WordPress.org

Profiles

dribgib

Profile picture of dribgib
  • Member Since: May 10th, 2014
  • @dribgib on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Unexpected Token - Console error, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you - wow I dont' remember modifying the core - I never do this.…

    1 month ago

  • Created a topic, Unexpected Token - Console error, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Groups?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to Use short code in template file, on the site WordPress Support Forums:
    I'm wondering about this as well

    4 months ago

  • Created a topic, When will you add groups?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to Display Name versus Nickname registration field, on the site WordPress Support Forums:
    I'd like to see this as well!

    5 months ago

  • Created a topic, Conflict between Toolset and VC 4.11.2, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Add Groups!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to How to add default background, on the site WordPress Support Forums:
    Does this feature exist?

    7 months ago

  • Posted a reply to HTTP response code: 403, on the site WordPress Support Forums:
    same here on WPEngine hosting and using this code to scrape a URL: $url =…

    7 months ago

  • Created a topic, Awesome plugin, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Slow Loading, on the site WordPress Support Forums:
    Yep - will do - bought your pro version too By chance do you know…

    8 months ago

  • Posted a reply to Slow Loading, on the site WordPress Support Forums:
    True that - and it is unchecked - but for some reason works well when…

    8 months ago

  • Posted a reply to Slow Loading, on the site WordPress Support Forums:
    Can i leave that commented out? I don't need auto display images

    8 months ago

  • Posted a reply to Slow Loading, on the site WordPress Support Forums:
    Oh yeah it sure does! I also found the snippet causing the hangup - when…

    8 months ago

  • Posted a reply to Slow Loading, on the site WordPress Support Forums:
    so weird - I started deleting files in the backend to see if I could…

    8 months ago

  • Created a topic, Slow Loading, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to woocommerce admin-ajax.php get refreshed fragments slow wait times, on the site WordPress Support Forums:
    No one knows anything about this? woocommerce_get_refreshed_fragments 2 seconds of load time... wtf...

    1 year ago

  • Created a topic, Great support - minor theme conflict, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Add to Cart not saving products, on the site WordPress Support Forums:
    Hey thanks for the help thus far... - Cart works when deactivated - Cart works…

    1 year ago

  • Posted a reply to Breaks WooCommerce, on the site WordPress Support Forums:
    That was definitely the case - they updated my theme for the fix - adjusting…

    1 year ago

  • Posted a reply to Add to Cart not saving products, on the site WordPress Support Forums:
    Works on 2012 - so definitely a theme issue... hmmmmm.....

    1 year ago

  • Posted a reply to Add to Cart not saving products, on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: Looks like this ONLY occurs on Safari (MAC's) and IE 11 Any ideas why…

    1 year ago

  • Posted a reply to Add to Cart not saving products, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Jeroen, Thanks for the quick reply... yeah I'm really not sure - let me…

    1 year ago

  • Created a topic, Add to Cart not saving products, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Breaks WooCommerce, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to State Field Not Pre-Populated, on the site WordPress Support Forums:
    Same issues

    1 year ago

  • Posted a reply to states won't populate in chrome, or safari during checkout, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem - all of my states would be correct in my…

    1 year ago

  • Posted a reply to Billing & Shipping State not Saving, on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here - no states when proceeding to checkout... but in user profile and…

    1 year ago

  • Created a topic, doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Conditional Logic Doesn't Save, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, WooCommerce Wins, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Only scans its own plugin, on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here - I'm using WPEngine - must be why

    2 years ago

  • Created a topic, Fixed Broken Plugin Quickly, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Slider Broke after Update, on the site WordPress Support Forums:
    same issue here - broken - went back to 1.3.9 Update - the last 2…

    2 years ago

  • Posted a reply to Load CSS before Table, on the site WordPress Support Forums:
    No sweat my friend - appreciate your prompt replies - I'm impressed

    2 years ago

  • Created a topic, Load CSS before Table, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Works with troubleshooting, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Breaks mobile menu, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Media Library in post won't load images - calls admin-ajax.php constantly, on the site WordPress Support Forums:
    Figured it out - for me at least - BWP Google XML Sitemaps was breaking…

    2 years ago

  • Posted a reply to Breaks WordPress Media Uploader, on the site WordPress Support Forums:
    Khang appreciate the support but no cigar - I've tried everything. Just going to use…

    2 years ago

  • Created a topic, SSL, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Doesn't work with Hashtags, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin is no longer working, on the site WordPress Support Forums:
    Are you using an SSL certificate? Mine stopped working because their SSL support is no…

    2 years ago

  • Created a topic, Breaks WordPress Media Uploader, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Media Library in post won't load images - calls admin-ajax.php constantly, on the site WordPress Support Forums:
    My media library will not load either... with on-page edits - continuous loading spinner and…

    2 years ago

  • Created a topic, SSL Option breaks plugin - no images display, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Login Error! Safari Only, on the site WordPress Support Forums:
    Come to think of it I think I did have to tinker with some code…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin doesn't work on Safari, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Login Error! Safari Only, on the site WordPress Support Forums:
    @chris790 - I'm using the Flatsome theme and there's an integrated theme option to allow…

    2 years ago