstalled the plugin and reinstalled it. Then…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Two instances of Mailchimp on same page, both using plugin processing", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much Gabe, that makes a lot of sense. I've done this now…

    2 years ago

  • Created a topic, Two instances of Mailchimp on same page, both using plugin processing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "subheader, all fields, and subscribe all on one line", on the site WordPress Support Forums:
    We're doing that on our blog. See for example this post. But we do use…

    2 years ago

  • Created a topic, Simply does the job, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Overlay issue", on the site WordPress Support Forums:
    I'm unsure what was happening, but updating the plugin to version 1.1 seems to have…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Overlay issue", on the site WordPress Support Forums:
    Clarification: So instead of this output: <div id="attachment_97" class="wp-caption alignnone" style="width: 406px"> <a class="img" href="/wp-content/uploads/2014/01/image.jpg">…

    2 years ago

  • Created a topic, Overlay issue, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "slideshows disappeared and came back... weird", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Josh, Just for your information. Our host confirmed there was an update to the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "slideshows disappeared and came back... weird", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your answer Josh. Well, the problem hasn't come back so all seems…

    2 years ago

  • Posted a reply to "slideshows disappeared and came back... weird", on the site WordPress Support Forums:
    And now all the sliders are back again, without any changes I made to the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "slideshows disappeared and came back... weird", on the site WordPress Support Forums:
    Well, the strangeness continues: slideshows are not showing on the site anymore. I'll explain below…

    2 years ago

  • Created a topic, slideshows disappeared and came back... weird, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "NextGEN is breaking my media uploader and media gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, same issue here. I'm using WP 3.6 and NextGEN 2.0.17. With nextGEN activated the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Slider images temporarily not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that makes sense Josh. Thank you. It's been a one time thing that didn't…

    2 years ago

  • Created a topic, Slider images temporarily not showing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Hungryfeed error with wordpress.com feed", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your reply Jason. I've routed the feed through feedburner and now it works…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Quick question - Clicks in Analytics", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Celeste. Looking forward to the new analytics :)

    2 years ago

  • Created a topic, Hungryfeed error with wordpress.com feed, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

Plugins

  • iThemes Security (formerly Better WP Security)

    User rating