Profiles

  • Member Since: October 5th, 2008
  • Find me on:
  • Created a topic, Admin bar not showing clone/duplicate, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure when this started to happen, but several site…

  • Posted a reply to Dynamic Conditions not working on Elementor 3.21.0, on the site WordPress.org Forums:
    You may all want to check if this new feature is enabled "Optimized Control Loading".…

  • Posted a reply to DynamicConditons not working with Elementor 3.21.2, on the site WordPress.org Forums:
    I just updated to 3.21.4 and it still isn't working for me so have rolled…

  • Posted a reply to Dynamic Conditions not working on Elementor 3.21.0, on the site WordPress.org Forums:
    @crazypsycho if you need anything from me to help debug this please let me know.…

  • Posted a reply to Broken condition validation on Elementor 3.21.0, on the site WordPress.org Forums:
    @momo-fr and @roineandersson please open a new request, the more that are added the more…

  • Posted a reply to Dynamic Conditions not working on Elementor 3.21.0, on the site WordPress.org Forums:
    @momo-fr, @mkdes, @blaifm it might be a good idea to start new support requests from…

  • Posted a reply to Dynamic Conditions not working on Elementor 3.21.0, on the site WordPress.org Forums:
    I was trying to figure out what has changed in the latest Elementor to cause…

  • Created a topic, Dynamic Conditions not working on Elementor 3.21.0, on the site WordPress.org Forums:
    Since updating to Elementor 3.21.0 all of my widgets w…

  • Posted a reply to Incompatibility with Elementor 3.20.3, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue but rolling back Elementor hasn't helped.

  • Created a topic, wp_options table, on the site WordPress.org Forums:
    I have exported my custom post types and taxonomies to…

  • Posted a reply to Is this plugin Abandonware?, on the site WordPress.org Forums:
    Once Elementors new Display Conditions (https://elementor.com/help/show-and-hide-elements-on-a-page-display-conditions/) does exactly the same I am sure this plugin…

  • Posted a reply to how to flush the cache object?, on the site WordPress.org Forums:
    What if the flush cache isn't showing? https://prnt.sc/uCglU--e5qQc

  • Posted a reply to Server Side Request (SSRF) vulnerability, on the site WordPress.org Forums:
    @james-feaver which one did you go for?

  • Created a topic, Server Side Request (SSRF) vulnerability, on the site WordPress.org Forums:
    My site is alerting me that the current version of thi…

  • Posted a reply to [Max Mega Menu] Current page for posts that aren’t in the menu, on the site WordPress.org Forums:
    I found this hook: megamenu_nav_menu_css_class and was able to do what I needed.

  • Posted a reply to [Max Mega Menu] Current page for posts that aren’t in the menu, on the site WordPress.org Forums:
    I found you have a hook called megamenu_nav_menu_link_attributes but it's applying the class to the…

  • Created a topic, Current page for posts that aren’t in the menu, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I have a menu which links to a page called R…

  • Posted a reply to [Ninja Forms Contact Form - The Drag and Drop Form Builder for WordPress] Missing html wrapper tag in email body., on the site WordPress.org Forums:
    Sorry to hijac this thread but I am having the same problem where the emails…

  • Created a topic, Images not showing up, on the site WordPress.org Forums:
    All images in my footer widget aren't displaying. The …

  • Posted a reply to [Happy Addons for Elementor] Micromodal JS Error, on the site WordPress.org Forums:
    I spoke to the Happy Addons support team and they acknowledge the issue exists but…

  • Posted a reply to [Dynamic Visibility for Elementor] Containers not hidden, on the site WordPress.org Forums:
    There aren't any errors in the console whilst editing the page. The only way to…

  • Created a topic, Containers not hidden, on the site WordPress.org Forums:
    I am having issues with controlling the visibility of …

  • Posted a reply to [Happy Addons for Elementor] Micromodal JS Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @anowerhossain16 , do you have an update for me on this issue? My client…

  • Created a topic, CSRF attack vulnerability, on the site WordPress.org Forums:
    According to this https://wpscan.com/vulnerability/1ce…

  • Posted a reply to [Happy Addons for Elementor] Micromodal JS Error, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any news on this issue? I see my request is marked as resolved…

  • Posted a reply to [Redirection] Logs not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi@johnny5, I think the site had once had this installed but when it was removed…

  • Posted a reply to [Redirection] Logs not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @johnny5, I have fixed it! From the error it was clear the database tables…

  • Posted a reply to [Redirection] Logs not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @johnny5 I switched to a staging site for testing: https://exprodat.indzine.net/ this is where there…

  • Posted a reply to [Redirection] Logs not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @johnny5, I have also deactivated all plugins and switched to TwentyNineteen theme, still no…

  • Posted a reply to [Redirection] Logs not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @johnny5 , thank you for the link. Logging is enabled. The site is hosted…

  • Created a topic, Logs not working, on the site WordPress.org Forums:
    I have just launched a new version of a website and ha…

  • Posted a reply to [Happy Addons for Elementor] Micromodal JS Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @anowerhossain16 I just updated to the latest version and the issue remains. It only…

  • Posted a reply to [Happy Addons for Elementor] Micromodal JS Error, on the site WordPress.org Forums:
    I think it would be best to move to your technical support team for deeper…

  • Posted a reply to [Happy Addons for Elementor] Micromodal JS Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @anowerhossain16, I just discovered this is only happening whilst logged in. My site is…

  • Posted a reply to [Happy Addons for Elementor] Micromodal JS Error, on the site WordPress.org Forums:
    To add to this, the page doesn't even have Elementor in use.

  • Created a topic, Micromodal JS Error, on the site WordPress.org Forums:
    I get the following error which causes other JS compon…

  • Created a topic, Term description as tooltip on product page, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible use the attribute term description as a…

  • Created a topic, Navigation arrows, on the site WordPress.org Forums:
    Is there an easy way to make the arrows appear to the …

  • Posted a reply to [Query Monitor] Latest update causing issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @johnbillion thank you for the update, I can confirm the issue isn't happening now.

  • Posted a reply to [Query Monitor] Is it safe or advisable to enable Query Monitor on a production site ?, on the site WordPress.org Forums:
    Does Query Monitor collect data for all vistitors or just logged in users?

  • Posted a reply to [Contact Form 7] Control Wrap class missing, on the site WordPress.org Forums:
    So instead of this: .site-footer form .your-email input { ... } I need to use…

  • Created a topic, Control Wrap class missing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I am testing a migrated site and after updat…

  • Created a topic, Delete Previously Imported Data – Button missing, on the site WordPress.org Forums:
    I have some wonky data in Analytics and I have cleared…

  • Posted a reply to [WooCommerce PayPal Payments] Pay Later button not appearing on Single Product, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like I needed to just toggle Pay Later Messaging layout and it now appears.

  • Created a topic, Pay Later button not appearing on Single Product, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, The option to show the Pay Later button on …

  • Posted a reply to [Media Library Assistant] Frontend keyword search, on the site WordPress.org Forums:
    @dglingren that is perfect! Thank you very much, my client will be very happy.

  • Posted a reply to [Media Library Assistant] Frontend keyword search, on the site WordPress.org Forums:
    After reading the support docs I managed to find this and get it working: <form…