WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 5th, 2012
  • Find me on:
  • Posted a reply to reCAPTCHA logo turn off, on the site WordPress.org Forums:
    @twdargis Awesome! Thanks again!

    3 weeks ago

  • Posted a reply to reCAPTCHA logo turn off, on the site WordPress.org Forums:
    @twdargis I added that snippet to my child theme style.css file and it didn't remove…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to reCAPTCHA logo turn off, on the site WordPress.org Forums:
    That css and adding the code above the submit button did not work for me.…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Adding filters to store locations, on the site WordPress.org Forums:
    We want to see if we can add filters to our current we…

    3 months ago

  • Posted a reply to All of our stores are missing since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    I got the caching of the style.css file from the CDN corrected and the changes…

    5 months ago

  • Posted a reply to All of our stores are missing since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    It looks like the SSL may be the culprit? See the direct link to the…

    5 months ago

  • Posted a reply to All of our stores are missing since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    That line you saw is from a previous developer that did some tweaks to the…

    5 months ago

  • Posted a reply to Contact Form not sending email through since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    Nevermind, the plugin seems to be working, however, Gmail is for some reason suddenly sending…

    5 months ago

  • Posted a reply to Contact Form not sending email through since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    Please advise. Contact Forum is still not sending form submissions to the email we have…

    5 months ago

  • Posted a reply to All of our stores are missing since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    Tijmen, I added both code snippets you provided to my style.css and neither seem to…

    5 months ago

  • Posted a reply to All of our stores are missing since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    I would also like to disable the directions option from showing in the store details…

    5 months ago

  • Posted a reply to All of our stores are missing since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks guys! The white background on the markers and the strange characters visible in the…

    5 months ago

  • Posted a reply to Contact Form not sending email through since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    And no, I do not receive anything after filling out the form and hitting submit.

    5 months ago

  • Posted a reply to Contact Form not sending email through since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    You can see the settings details for our contact form in the links below. https://i.imgur.com/Q4wb9M8.png…

    5 months ago

  • Posted a reply to Contact Form not sending email through since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    Please see the screen shot link below. I have tried sending through several test messages…

    5 months ago

  • Posted a reply to All of our stores are missing since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    Additionally, the results list below when you do a search query isn't displaying contents correctly.…

    5 months ago

  • Posted a reply to All of our stores are missing since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    In short, the markers have white boxes around them now and the preview window that…

    5 months ago

  • Posted a reply to All of our stores are missing since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Tijmen, I was able to get the stores added and they now show,…

    5 months ago

  • Posted a reply to All of our stores are missing since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    Additionally, I tried importing a CV file created from the CSV Manager Add On and…

    5 months ago

  • Created a topic, Contact Form not sending email through since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    We recently updated our website to PHP 7.2 and had a d…

    5 months ago

  • Created a topic, All of our stores are missing since updating our website to PHP 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    We recently updated our website to PHP 7.2 and had a d…

    5 months ago

  • Posted a reply to Incorrect location displaying first when inputting desired locations zip code, on the site WordPress.org Forums:
    Just following up on this. Please send me the code snippet ASAP. Thank you!

    6 months ago

  • Posted a reply to Incorrect location displaying first when inputting desired locations zip code, on the site WordPress.org Forums:
    That would be fine. Please provide the code and I will give it a try.…

    7 months ago

  • Posted a reply to Incorrect location displaying first when inputting desired locations zip code, on the site WordPress.org Forums:
    If I do a search for the address itself, yes, it is the first result…

    7 months ago

  • Created a topic, Incorrect location displaying first when inputting desired locations zip code, on the site WordPress.org Forums:
    Would anyone happen to know how to fix this? One of ou…

    7 months ago

  • Posted a reply to Issue with creating and using new server API key after update to 2.2.17, on the site WordPress.org Forums:
    Tijmen, I ran the update again, inserted my API keys for sever and browser and…

    9 months ago

  • Posted a reply to Issue with creating and using new server API key after update to 2.2.17, on the site WordPress.org Forums:
    Are you saying if I change the default values to be set between [], that…

    9 months ago

  • Posted a reply to Issue with creating and using new server API key after update to 2.2.17, on the site WordPress.org Forums:
    That's strange. I never got an undeliverable message. I just resent the email to you.…

    9 months ago

  • Posted a reply to Issue with creating and using new server API key after update to 2.2.17, on the site WordPress.org Forums:
    I really need to get this issue resolved ASAP. We are needing to use the…

    9 months ago

  • Posted a reply to Issue with creating and using new server API key after update to 2.2.17, on the site WordPress.org Forums:
    It looks like the javascript error issue was resolved by adding the * at the…

    9 months ago

  • Posted a reply to Issue with creating and using new server API key after update to 2.2.17, on the site WordPress.org Forums:
    No I didn't. I will edit the existing browser api key and add the *…

    9 months ago

  • Posted a reply to Issue with creating and using new server API key after update to 2.2.17, on the site WordPress.org Forums:
    Tijmem. Could the issue I'm running into have anything to do my currently running php…

    9 months ago

  • Posted a reply to Issue with creating and using new server API key after update to 2.2.17, on the site WordPress.org Forums:
    That is what I set them to. For the browser key, I added http://thegalley.com/ and…

    9 months ago

  • Posted a reply to Issue with creating and using new server API key after update to 2.2.17, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Tijmen. After following the instructions you provided to obtain an API browser and…

    9 months ago

  • Posted a reply to Issue with creating and using new server API key after update to 2.2.17, on the site WordPress.org Forums:
    Any other ideas? I really need to get this issue resolved ASAP. Thanks!

    9 months ago

  • Posted a reply to Issue with creating and using new server API key after update to 2.2.17, on the site WordPress.org Forums:
    The attached is how my map displays after pasting the API key into the Browser…

    9 months ago

  • Posted a reply to Issue with creating and using new server API key after update to 2.2.17, on the site WordPress.org Forums:
    I have billing set up in my Google Cloud Platform account and when I select…

    9 months ago

  • Posted a reply to Issue with creating and using new server API key after update to 2.2.17, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Tijmen, I will take a look at this and see if it was…

    9 months ago

  • Created a topic, Issue with creating and using new server API key after update to 2.2.17, on the site WordPress.org Forums:
    I'm currently running WP Store Locator 1.2.25 and have…

    9 months ago

  • Posted a reply to Some locations are not working, on the site WordPress.org Forums:
    @tijmensmit It looks like that fixed the issue for me, thanks! When I type in…

    11 months ago

  • Posted a reply to Some locations are not working, on the site WordPress.org Forums:
    @tijmensmit I just tried testing out one of the locations in Atlanta that isn't coming…

    11 months ago

  • Posted a reply to Some locations are not working, on the site WordPress.org Forums:
    Additionally, it seems that my store location lookups work if I type in the postal…

    11 months ago

  • Posted a reply to Some locations are not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Tijmen, I have the map region set on United States, but that is the…

    11 months ago

  • Created a topic, Some locations are not working, on the site WordPress.org Forums:
    Some of the locations on our map are not yielding resu…

    11 months ago

  • Posted a reply to Not receiving emails from contact form, on the site WordPress.org Forums:
    Can someone please assist me further with this?

    1 year ago

  • Posted a reply to Not receiving emails from contact form, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Takayuki. I have never had this issue before and feel like I may…

    1 year ago

  • Created a topic, Not receiving emails from contact form, on the site WordPress.org Forums:
    I'm currently not receiving email tests through a cont…

    1 year ago

  • Posted a reply to Required field question, on the site WordPress.org Forums:
    That fixed it. Thanks!

    2 years ago

  • Created a topic, Required field question, on the site WordPress.org Forums:
    Our form is currently showing the phone number field t…

    2 years ago

  • Posted a reply to Phone number not coming through from completed form, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! I think that fixed it.

    2 years ago