WordPress.org

Profiles

John

Profile picture of John
  • Member Since: March 14th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Awesome...", on the site WordPress Support Forums:
    Oooops... sorry about that! This is definitely a 5 star. Trying to correct my error.

    4 days ago

  • Created a topic, Great plugin, great support, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Created a topic, Blocking HTTP/1.0 POSTs, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Monitoring POST requests?", on the site WordPress Support Forums:
    Great, no problem, that's fine then. Many thanks for your reply!

    1 week ago

  • Posted a reply to "Working along iThemes Security?", on the site WordPress Support Forums:
    Great, many thanks for your feedback!

    1 week ago

  • Posted a reply to "Brute Force Protection along with Hiding Login Area", on the site WordPress Support Forums:
    That sounds obvious but didn't think about it... Many thanks for your reply!

    1 week ago

  • Created a topic, Working along iThemes Security?, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Brute Force Protection along with Hiding Login Area, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Running the plugin only for formatting posts?", on the site WordPress Support Forums:
    Great, many thanks for your feedback. From what I understand, I definitely rather need WPSSO…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Running the plugin only for formatting posts?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Blocking brute force attempts with POST requests?", on the site WordPress Support Forums:
    hanks for this, I understand.

    2 weeks ago

  • Created a topic, Blocking brute force attempts with POST requests?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, Monitoring POST requests?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Very promising but not yet mature", on the site WordPress Support Forums:
    More formatting options and control of how posts are shown in each media: title, body…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Very promising but not yet mature, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Only for old posts or also for new ones?", on the site WordPress Support Forums:
    Of course, done.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Only for old posts or also for new ones?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, that's fine then!

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Existing posts?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, thanks.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Any news for V4?", on the site WordPress Support Forums:
    OK thanks. Can you please answer also my previous question above? I was asking whether…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Only for old posts or also for new ones?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Any news for V4?", on the site WordPress Support Forums:
    One more question please: - is it possible to publish existing CUSTOM TYPE posts (which…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Cross posting?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I better understand now. I have a site with existing custom post types (directory…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Cross posting?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks but this a bit confusing as you use "cross post", "auto publish" and "auto…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Any news for V4?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I will then buy the PRO version. Are you sure about this, because you…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Cross posting?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Any news for V4?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, thanks for this. In the meantime, what would be the solution for using on…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Any news for V4?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Conflict with Lightbox and CDN", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again Camu, appreciate!

    1 month ago

  • Posted a reply to "Conflict with Lightbox and CDN", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Camu, I've already noted the link you just sent. I found out that disabling…

    1 month ago

  • Created a topic, Preload may have stalled, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Latest update broke my site - solved by deleting", on the site WordPress Support Forums:
    I can't save a custom CDN address. I enter the address, save settings and then…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Comparison table free/pro versions?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can't save advance settings in Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, well noted.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Latest update broke my site - solved by deleting", on the site WordPress Support Forums:
    OK, thanks!

    1 month ago

  • Posted a reply to "Latest update broke my site - solved by deleting", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that's right, everything works fine now. Many thanks. One more question: is the CDN…

    1 month ago

  • Created a topic, Comparison table free/pro versions?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Very useful plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Latest update broke my site - solved by deleting", on the site WordPress Support Forums:
    Here's what I get with WP_DEBUG: Fatal error: Call to undefined function got_mod_rewrite() in /***/wp-content/plugins/wp-performance-pack/modules/dynamic_images/class.wppp_rewrite.php…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Latest update broke my site - solved by deleting", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I did full WP uninstall. Will try WP_DEBUG and get back to you.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Latest update broke my site - solved by deleting", on the site WordPress Support Forums:
    As far as I'm concerned, this is not related to previous settings. I completely removed…

    1 month ago

  • Created a topic, Conflict with Lightbox and CDN, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Multisite support?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your work and I hope you'll keep up with this!

    1 month ago

  • Posted a reply to "Latest update broke my site - solved by deleting", on the site WordPress Support Forums:
    Latest version has same results on Multisite.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can't save advance settings in Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, doesn't work. Same results as before: blank screen and had to remove the plugin…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Multisite support?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I think also that both options above make sense. I tried to imagine different…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can't save advance settings in Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks but the latest updates broke my multisite and had to manually de-activate it. I…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Multisite support?", on the site WordPress Support Forums:
    Works great indeed! Now the question is, should be network activated or individually for each…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Error when Activating v1.0", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, thanks a lot!

    1 month ago

  • Posted a reply to "Multisite support?", on the site WordPress Support Forums:
    Great, many thanks!

    1 month ago

  • Created a topic, Can't save advance settings in Multisite, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago