WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 25th, 2011
  • Find me on:
  • Posted a reply to Icon colors not consistent, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks!

    4 months ago

  • Posted a reply to Icon colors not consistent, on the site WordPress.org Forums:
    https://indiefocused.net/?bypass=cobrakai

    5 months ago

  • Posted a reply to Theme problems, on the site WordPress.org Forums:
    You cannot tell by https://imgur.com/6TihwPi what the problem is? It looks like it's just a…

    5 months ago

  • Posted a reply to Theme problems, on the site WordPress.org Forums:
    The site is under construction which is why I sent a screenshot. The login does…

    5 months ago

  • Created a topic, Icon colors not consistent, on the site WordPress.org Forums:
    Some of the icons are picking up the color from the th…

    5 months ago

  • Posted a reply to Garbage Collector Emails, on the site WordPress.org Forums:
    Doh. Thanks!

    5 months ago

  • Posted a reply to Theme problems, on the site WordPress.org Forums:
    That's the coming soon page. The registration looks like https://imgur.com/6TihwPi I'm already using TML Actions…

    5 months ago

  • Posted a reply to Theme problems, on the site WordPress.org Forums:
    I took screenshots for both at https://imgur.com/a/cuOINju

    5 months ago

  • Posted a reply to Bulk Smush stops, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I got it going. The only odd thing is that I always use the…

    5 months ago

  • Created a topic, Garbage Collector Emails, on the site WordPress.org Forums:
    I keep getting this Email - The WP Super Cache Garbag…

    5 months ago

  • Posted a reply to Bulk Smush stops, on the site WordPress.org Forums:
    Ok so until then it'll just indefinitely hang in the middle of the smush?

    5 months ago

  • Posted a reply to Bulk Smush stops, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not seeing anything in debug.log but here's the console - load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,moxiejs,plupload&ver=5.2.1:2 Uncaught Error: Syntax…

    5 months ago

  • Created a topic, Bulk Smush stops, on the site WordPress.org Forums:
    Smush keeps hanging at various points during the bulk …

    5 months ago

  • Created a topic, Theme problems, on the site WordPress.org Forums:
    https://indiefocused.net/logout isn't themed https://i…

    5 months ago

  • Posted a reply to Shared login not working, on the site WordPress.org Forums:
    Done, thanks.

    5 months ago

  • Posted a reply to Shared login not working, on the site WordPress.org Forums:
    djquad@gmail.com

    5 months ago

  • Posted a reply to Shared login not working, on the site WordPress.org Forums:
    "You are not allowed to submit a ticket."

    5 months ago

  • Posted a reply to Shared login not working, on the site WordPress.org Forums:
    Is this plugin still supported?

    5 months ago

  • Posted a reply to Change “Purge cache” display, on the site WordPress.org Forums:
    Got it and it works. Thanks! One thing to note on your FAQ you using…

    5 months ago

  • Posted a reply to Change “Purge cache” display, on the site WordPress.org Forums:
    Yes please add the ability to remove, even if in wp-config like define('WPSERVERSTATS_ADMINBAR_DISABLE', true);

    5 months ago

  • Posted a reply to Inline Icon wrapping, on the site WordPress.org Forums:
    No, I would like to show them horizontally and only wrap if the column is…

    5 months ago

  • Created a topic, Inline Icon wrapping, on the site WordPress.org Forums:
    Please refer to https://imgur.com/mWd5rL1. How can I …

    5 months ago

  • Posted a reply to Custom Icons not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, but please refer to https://imgur.com/mWd5rL1. How can I get the icons to only wrap…

    5 months ago

  • Posted a reply to Custom Icons not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    It's been a month since this broke. Is it still not fixed?

    5 months ago

  • Created a topic, Shared login not working, on the site WordPress.org Forums:
    I followed the instructions but it's not working. Sit…

    5 months ago

  • Posted a reply to Custom Icons not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Have you fixed this yet?

    6 months ago

  • Created a topic, Custom Icons not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, the selected icons are displaying but the 2 custom…

    6 months ago

  • Created a topic, Carousel Resized, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm having a problem with the following shortcode …

    7 months ago

  • Created a topic, Duplicate key error when activating, on the site WordPress.org Forums:
    I got the following error when activating Woocommerce.…

    11 months ago

  • Posted a reply to Images and CSS broken on new subdirectory sites, on the site WordPress.org Forums:
    So far so good. So for anyone else that is having this problem - on…

    11 months ago

  • Posted a reply to Images and CSS broken on new subdirectory sites, on the site WordPress.org Forums:
    Nevermind. After restarting Apache it works. Now to install Multisite....

    11 months ago

  • Posted a reply to Images and CSS broken on new subdirectory sites, on the site WordPress.org Forums:
    Yep I created a new VM which included the LAMP install and database. I put…

    11 months ago

  • Posted a reply to Images and CSS broken on new subdirectory sites, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah I'm going to install Multisite after this is worked out. I basically started over.…

    11 months ago

  • Posted a reply to Changes not being reflewted, on the site WordPress.org Forums:
    It does. I'm using Enfold.

    11 months ago

  • Posted a reply to Images and CSS broken on new subdirectory sites, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply. I've made some changes but the result is basically the same.…

    11 months ago

  • Created a topic, Images and CSS broken on new subdirectory sites, on the site WordPress.org Forums:
    I'm on Windows and installed XAMPP along with Bitnami'…

    12 months ago

  • Created a topic, Changes not being reflewted, on the site WordPress.org Forums:
    The text and size changes for the icons are not being …

    12 months ago

  • Posted a reply to Broken images on Multisite, on the site WordPress.org Forums:
    The text and size changes for the icons are not being reflected though. Again, I'm…

    12 months ago

  • Posted a reply to Broken images on Multisite, on the site WordPress.org Forums:
    That works fine.

    12 months ago

  • Posted a reply to Broken images on Multisite, on the site WordPress.org Forums:
    v2.0.7 is installed.

    12 months ago

  • Posted a reply to Broken images on Multisite, on the site WordPress.org Forums:
    I don't have any caching plugins and clearing browser cache didn't help.

    12 months ago

  • Created a topic, Every Multisite broken after uninstalling, on the site WordPress.org Forums:
    Your plugin broke every site I have in Multisite after…

    12 months ago

  • Created a topic, Broken images on Multisite, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm unable to see the icons as they are broken. It…

    12 months ago