WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: May 23rd, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Related posts not shown on posts without content...", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the tip! It seems this is the only workaround: placing an <Enter> on…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Related posts not shown on posts without content...", on the site WordPress Support Forums:
    I can't do that cause the theme is coded to use the featured image the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Related posts not shown on posts without content...", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Petra... I have the "Auto Insert Related Posts (or add <?php wp_related_posts()?>to your single…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Related posts not shown on posts without content...", on the site WordPress Support Forums:
    I can see the related posts only if I add some text to the content…

    11 months ago

  • Created a topic, Related posts not shown on posts without content..., on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "size editor crushing", on the site WordPress Support Forums:
    here's my fix: Edit qtranslate_hooks.php and add for example min-height:400px; to echo "#qtrans_textarea_content { padding:6px;…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] - Google Analytics tracking, JS error", on the site WordPress Support Forums:
    This is still an issue for me even though I am using the newer tracking…

    2 years ago

  • Posted a reply to "size editor crushing", on the site WordPress Support Forums:
    yes, I'm using the latest version of qtranslate 2.5.34. I know it says it's ready…

    2 years ago

  • Posted a reply to "size editor crushing", on the site WordPress Support Forums:
    me three... can't seem to find a way to fix it. it seems the latest…

    2 years ago

  • Created a topic, Please fix the image resize quality using plupload!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, HowTO remove the link to the image??, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Notification from AWD won't go away!", on the site WordPress Support Forums:
    Dude... I'm not complaining about ur plugin... it's just that this notification only poped up…

    4 years ago

  • Created a topic, Notification from AWD won't go away!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Can this plugin include comments on each image like facebook images?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Comment per image... will this be added in the future?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook AWD All in one] Doesn't work on the last 2 published custom post types!", on the site WordPress Support Forums:
    tried the open graph... even the manual setup of the posts that don't work... but…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook AWD All in one] Doesn't work on the last 2 published custom post types!", on the site WordPress Support Forums:
    that's not true... that warning appears on all the post, yet most of them don't…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook AWD All in one] Doesn't work on the last 2 published custom post types!", on the site WordPress Support Forums:
    Doesn't work that way either... i dont use IE btw. I've even tried to rename…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook AWD All in one] Doesn't work on the last 2 published custom post types!", on the site WordPress Support Forums:
    still doesn't work... check my site again: http://www.ginabutiuc.ro/blog_categories/blog/ hit like on the last post and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook AWD All in one] Doesn't work on the last 2 published custom post types!", on the site WordPress Support Forums:
    i tried to manual set the tags in opengraph... still doesnt work... the website was…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook AWD All in one] Doesn't work on the last 2 published custom post types!", on the site WordPress Support Forums:
    i've activated opengraph... now what should i do? what can it be with my site?…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Facebook AWD All in one] Wrong thumb image selected on facebook wall when hitting Like, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Facebook AWD All in one] Doesn't work on the last 2 published custom post types!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Facebook AWD] Does not work with custom post types anymore!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Bug] Using the new menu system in wp 3.0 with Constructor Theme", on the site WordPress Support Forums:
    here you go: http://blog.healcosmetic.ro/

    5 years ago

  • Created a topic, [Bug] Using the new menu system in wp 3.0 with Constructor Theme, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago