Profiles

  • Member Since: December 13th, 2017
  • Website: chrisahrweiler.com
  • Find me on:
  • Posted a reply to LS image optimization progress 0%, on the site WordPress.org Forums:
    Processing for a second or two - but no changes.

  • Posted a reply to [LiteSpeed Cache] LS image optimization progress 0%, on the site WordPress.org Forums:
    https://drive.google.com/file/d/1EXCq2QKAfnrThFkHhhx7n7lKjjy5GzsL/view?usp=sharing

  • Posted a reply to LS image optimization progress 0%, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I fixed the problem by deleting all optimized data and settings Auto corn…

  • Posted a reply to LS image optimization progress 0%, on the site WordPress.org Forums:
    When I hit ‚gather image data‘ I get: Gathered 1676 images successfully. But the queue…

  • Posted a reply to LS image optimization progress 0%, on the site WordPress.org Forums:
    How can I upload a screenshot here?

  • Created a topic, LS image optimization progress 0%, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have to domains with one WordPress Installat…

  • Posted a reply to Cache miss on Form POST, on the site WordPress.org Forums:
    Hello qtwrk, how cool is that? That worked!!! Thank you VERY much! Best regards, Chris

  • Posted a reply to Cache miss on Form POST, on the site WordPress.org Forums:
    Hi qtwrk, here is the part from debug.log I guess what you mean is "X…

  • Posted a reply to Cache miss on Form POST, on the site WordPress.org Forums:
    Hello qtwrk, I would understand, that it won't be cached for privacy reasons, but minify/combining…

  • Created a topic, Cache miss on Form POST, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I would like to build a custom form and handle…

  • Created a topic, Search engines, no results, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, after updating to WP 5.3, I get zero results …

  • Committed [2076289] to Plugins SVN:
    New Icons

  • Committed [2076032] to Plugins SVN:
    Screenshots

  • Committed [2075968] to Plugins SVN:
    Update V1.1

  • Committed [2075878] to Plugins SVN:
    Adding first version of my plugin

  • Posted a reply to LiteSpeed Sitemap URL, on the site WordPress.org Forums:
    I think I don't understand the idea behind the Crawler=>Sitemap Settings? Does the LiteSpeed Cache…

  • Posted a reply to WebP not delivered, on the site WordPress.org Forums:
    thank you.

  • Posted a reply to WebP not delivered, on the site WordPress.org Forums:
    The server is an apache/nginx combination. I can use .htaccess Is the Rewrite Command intended…

  • Posted a reply to WebP not delivered, on the site WordPress.org Forums:
    Report number: JOHQBKIY Report date: 02/23/2019 12:37:03 I did not run an image optimization – not…

  • Posted a reply to “Advanced Cache” file, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, thanks. I have deleted the file and LS cache has just created a new…

  • Created a topic, WebP not delivered, on the site WordPress.org Forums:
    Dear Support, I have enabled Optimize Automatically…

  • Created a topic, “Advanced Cache” file, on the site WordPress.org Forums:
    Dear Support, I get the "LiteSpeed has detected an…

  • Posted a reply to Cache not cleared when editing plugin code, on the site WordPress.org Forums:
    Ah, okay, thank you. Will use that. Besides, I like the LS cache and moved…

  • Posted a reply to Cache not cleared when editing plugin code, on the site WordPress.org Forums:
    How can I mark a page for LS-no-cache? Do you mean within .htaccess ? Regards,…

  • Posted a reply to Cache not cleared when editing plugin code, on the site WordPress.org Forums:
    I am using an FTP client to access the .php in my plugin-folder, edit the…

  • Posted a reply to Cache not cleared when editing plugin code, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the super quick response. I have added 'get_header' and 'wp_head' which are…

  • Created a topic, Cache not cleared when editing plugin code, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am working on the source code of a plugin, w…

  • Posted a reply to jpeg not delivered as webp, on the site WordPress.org Forums:
    Strange, you are right. Now it works. Didn't change anything ... Anyway, thank you for…

  • Created a topic, jpeg not delivered as webp, on the site WordPress.org Forums:
    Dear Support, webp express works fine on https://yoga…

  • Committed [2017215] to Plugins SVN:
    main files added

  • Committed [2017212] to Plugins SVN:
    favicon added

  • Committed [2017211] to Plugins SVN:
    banner image added

  • Committed [2017210] to Plugins SVN:
    Assets folder added

  • Created a topic, Adjustable Avant Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Avant v10.0.2 It took me a while to adjust the settin…