WordPress.org

Profiles

dsyd

Profile picture of dsyd
  • Member Since: June 1st, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Error after installation", on the site WordPress Support Forums:
    My client is also seeing this problem. 502 Bad Gateway when trying to get any…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Lazy Load] Does not work with WP Category Posts List/Shortcodes, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] How to enable lightbox? I seriously can't figure it out", on the site WordPress Support Forums:
    Opajaap, Just to let you know I figured out what was wrong. I had VI-8…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] How to enable lightbox? I seriously can't figure it out", on the site WordPress Support Forums:
    Strange, I see standards mode. Hovering my mouse over the three boxes I see this…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] How to enable lightbox? I seriously can't figure it out", on the site WordPress Support Forums:
    BTW that's with Firefox 13.0.1, Chrome 19.0.1084.56 m, and IE 9.0.8112.16421.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] How to enable lightbox? I seriously can't figure it out", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Opajaap, That's strange as I have "<!DOCTYPE html>" at the top of the page…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] How to enable lightbox? I seriously can't figure it out", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Opajaap, that would be great if you could take a look. I've disabled Lightbox…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] How to enable lightbox? I seriously can't figure it out", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Opajaap, I couldn't figure it out either. I had IX-A6 set to wppa as…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Page Cache - Status = not cached?", on the site WordPress Support Forums:
    This fixed it for me: In .htaccess, I replaced... # BEGIN W3TC Page Cache core…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Jetpack by WordPress.com] Diagram in Stats not working since updating to WP3.4", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the fix, it's working again here.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Jetpack by WordPress.com] Diagram in Stats not working since updating to WP3.4", on the site WordPress Support Forums:
    The error I get is here: jQuery(document).ready( function($) { function select2BlogStatFormat( blog ) { var…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Jetpack by WordPress.com] Diagram in Stats not working since updating to WP3.4", on the site WordPress Support Forums:
    Glad it's not just me. I'm also using WordPress 3.4 and Jetpack 1.3.4. Everything's working…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Relevanssi - A Better Search] Indexing 0 documents, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: custom-search-form] Change "Search for:" label, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Search Regex