WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 4th, 2019
  • Find me on:
  • Posted a reply to Lightbox popup everywhere, on the site WordPress.org Forums:
    Tried that already, it gives me: There was an error trying to send your message.…

    3 days ago

  • Posted a reply to Lightbox popup everywhere, on the site WordPress.org Forums:
    Well i can do that if a have some email address i can use or…

    4 days ago

  • Created a topic, Lightbox popup everywhere, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I have used this plugin for everything in my s…

    4 days ago

  • Posted a reply to Logged in users appear logged out on Home page, on the site WordPress.org Forums:
    We do have the very exact issue. Trying Litespeed cache we have also the same…

    5 days ago

  • Posted a reply to Internal Server Error 500, on the site WordPress.org Forums:
    You got me curious ... Using Chrome i see no error. Funny.

    1 week ago

  • Posted a reply to Internal Server Error 500, on the site WordPress.org Forums:
    @bvytis Hello ! It IS deleted. Not a major issue. I'm using Firefox 85.0.2. 64bit.

    1 week ago

  • Posted a reply to Adsense in HEADER ?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, i found a good way to do it, without modifying anything. I'm posting it…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Adsense in HEADER ?, on the site WordPress.org Forums:
    @danamv Please take the time to read my postings before reply. NOT header but Neve…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Internal Server Error 500, on the site WordPress.org Forums:
    @danamv Not "another theme" but WordPress official theme. Not a hosting issue, please read carefully…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Styling changes, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, many thanks. Crystal clear.

    4 weeks ago

  • Created a topic, Adsense in HEADER ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I'm trying to find a way to put the adsense sc…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Related Algorithms, on the site WordPress.org Forums:
    I did everything you requested and even got back a reply that you will be…

    1 month ago

  • Created a topic, Internal Server Error 500, on the site WordPress.org Forums:
    WP 5.6 and PHP 7.3.x and Neve latest. No plugins (for …

    1 month ago

  • Posted a reply to Tags related, on the site WordPress.org Forums:
    I will do all that and update here.

    1 month ago

  • Created a topic, Tags related, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I'm trying to do the following and fail, no ma…

    1 month ago

  • Posted a reply to How to remove underline on links? (Neve Theme), on the site WordPress.org Forums:
    @rstar1web Can you expand on this please? How to do that?

    1 month ago

  • Posted a reply to Related Algorithms, on the site WordPress.org Forums:
    Well after 2 months and after doing everything you suggested, no update.

    1 month ago

  • Created a topic, Styling changes, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Using NEVE theme, the related posts after the …

    1 month ago

  • Posted a reply to wp_split_shared_term_batch, on the site WordPress.org Forums:
    "inished_splitting_shared_terms option never got set?" That was it. For some reason.

    1 month ago

  • Posted a reply to Cannot remove cron event, on the site WordPress.org Forums:
    @johnbillion Thanks a million times, that was it "inished_splitting_shared_terms option never got set?"

    1 month ago

  • Posted a reply to CRON & wp_split_shared_term_batch, on the site WordPress.org Forums:
    It seems others face the same issue: https://wordpress.org/support/topic/cannot-remove-cron-event/#post-13933650

    1 month ago

  • Posted a reply to Cannot remove cron event, on the site WordPress.org Forums:
    @okoth1 did you resolved this? I'm facing the very same issue.

    1 month ago

  • Created a topic, CRON & wp_split_shared_term_batch, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Can somebody help me with this issue: https:/…

    1 month ago

  • Created a topic, wp_split_shared_term_batch, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I see this hitting my WP cron every minute or …

    1 month ago

  • Posted a reply to Blocked REST API from webserver IP (site ip), on the site WordPress.org Forums:
    Ok, some more update on this, if anyone has this issue. Disabled all plugins, switched…

    2 months ago

  • Posted a reply to Blocked REST API from webserver IP (site ip), on the site WordPress.org Forums:
    This may help. In each and every log like that, there is a second block…

    2 months ago

  • Posted a reply to Blocked REST API from webserver IP (site ip), on the site WordPress.org Forums:
    I would like to update this issue. I created a staging site, with all the…

    2 months ago

  • Created a topic, Superb plugin, what WP comments should be, on the site WordPress.org Forums:
    What WordPress comments should be.

    2 months ago

  • Created a topic, 3.0 Update, on the site WordPress.org Forums:
    After using this excellent (before 3) plugin for some …

    2 months ago

  • Created a topic, Warnings after new installation, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Any ideas what this can be? [23-Dec-2020 16:1…

    2 months ago

  • Posted a reply to Blocked REST API from webserver IP (site ip), on the site WordPress.org Forums:
    This is a read only site, i'm the default admin. I was definitely editing a…

    2 months ago

  • Posted a reply to Blocked REST API from webserver IP (site ip), on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Just did and a search in plugins folder reveals nothing. But searching the whole…

    2 months ago

  • Created a topic, Blocked REST API from webserver IP (site ip), on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I get a few of those daily. 22/Dec/20 10:05:4…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mixed Content in FAQ, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. This has to do our caching or our page optimizing plugin, since when i'm…

    2 months ago

  • Created a topic, Mixed Content in FAQ, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting mixed content errors in FAQ blocks of this…

    2 months ago

  • Posted a reply to Cache Timeout Wizard issue, on the site WordPress.org Forums:
    True. The plugin is https://wordpress.org/plugins/yotuwp-easy-youtube-embed/ but i need to use it (for now). I disabled…

    2 months ago

  • Created a topic, Cache Timeout Wizard issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. In the "Choose One" i only have Once Evey 7 da…

    2 months ago

  • Posted a reply to PHP Notice: Array to string conversion, on the site WordPress.org Forums:
    This seems to be solved after 1-2 updates of the theme. Just FYI.

    2 months ago

  • Posted a reply to Loopback failed (health), on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, crystal clear. Due to several issues with plugins and Gutenberg, we have downgraded to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Loopback failed (health), on the site WordPress.org Forums:
    I never set it to Always ON, i use When under attack, and Enable bot…

    3 months ago

  • Created a topic, Loopback failed (health), on the site WordPress.org Forums:
    WordPress 5.6, when Bot protection in Login is enabled…

    3 months ago

  • Posted a reply to Gutenberg, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, As i posted i'm not sure your plugin is the cause, and now that…

    3 months ago

  • Posted a reply to Leaving a Gutenberg Page issues, on the site WordPress.org Forums:
    My #1 issue is probably due to some plugin, since on a staging installation i…

    3 months ago

  • Created a topic, Gutenberg, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Not 100% sure this is caused by your plugin bu…

    3 months ago

  • Created a topic, Leaving a Gutenberg Page issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I have two issues, probably related. When i le…

    3 months ago

  • Posted a reply to WP 5.6 Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Checking the issue to a staging server WITH your plugin, i can't replicate it. So…

    3 months ago

  • Posted a reply to 5.6 – Exiting Gutenberg error (F12), on the site WordPress.org Forums:
    @clorith Can you please let ne know if this is correct (not sure what that…

    3 months ago

  • Posted a reply to WP 5.6 Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I have reverted back to WP 5.5.3 from my backup because of several issues…

    3 months ago

  • Posted a reply to 5.6 – Exiting Gutenberg error (F12), on the site WordPress.org Forums:
    What i posted for my second site was found to be a Gutenberg block plugin.…

    3 months ago

  • Created a topic, WP 5.6 Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Update to WP 5.6 and now leaving a page or post i get …

    3 months ago