WordPress.org

Profiles

DRabbit

Profile picture of DRabbit
  • Member Since: February 21st, 2013
  • @drabbit on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much for the help, but it's not working. Example... I go to "Antique…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure what you mean. I also screwed up the site over the weekend doing…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry I didn't get back to you sooner! Those setting didn't work. I'm not…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    you caught me right in the middle of redoing the products! LOL (it figures) There…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the delay - had a bad back yesterday! I installed the update, but…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    Glad you have some ideas... I don't know if it helps, but since the text…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for looking into this for me. I'll set up a test product and see…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    I changed them all (for colors and for the packaging choices) -- it didn't fix…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    (ps. sorry for the delay - I was sleeping!)

    4 years ago

  • Posted a reply to "Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    thanks! you're approved :)

    4 years ago

  • Posted a reply to "Show the price only once in variable products?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm going to ask this here since Samueljeden was so helpful and knowledgeable :) --…

    4 years ago

  • Created a topic, Not Working?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago