WordPress.org

Profiles

ds123

  • Member Since: December 27th, 2010
  • @ds123 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, friends not showing up on group invite, on the site WordPress.org Forums:
    when i go to "send invites" for a group .... under thi…

    1 month ago

  • Created a topic, sending contact form 7 phone field to mailchimp, on the site WordPress.org Forums:
    how do i add the prefix to this so it sends the phone …

    2 months ago

  • Posted a reply to Not Working. Leaves a:0:{} in Location, on the site WordPress.org Forums:
    oh geez im not used to editing plugin files so i forgot thats where the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Not Working. Leaves a:0:{} in Location, on the site WordPress.org Forums:
    just updated now i'm seeing !!!!!!!!!!!!! appear in the fields <input id="field_17" name="field_17" type="text" value=""…

    2 months ago

  • Posted a reply to Not Working. Leaves a:0:{} in Location, on the site WordPress.org Forums:
    cool! wanted to drop a note here saying that that issue did clear up eventually…

    2 months ago

  • Posted a reply to Not Working. Leaves a:0:{} in Location, on the site WordPress.org Forums:
    thank you so much for making this can't tell you how many years i was…

    3 months ago

  • Created a topic, auto share every activity update, on the site WordPress.org Forums:
    first thank you so much for creating this ..... there …

    3 months ago

  • Posted a reply to lazy auto sizes, on the site WordPress.org Forums:
    this is what i'm wondering can we use these options with your plugin? they seem…

    3 months ago

  • Posted a reply to lazy auto sizes, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for the reply maybe i have the wrong plugin then ….the code i’m looking…

    3 months ago

  • Created a topic, lazy auto sizes, on the site WordPress.org Forums:
    how do i enable the data-sizes="auto" to automatically…

    3 months ago

  • Posted a reply to Element doesn’t appear in Visual Composer, on the site WordPress.org Forums:
    no errors but i'm using a custom visual composer also and no element shows up…

    5 months ago

  • Posted a reply to Conflict, on the site WordPress.org Forums:
    visual composer broke after this on the backend/admin

    6 months ago

  • Posted a reply to instagram terms of service for api, on the site WordPress.org Forums:
    ok thanks i just wanted to make sure i wasn't violating instagram TOS

    8 months ago

  • Created a topic, instagram terms of service for api, on the site WordPress.org Forums:
    hello thanks for the awesome tools you make ....i just…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not compatible with Multisite, on the site WordPress.org Forums:
    this totally destroyed my multisite db ...deleted wp-users and other tables when the only table…

    9 months ago

  • Posted a reply to issues with woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    i truly believe your going to win with this plugin ...been a fan for years…

    11 months ago

  • Posted a reply to only admin can post links no other roles, on the site WordPress.org Forums:
    hey @mongrel this is the same issue i just had and could not get it…

    1 year ago

  • Created a topic, mixed content error from posted link image, on the site WordPress.org Forums:
    hello when i posted as an admin a link ....the image t…

    1 year ago

  • Posted a reply to posting links article text not responsive, on the site WordPress.org Forums:
    the text doesn't change width at all no matter what theme you use ...the blurbs…

    1 year ago

  • Posted a reply to only admin can post links no other roles, on the site WordPress.org Forums:
    ok i was able to post just fine to activity feed with buddypress activity plus…

    1 year ago

  • Posted a reply to only admin can post links no other roles, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for the reply ... there are no warning or php errors generated ...and i've…

    1 year ago

  • Posted a reply to only admin can post links no other roles, on the site WordPress.org Forums:
    so bummed just confirmed this is not limited to one site tried installing on a…

    1 year ago

  • Created a topic, only admin can post links no other roles, on the site WordPress.org Forums:
    only admins can post links ...i've confirmed by trying…

    1 year ago

  • Posted a reply to Only admins can post links, on the site WordPress.org Forums:
    i have this same issue ....a user with role of "author" cannot add links ..tried…

    1 year ago

  • Created a topic, posting links article text not responsive, on the site WordPress.org Forums:
    hello this plugin is a life saver for bringing in the …

    1 year ago

  • Created a topic, ERROR 404. PAGE NOT FOUND!, on the site WordPress.org Forums:
    installed plugin and this is what i get when you click…

    1 year ago

  • Created a topic, using next to rtmedia, on the site WordPress.org Forums:
    i have always loved this plugin for years and can't be…

    1 year ago

  • Posted a reply to Uninstalled plugin, media still relative, on the site WordPress.org Forums:
    this plugin does break all sorts of stuff especially themes

    1 year ago

  • Posted a reply to Uninstalled plugin, media still relative, on the site WordPress.org Forums:
    @jimmycrackedcorn thank you so much for posting this i was wondering how to fix my…

    1 year ago

  • Created a topic, issues with woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Keith i love your plugin its been a life saver over…

    1 year ago