WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 12th, 2006
  • Find me on:
  • Created a topic, Did not work for me., on the site WordPress.org Forums:
    Hasn't been updated in a while. Didn't work for me. …

    4 days ago

  • Posted a reply to Understanding the zip file names, on the site WordPress.org Forums:
    Great. Thanks - that helps.

    2 months ago

  • Created a topic, Understanding the zip file names, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'd like to keep 2 months worth of monthly backups…

    2 months ago

  • Posted a reply to Tooltip custom function not working, on the site WordPress.org Forums:
    Helpful! Thanks!

    2 months ago

  • Posted a reply to Disable for other products?, on the site WordPress.org Forums:
    The top part of the code @talus offered (thank you VERY MUCH!!) can be wrapped…

    2 months ago

  • Created a topic, Needs to be selective, on the site WordPress.org Forums:
    It's really well done and simple but perhaps too simpl…

    2 months ago

  • Posted a reply to Tooltip custom function not working, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much. It was the "Load from Ajax" that was keeping the tooltip…

    2 months ago

  • Posted a reply to Tooltip custom function not working, on the site WordPress.org Forums:
    Yes I understand that it's custom code and I appreciate your willingness to look at…

    2 months ago

  • Created a topic, Tooltip custom function not working, on the site WordPress.org Forums:
    Trying to get the custom function for Forminator toolt…

    2 months ago

  • Posted a reply to tooltip when hover an input or label, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I realize it's a custom function. Still not working. I'll create a new ticket…

    2 months ago

  • Posted a reply to tooltip when hover an input or label, on the site WordPress.org Forums:
    According to this support post, it is possible: https://wordpress.org/support/topic/show-the-field-description-as-a-tooltip/ because a WPMUDEV developer added a…

    3 months ago

  • Created a topic, Really good and getting better, on the site WordPress.org Forums:
    They keep improving this plugin and it just gets bette…

    10 months ago

  • Posted a reply to Premium plugin reverting to free version with updates, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you - very helpful.

    10 months ago

  • Created a topic, How to fix a messed up Media Library, on the site WordPress.org Forums:
    Really happy to find this FREE solution to a messed up…

    10 months ago

  • Posted a reply to Premium plugin reverting to free version with updates, on the site WordPress.org Forums:
    OK. So can you/someone explain how this might have happened if the plugin was blocked…

    10 months ago

  • Created a topic, Premium plugin reverting to free version with updates, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I use a premium version of the WP-MAILSTER plugin.…

    10 months ago

  • Created a topic, Embed a video in a popup, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm trying to embed a video in a marker popup like…

    11 months ago

  • Posted a reply to Fatal Error with latest update, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I got the same error. Downgrading to 2.15.15 fixed it for me. I hope…

    11 months ago

  • Created a topic, The iframe is there but not visible (complex DIVI layout), on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've been looking all over for a well-behaving vid…

    12 months ago

  • Created a topic, Get rid of it, on the site WordPress.org Forums:
    I'm new to A2 Hosting. I did my research and compared…

    1 year ago

  • Posted a reply to 3.1.28 Crashed, on the site WordPress.org Forums:
    3.1.31 seems to have corrected it. It's working for me anyway.

    1 year ago

  • Posted a reply to 3.1.28 Crashed, on the site WordPress.org Forums:
    Glad to know I'm in good company! No fun!

    1 year ago

  • Created a topic, Doubling of output in some circumstances, on the site WordPress.org Forums:
    Here's my call: [remote_content url="https://ww…

    1 year ago

  • Posted a reply to complex regex find/replace, on the site WordPress.org Forums:
    Closing it.

    1 year ago

  • Posted a reply to complex regex find/replace, on the site WordPress.org Forums:
    Well, now it's working. Must have been some sort of cache issue. Thanks!

    1 year ago

  • Created a topic, complex regex find/replace, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've been wrestling with a regex find/replace issu…

    1 year ago

  • Created a topic, Simplistic solution, on the site WordPress.org Forums:
    Styling options would be nice (like classes and/or ids…

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem with schedules on weekends (Saturday and Sunday), on the site WordPress.org Forums:
    That was it. I had not understood that there were day-specific schedules that would override…

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem with schedules on weekends (Saturday and Sunday), on the site WordPress.org Forums:
    yes we have 24 hour schedules on Saturday and Sunday. You can find it here:…

    1 year ago

  • Posted a reply to Not receiving admin emails, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I entered values in that field and that works. Thank you so much!

    1 year ago

  • Posted a reply to refresh nocache, on the site WordPress.org Forums:
    You can close this. thanks.

    1 year ago

  • Posted a reply to refresh nocache, on the site WordPress.org Forums:
    Actually, this: https://icalevents.com/1814-refresh-calendar-if-new-dates-not-showing/ was the solution. I tried to use "refresh=true" and "nocache=true" as parameters…

    1 year ago

  • Posted a reply to Not receiving admin emails, on the site WordPress.org Forums:
    Can multiple addresses be entered in the "to" field?

    1 year ago

  • Posted a reply to Not receiving admin emails, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for quickly testing that. There is no documentation for those fields and I…

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem with schedules on weekends (Saturday and Sunday), on the site WordPress.org Forums:
    More information from more testing: Today is the 15th of May. The following days did…

    1 year ago

  • Created a topic, Problem with schedules on weekends (Saturday and Sunday), on the site WordPress.org Forums:
    We are setting up a situation where people can sign up…

    1 year ago

  • Posted a reply to Not receiving admin emails, on the site WordPress.org Forums:
    It looks like this: The following signup information has been received as a signup for…

    1 year ago

  • Created a topic, Not receiving admin emails, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The person signing up for a booking gets an email …

    1 year ago

  • Created a topic, refresh nocache, on the site WordPress.org Forums:
    In your docs on https://icalevents.com/support/documen…

    1 year ago

  • Posted a reply to Best contact for support, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, thanks. That helps!

    1 year ago

  • Created a topic, Best contact for support, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I recently bought the "Society" level of the plugi…

    1 year ago

  • Created a topic, My go-to anti-spam plugin, on the site WordPress.org Forums:
    It just stops spam...PERIOD

    1 year ago

  • Posted a reply to content/plugins/wp-miniaudioplayer/inc/popup.php on line 87, on the site WordPress.org Forums:
    Yes please! #metoo!

    2 years ago

  • Created a topic, Love it!, on the site WordPress.org Forums:
    Whether it's to keep everything updated or to control …

    2 years ago

  • Created a topic, Positioning tab sliders, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, thanks for the great plugin. It's really an amaz…

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin with “no name” in every update., on the site WordPress.org Forums:
    Ok - thanks.

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin with “no name” in every update., on the site WordPress.org Forums:
    In all my update emails, everything works great but I …

    2 years ago

  • Posted a reply to Issues with Autosaving in 5.0 Editor, on the site WordPress.org Forums:
    Here's the item: https://github.com/WordPress/gutenberg/issues/12942

    3 years ago

  • Posted a reply to Issues with Autosaving in 5.0 Editor, on the site WordPress.org Forums:
    No I didn't. I had installed Pods awhile back with a possible use scenario but…

    3 years ago

  • Posted a reply to Issues with Autosaving in 5.0 Editor, on the site WordPress.org Forums:
    Also the Pods plugin and CMB2 plugins have been identified as creating this behavior as…

    3 years ago