WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

dichotomy

Profile picture of dichotomy
  • Member Since: July 28th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "First slide displays half an image", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed mine by changing css. I noticed the first loading slide had a different…

    1 week ago

  • Posted a reply to "First slide displays half an image", on the site WordPress Support Forums:
    Having same issue in Chrome and Safari. IE and FF are ok. http://192.254.198.184/~osgiall1/ Otherwise looks…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Form anchor", on the site WordPress Support Forums:
    Cool. Thank you. I guess Ctrl-F5, and manually clearing browser cache doesn't work any more...…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Form anchor", on the site WordPress Support Forums:
    Hi hitcode... Sorry, it's not working. I tried it in the <head> and in the…

    2 months ago

  • Created a topic, Form anchor, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Rules not showing, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Arrow Wheel keeps spinning, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Arrow Keeps Spinning No Message That Sent", on the site WordPress Support Forums:
    I am having this same issue. I am updated to WP 3.9.1 I disabled ALL…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Sliders not working after upgrade to WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    The slider seems to be embedded as a function of wpecommerce. If this is not…

    10 months ago

  • Created a topic, Sliders not working after upgrade to WP 3.9, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, First load outside of div, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "how to adjust the image size ?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Richard, I'm on the bandwagon here. Love the plugin, but I need the image…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Testimonials Stacking on First Load", on the site WordPress Support Forums:
    Simon, Please post how you fixed it. I am having the same issue. THANKS!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Start At time setting?", on the site WordPress Support Forums:
    THANK YOU!!!

    1 year ago

  • Created a topic, Start At time setting?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Conditional CAptcha not showing on commetns", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick response. This is what I used as a test (in a…

    2 years ago

  • Created a topic, Conditional CAptcha not showing on commetns, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Cool Video Gallery] Preview images not showing, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago