WordPress.org

Profiles

donpro

Profile picture of donpro
  • Member Since: February 27th, 2014
  • @donpro on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Table builder editor too difficult too use, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Cannot add SIGN UP! button, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Question on setting the price, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Question on setting the price, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Bug in CSS code", on the site WordPress Support Forums:
    Well the problem, is back. The only way to fix it is to disable the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Bug in CSS code", on the site WordPress Support Forums:
    I commented out the following lines in tlpstyle.css and the problem resolved. Then I removed…

    6 months ago

  • Created a topic, Bug in CSS code, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, No Payment methods showing, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Latest updates - unable to set Titile Tag for homw page", on the site WordPress Support Forums:
    Checking the checkbox for "Enable force rewrite titles" seems to have solved the issue

    6 months ago

  • Posted a reply to "Meta description missing with 3.03", on the site WordPress Support Forums:
    The Description works but still unable to set the Home page title tag. It really…

    6 months ago

  • Created a topic, Latest updates - unable to set Titile Tag for homw page, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Shortcodes param,eters do not work correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Does the PRO version allow for a READ MORE button below each Team member, which…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Shortcodes param,eters do not work correctly", on the site WordPress Support Forums:
    What file do I find the code to hide the Default button?

    7 months ago

  • Posted a reply to "Shortcodes param,eters do not work correctly", on the site WordPress Support Forums:
    HI, I set the COL parameter to 4. It now shows 3 which is what…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Shortcodes param,eters do not work correctly", on the site WordPress Support Forums:
    As for CSS, when I inspect element, I see what you mean, there is a…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Shortcodes param,eters do not work correctly", on the site WordPress Support Forums:
    HI, I don't know why I don;t see the grey buttons but I tried all…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Shortcodes param,eters do not work correctly", on the site WordPress Support Forums:
    In TLP Team Settings, there is a setting called "Primary Color". When I change it,…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Shortcodes param,eters do not work correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, For the theme, class .span12 has width:1170px; I cannot see any left or right…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Shortcodes param,eters do not work correctly", on the site WordPress Support Forums:
    I will check the theme CSS but I still have a problem with the buttons?…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Shortcodes param,eters do not work correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I updated using the link but i think you are correct that it was…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Shortcodes param,eters do not work correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have updated to the latest version but it seems to have broken my…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Bug when managing galleries", on the site WordPress Support Forums:
    OK, no worries. I found a work around by placing the following HTML code in…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Bug when managing galleries", on the site WordPress Support Forums:
    Speaking of, what is the database table name I would need to edit as I…

    7 months ago

  • Created a topic, Bug when managing galleries, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Shortcodes param,eters do not work correctly", on the site WordPress Support Forums:
    OK. I added a fifth and it looks worse. I think what is happening is…

    7 months ago

  • Created a topic, Shortcodes param,eters do not work correctly, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Refresh does not work properly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. I am using the display: NextGEN Basic Thumbnails Yes, I have set AJAX paginati0on…

    7 months ago

  • Created a topic, Refresh does not work properly, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Plugin not responsive, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Images do not display properly", on the site WordPress Support Forums:
    I've placed a before/after shortcode here: http://www.goldheartstaging.com/gallery/ I've set the width to 400 (original is…

    7 months ago

  • Created a topic, Images do not display properly, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Images do not display properly, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Latest update (3.0.2) does not work weith Cherry Framework 4.x", on the site WordPress Support Forums:
    Note: When I disable your plugin, I can edit pages and insert short codes without…

    8 months ago

  • Created a topic, Latest update (3.0.2) does not work weith Cherry Framework 4.x, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Older pre 4.1 version needed, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Bug in From field in mail sent", on the site WordPress Support Forums:
    OK. Adding the angled brackets around the from-email works. So, [your-email] --> <[your-email]>

    9 months ago

  • Posted a reply to "Bug in From field in mail sent", on the site WordPress Support Forums:
    My FROM field in the Contact form "Mail" settings is set as follows: [your-name] [your-email]…

    9 months ago

  • Created a topic, Bug in From field in mail sent, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Bug in wiodget - cannot add Custom CSS class", on the site WordPress Support Forums:
    I see. It might be part of the Cherry Framework additions that is included in…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Bug in wiodget - cannot add Custom CSS class", on the site WordPress Support Forums:
    Appearance -> Widgets When I installed your module, it added a "WPGlobus Widget" So I…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Request for mnore flexibility in the Widget", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I entered the code but it did not work. However, following your thought, I…

    9 months ago

  • Created a topic, Bug in wiodget - cannot add Custom CSS class, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Request for mnore flexibility in the Widget, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Drop-down in posts is empty", on the site WordPress Support Forums:
    I made the changes to the template as well after copying it to the theme…

    10 months ago

  • Created a topic, Works well but how do I get the toolbar to appear back, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Limit on slides", on the site WordPress Support Forums:
    Update: It does not matter how many slides the current gallery has. Since updating to…

    1 year ago

  • Created a topic, Limit on slides, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, No Testiomonials are displayed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Does not work, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Drop-down in posts is empty, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago