WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 16th, 2019
  • Find me on:
  • Posted a reply to Admin Bar in Frontend not visible with ESI enable, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I think I found it. Ad Inserter has a setting "Disable caching for logged…

    1 week ago

  • Posted a reply to Admin Bar in Frontend not visible with ESI enable, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for testing! I also tested a bit now and it looks like the…

    1 week ago

  • Posted a reply to Admin Bar in Frontend not visible with ESI enable, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Report number: XMNQZGIG Best regards

    2 weeks ago

  • Created a topic, Admin Bar in Frontend not visible with ESI enable, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, since version v4.4 the WordPress (5.8.1) ad…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Very cool!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, your plugin ist really great! It kills sever…

    1 month ago

  • Created a topic, WOW, on the site WordPress.org Forums:
    Very cool Plugin without scripts and with all you need…

    2 months ago

  • Posted a reply to Very outdated plugin., on the site WordPress.org Forums:
    Wow - very good news 🥰 Thanks for the details!

    2 months ago

  • Created a topic, Top!, on the site WordPress.org Forums:
    Works flawlessly and it is the best plugin of its kind…

    2 months ago

  • Created a topic, WordPress 5.8 – weird boxes in new widget area, on the site WordPress.org Forums:
    Hy guys, since wordpress 5.8 with the new widget area…

    2 months ago

  • Posted a reply to Disable some blocks, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @karlalevelup, my mistake - I completely overlooked something. Got it now. Thank you very…

    3 months ago

  • Created a topic, Great!, on the site WordPress.org Forums:
    At first I was a bit skeptical because I had bad exper…

    3 months ago

  • Posted a reply to Disable some blocks, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @karlalevelup, I know this setting, thank you, but these 3 blocks (posts, table of…

    3 months ago

  • Created a topic, Disable some blocks, on the site WordPress.org Forums:
    How can I disable the following blocks: posts, table o…

    3 months ago

  • Created a topic, Perfect, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin is perfect. The most important thing is tha…

    3 months ago

  • Created a topic, Layout broken 1.6.0, on the site WordPress.org Forums:
    Layout is broken with new version 1.6.0. The footer i…

    3 months ago

  • Posted a reply to Form not work after 24 h cache time – Litespeed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ray, thank you for the answer! I tried the nonce but it does not…

    3 months ago

  • Created a topic, Form not work after 24 h cache time – Litespeed, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am using a litespeed web server with the lit…

    3 months ago

  • Posted a reply to Advanced Columns not respecting theme container width after update, on the site WordPress.org Forums:
    Same here - always is something else :(

    4 months ago

  • Posted a reply to Disable AMP Standard – best practice?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @biznext and @jamesosborne I already thought that no problems are to be expected, but…

    4 months ago

  • Created a topic, Disable AMP Standard – best practice?, on the site WordPress.org Forums:
    I have a website in AMP Standard Mode and now I want t…

    4 months ago

  • Posted a reply to Some images not loading (loading icon) in Firefox, on the site WordPress.org Forums:
    Good to know that it probably works in general. From the looks of it, I'm…

    4 months ago

  • Posted a reply to Some images not loading (loading icon) in Firefox, on the site WordPress.org Forums:
    Health Check and Troubleshooting is active and only the AMP plugin is running. Thanks again…

    4 months ago

  • Posted a reply to Some images not loading (loading icon) in Firefox, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your efforts! I had also tested the private mode of Firefox, with Firefox…

    4 months ago

  • Posted a reply to Some images not loading (loading icon) in Firefox, on the site WordPress.org Forums:
    I used the Litespeed Cache plugin only for webp images. I understand: I have disabled…

    4 months ago

  • Posted a reply to Some images not loading (loading icon) in Firefox, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I sent it off. Thank you for looking.

    4 months ago

  • Created a topic, Some images not loading (loading icon) in Firefox, on the site WordPress.org Forums:
    `I have a strange problem. In Firefox, images are some…

    4 months ago

  • Posted a reply to How to turn off the flex grid system, on the site WordPress.org Forums:
    I feel with you. I don't think you can expect much help. I am also…

    4 months ago

  • Created a topic, WoW !, on the site WordPress.org Forums:
    I finally got around to trying Generatepress. I must s…

    4 months ago

  • Created a topic, Horizontal content jumping bug (browser srollbar), on the site WordPress.org Forums:
    I have a strange horizontal jumping on the web page, w…

    4 months ago

  • Posted a reply to Cookie Banner Large Contentful Paint (LCP) Problem, on the site WordPress.org Forums:
    I am using the latest version. Do you mean the CLS problem from this thread?…

    5 months ago

  • Created a topic, Cookie Banner Large Contentful Paint (CPT) Problem, on the site WordPress.org Forums:
    Pagespeed Insights recognizes the cookie banner at the…

    5 months ago

  • Posted a reply to Core web vitals: Astra performs bad, on the site WordPress.org Forums:
    I also have CLS problems with Astra and have been waiting for an update for…

    6 months ago

  • Created a topic, Support does not exist, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin is actually not that bad. But there are a …

    10 months ago

  • Posted a reply to Cumulative Layout Shift, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the detailed explanation, especially for the SEO part. The class works. Your answer…

    10 months ago

  • Created a topic, Cumulative Layout Shift, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way to get Cumulative Layout Shift under co…

    10 months ago

  • Created a topic, Cache Plugin Problems, on the site WordPress.org Forums:
    I use Litespeed Server with Litespeed Cache. A great s…

    10 months ago

  • Posted a reply to Migration From Atomic Blocks Failed, on the site WordPress.org Forums:
    same here :-(

    11 months ago

  • Created a topic, Best SEO Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Super fast, good technique, easy to understand and abs…

    11 months ago

  • Posted a reply to Add extra code in .htaccess, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, you mean it like this? # BEGIN GDPR COOKIE EXCLUDE <IfModule LiteSpeed> RewriteEngine on…

    12 months ago

  • Created a topic, Add extra code in .htaccess, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have a similar problem as described here: https…

    12 months ago

  • Posted a reply to Google Adsense Error about TCF 2.0, on the site WordPress.org Forums:
    @occupygh I am not really further along yet. The strange thing is that this problem…

    1 year ago

  • Posted a reply to Google Adsense Error about TCF 2.0, on the site WordPress.org Forums:
    Not yet. the error 2.1a actually says that the TC-string is faulty. But this plugin…

    1 year ago

  • Created a topic, Login Problems with login protection, on the site WordPress.org Forums:
    I couldn't log in anymore. When I logged in I got the …

    1 year ago

  • Posted a reply to Google Adsense Error about TCF 2.0, on the site WordPress.org Forums:
    Any support here? Looks like the plugin autor is dead oO

    1 year ago

  • Posted a reply to Merkwürdige Seiten in der Google Search Console, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Stefan, ich danke dir für deine Mühe, ausführliche Erklärung + Überprüfung! Ich werde das…

    1 year ago

  • Created a topic, Merkwürdige Seiten in der Google Search Console, on the site WordPress.org Forums:
    Mir ist aufgefallen, dass in der Google Search Console…

    1 year ago

  • Created a topic, Fast Load Icons alive?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Blaz, I still enjoy your cool plugin ;-) But one …

    1 year ago

  • Posted a reply to Canonical adds trailing slas by default, on the site WordPress.org Forums:
    It seems to work with the latest update of the Permalink Manager. The author has…

    1 year ago

  • Posted a reply to Canonical adds trailing slas by default, on the site WordPress.org Forums:
    I use permalink-manager-pro to remove the trailing slash. As I said before, Yoast also displayed…

    1 year ago

  • Posted a reply to Canonical adds trailing slas by default, on the site WordPress.org Forums:
    This workaround ist not working for me. Tralingslash are already there :( Before version 14…

    1 year ago