WordPress.org

Profiles

dries863

Profile picture of dries863
  • Member Since: September 26th, 2012
  • www.scribbr.com
  • @dries863 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "v2 has no support for no-ext-icon", on the site WordPress Support Forums:
    Thx for your quick reply!

    1 month ago

  • Posted a reply to "v2 has no support for no-ext-icon", on the site WordPress Support Forums:
    For now I've added this code to my own style sheet: .no-ext-icon .wpel-icon{ display: none;…

    1 month ago

  • Created a topic, v2 has no support for no-ext-icon, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "V2 removes some anchor texts", on the site WordPress Support Forums:
    V2 also ads external icons to the admin bar. Can you please remove them?

    2 months ago

  • Posted a reply to "V2 removes some anchor texts", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for fixing it!

    2 months ago

  • Posted a reply to "V2 removes some anchor texts", on the site WordPress Support Forums:
    Now I know what is happening. It seems like that your plugin crashes when there…

    2 months ago

  • Posted a reply to "V2 removes some anchor texts", on the site WordPress Support Forums:
    I now see that the plugin is returning a warning: [Mon Jun 06 17:23:46 2016]…

    2 months ago

  • Posted a reply to "V2 removes some anchor texts", on the site WordPress Support Forums:
    The link I gave you is from v1. The url is "hardcoded" in the template.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "V2 removes some anchor texts", on the site WordPress Support Forums:
    This is the current html: <a href="https://www.example.com/example/?utm_source=KB+Bottom&utm_medium=Cta+bottom+kb&utm_campaign=ads" class="button orange big fcenter" data-wpel-ignored="true"> More info &…

    2 months ago

  • Created a topic, V2 removes some anchor texts, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Minor bug: PHP Notice: Undefined index: pluginVer", on the site WordPress Support Forums:
    You are using similar code which is also generating notices in: function on_upgrade() This will…

    5 months ago

  • Created a topic, Minor bug: PHP Notice: Undefined index: pluginVer, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, [CSS Bug] When working on a small screen the first line is not fully visible, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Not compatible with Apache 2.4, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Works, but slows down my website instead of making it faster, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Works like a charm, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Not compatible with new Apache 2.4 syntax", on the site WordPress Support Forums:
    Hi JP, Thanks for your reply. It would be great if you can find some…

    8 months ago

  • Created a topic, Not compatible with new Apache 2.4 syntax, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "[Update to 4.3.1] Switching visual -> text editor: changes are not saved", on the site WordPress Support Forums:
    Great, it is working again :-) Thanks!

    10 months ago

  • Created a topic, [Update to 4.3.1] Switching visual -> text editor: changes are not saved, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Plugin still broken in WP 4.3", on the site WordPress Support Forums:
    Haha, you might be right gbell12. Thanks for the advise!

    10 months ago

  • Posted a reply to "Plugin still broken in WP 4.3", on the site WordPress Support Forums:
    As I said. I have this problem on my live website and I also have…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Plugin still broken in WP 4.3", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, no cache. I even reproduced this bug on a clean install. Is this plugin…

    10 months ago

  • Created a topic, [Paid version] Waiting for them to fix a bug for over 2 months now, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Great plugin but, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Plugin still broken in WP 4.3", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin is still broken right? It was working, but I just updated to 4.3…

    10 months ago

  • Created a topic, How to add links to categories from visual editor, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Bug | Types plugin is breaking some shortcodes", on the site WordPress Support Forums:
    FYI: This will be fixed in 1.8: https://wp-types.com/forums/topic/bug-types-plugin-update-breaks-some-shortcodes/

    11 months ago

  • Created a topic, Bug | Types plugin is breaking some shortcodes, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Query monitor hangs for 15 secs on Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help. I found out who triggered the ajax call: WPML. Anyway, still…

    1 year ago

  • Created a topic, Query monitor hangs for 15 secs on Chrome, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Is This Plugin Still Supported/Active?", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know if it is still supported/active. But I do know that it still…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Errors and notices", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for that Marcin, my mistake! I'll ask the author of advanced-taxonomy-terms-order :-) Can you…

    1 year ago

  • Created a topic, Errors and notices, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "ERROR", on the site WordPress Support Forums:
    Same here... Any fixes?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does not work with WordPress 4.1", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!! "Enable Visual Editor to use MultiEdit" No body can screw up my pages anymore…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does not work with WordPress 4.1", on the site WordPress Support Forums:
    Let me define the/my current bug: -Have a post with multiple MultyEdits -Edit in text…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[WPML + WP SEO] Sitemap only working for main language", on the site WordPress Support Forums:
    Found out that "category-sitemap.xml" and "author-sitemap.xml" are working. "post-sitemap.xml", "page-sitemap.xml" and "qa_faqs-sitemap.xml" just give a…

    1 year ago

  • Created a topic, [WPML + WP SEO] Sitemap only working for main language, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Great plugin!!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Update but no change log ??", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, please provide a changelog of your updates.

    1 year ago

  • Created a topic, Does it job. Very poor documentation, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Programmatically purge cache of a category (archive.php), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bug in redirects with GET parameters?", on the site WordPress Support Forums:
    I understand. Thanks :-)

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bug in redirects with GET parameters?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your promt reply. So what I basically need to do when I want…

    1 year ago

  • Created a topic, Bug in redirects with GET parameters?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does not work with WordPress 4.1", on the site WordPress Support Forums:
    I also noticed some strange behavior in the editor. But the plugin is working in…

    1 year ago

  • Created a topic, DONOTCACHEPAGE not returning the correct header?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a new ticket, #31181, in Core Trac:
    Copy paste from MS Word with comments in text

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bug? Pagination meta in front page", on the site WordPress Support Forums:
    Does anyone recognize this problem? How can I fix it?

    2 years ago