WordPress.org

Profiles

David

Profile picture of David
  • Member Since: December 21st, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, It seems to be great, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Perfect combination, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "It seems to be great, but...", on the site WordPress Support Forums:
    For me the bug is solved, so I mark this topic as solved. David

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "It seems to be great, but...", on the site WordPress Support Forums:
    With the update the subscription works fine! Thank's Carles Davdi

    3 weeks ago

  • Created a topic, It seems to be great, but..., on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "After update cctm permalinks /%postname% doesn't works for my custom types", on the site WordPress Support Forums:
    I've installed CCTM in a fresh WP 4.1 and permalinks returns 404 page too.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Problem after moving server", on the site WordPress Support Forums:
    deleting the cache worked to me. thanks

    3 months ago

  • Created a topic, GEnial, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Search by questions, exist?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "XAMMP WPMU Sub-blog issue", on the site WordPress Support Forums:
    SOLVED! the problem was the code wordpress give me to .htaccess was WRONG This lines:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "XAMMP WPMU Sub-blog issue", on the site WordPress Support Forums:
    I removed new xammp security and the problem is not solved. http://www.youtube.com/watch?v=lXh-yh_gPdI or http://forum.ragezone.com/f335/remove-new-xampp-security-consept-735471/ On…

    2 years ago

  • Posted a reply to "XAMMP WPMU Sub-blog issue", on the site WordPress Support Forums:
    I've tested the same configuration in a real hosting and the result have been the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "XAMMP WPMU Sub-blog issue", on the site WordPress Support Forums:
    Like Julia, my apache error log has entries like this: [Fri Dec 28 21:41:46.912400 2012]…

    2 years ago

  • Posted a reply to "XAMMP WPMU Sub-blog issue", on the site WordPress Support Forums:
    I've got the same problem. 1) The main site word fine, and his dashboard. 2)…

    2 years ago

  • Knews + Contact Form 7 Glue

    User rating