WordPress.org

Profiles

david

Profile picture of david
  • Member Since: February 17th, 2013
  • @dskirk on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to BEWARE: Backup files not made!!, on the site WordPress Support Forums:
    Please disregard my comment. Once I updated a new setting everything worked. Newer versions of…

    2 months ago

  • Posted a reply to Version 1.1.12 doesn't seem to work, on the site WordPress Support Forums:
    THANKS. That solved it. I turned that OFF and it works beautifully and fast. Much…

    2 months ago

  • Posted a reply to Foo Gallery not working after moving site, on the site WordPress Support Forums:
    That doesn't sound like a Foo issue. Moving sites to new hosts requires careful restructuring…

    2 months ago

  • Created a topic, IT works! Easily!, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to A request to download the Demo version, on the site WordPress Support Forums:
    I'll close this. I've been working with pages and I see I'm overlooking the power…

    2 months ago

  • Posted a reply to A request to download the Demo version, on the site WordPress Support Forums:
    My question on the demo is the photo of the sunset. It does not appear…

    2 months ago

  • Posted a reply to Version 1.1.12 doesn't seem to work, on the site WordPress Support Forums:
    I tried 1.1.15 and still does not work. I reinstalled 1.1.8.

    2 months ago

  • Posted a reply to Remove Page, on the site WordPress Support Forums:
    It may help if you post the URL of the website. Otherwise, it's unclear what…

    2 months ago

  • Created a topic, Very impressive, Lots of potential, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to A request to download the Demo version, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Shane. I was trying to figure out how the demo causes text and graphic…

    2 months ago

  • Created a topic, A request to download the Demo version, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to Remove all right widget, on the site WordPress Support Forums:
    If I'm understanding the issue, you might try putting this in custom CSS section: #primary…

    2 months ago

  • Created a topic, Impressive - and a clean interface, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to Social Media Icons not showing in Firefox or Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    Your info was correct, albeit missing a couple of brackets. I changed in responsive.css for…

    2 months ago

  • Posted a reply to Social Media Icons not showing in Firefox or Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    Shane, Thanks for writing. My website is at http://davidkirk.org/sandboxTWO/ Your suggestion did not work. Just…

    2 months ago

  • Posted a reply to Social Media Icons not showing in Firefox or Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    I will close this as the title is misleading and was not the problem.

    2 months ago

  • Posted a reply to Social Media Icons not showing in Firefox or Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    Oops! My error. When page is not at full width, the icons disappear. However, I…

    2 months ago

  • Created a topic, Social Media Icons not showing in Firefox or Chrome, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to BEWARE: Backup files not made!!, on the site WordPress Support Forums:
    You might want to try the prior version, 1.1.8. My experience is that the current…

    3 months ago

  • Posted a reply to Blog template always showing in Preview mode, on the site WordPress Support Forums:
    FABULOUS! Just what I hoped for. Works perfectly!. This lets me see page changes in…

    3 months ago

  • Created a topic, Version 1.1.12 doesn't seem to work, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to How to move à configured version of the theme?, on the site WordPress Support Forums:
    I really am no guru on this. I followed the steps in wordpress codex rather…

    3 months ago

  • Posted a reply to How to move à configured version of the theme?, on the site WordPress Support Forums:
    Well, I've done it successfully. Steps I took: 1. Exported database *AND* all files 2.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Blog template always showing in Preview mode, on the site WordPress Support Forums:
    On the template, I'm running current WordPress version. And to check it out I created…

    3 months ago

  • Created a topic, Blog template always showing in Preview mode, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to Creating a Child Theme, on the site WordPress Support Forums:
    Dang! MY ERROR. I had forgotten that commenting out an override doesn't replace the original.…

    3 months ago

  • Created a topic, Creating a Child Theme, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Awesome, Easy, Quick, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Impressive. Easy to create a beautiful site, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to How to organize appearance of items in slider, on the site WordPress Support Forums:
    I think I just figured it out. I changed some dates and it appears that…

    4 months ago

  • Created a topic, How to organize appearance of items in slider, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Home hero image not responsive, on the site WordPress Support Forums:
    Oops. My error. The demo doesn't full compress either. I'll change design.

    4 months ago

  • Created a topic, Home hero image not responsive, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Works very well. Great tool for restores, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Browse button for restore not working, on the site WordPress Support Forums:
    I am closing this because the support team explained how to achieve the function even…

    11 months ago

  • Posted a reply to Backup not working - new installation, on the site WordPress Support Forums:
    SOLVED. My stupid error. I had an incorrect URL in my wp-admin htaccess file -…

    11 months ago

  • Posted a reply to Backup not working - new installation, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the suggestion - but it didn't work. I'm just doing manual backups and…

    11 months ago

  • Posted a reply to Browse button for restore not working, on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: Now I'm wondering if the ability to restore from a downloaded backup might be…

    11 months ago

  • Created a topic, Browse button for restore not working, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Very impressive. Backup and Restore work fine, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to backupwordpress is deleting wp-admin htaccess file, on the site WordPress Support Forums:
    You're posting on a resolved thread and with a new topic, so it may be…

    11 months ago

  • Created a topic, Backup not working - new installation, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Make Responsive, on the site WordPress Support Forums:
    I think it will help others assess the issue if you include the URL to…

    11 months ago

  • Posted a reply to Make Responsive, on the site WordPress Support Forums:
    I find it works fine and is responsive. It may help if you post more…

    11 months ago

  • Posted a reply to wp-login.php is still showing with www, on the site WordPress Support Forums:
    You should be able to fix it by adding this to your root htaccess file,…

    11 months ago

  • Posted a reply to image alt text missed in some cases, on the site WordPress Support Forums:
    OOPS! Correction. The text is there, but at high side of screen. I adjusted screen…

    12 months ago

  • Posted a reply to image alt text missed in some cases, on the site WordPress Support Forums:
    This is happening to my site as well. Some photos I can add and the…

    12 months ago

  • Created a topic, Simple and it works, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Custom Code Export error, on the site WordPress Support Forums:
    Aha! You are correct. Thank you for adding this very very nice feature. I have…

    1 year ago

  • Posted a reply to Custom Code Export error, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I had custom settings for root but not wp-admin. I did what you said…

    1 year ago