WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 17th, 2014
  • Find me on:
  • Posted a reply to You’re running debug mode …, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Badknees @badknees! I solved it by following your instrucions: Thanks for the help!

    11 hours ago

  • Posted a reply to Placeholder option not printing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi as this didn't seem to work, i checked all the files and found this…

    5 months ago

  • Posted a reply to Placeholder option not printing, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry Narinder, I actually disabled the country code and yes now placeholder is working, i…

    5 months ago

  • Posted a reply to Placeholder option not printing, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Narinder, I don't quite understand your explanation. I don't want to disable the…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error warning after latest upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Just make sure you have a php.ini file in /home/zoetal5/public_html/ allow_url_fopen = On allow_url_include =…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error warning after latest upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    You probably need to contact you service provider so they can edit your root php.ini…

    5 months ago

  • Posted a reply to + Encoding Problem, on the site WordPress.org Forums:
    IT seems like the contact form 7 form-tags are not working somehow. I have the…

    5 months ago

  • Created a topic, Placeholder option not printing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Narinder, Sorry to bother you again. I was wonde…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error warning after latest upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Yes Narinder, all issues are resolved, thank you for this simple yet very useful plugin!…

    5 months ago

  • Posted a reply to Not working on Mobile when using modal window, on the site WordPress.org Forums:
    I can confirm the if you have set favorite countries and upgrade it will reset…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error warning after latest upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again, i found the solution for this. php.ini must have those two belloow set…

    5 months ago

  • Created a topic, Error warning after latest upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Narinder, Thank you for the latest upgrade After …

    5 months ago

  • Posted a reply to Not working on Mobile when using modal window, on the site WordPress.org Forums:
    One question, if I upgrade will I have to re-setup the favourite countrie list?

    6 months ago

  • Created a topic, Works as it says!, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for this plugin, i have tested and wasted quite…

    6 months ago

  • Posted a reply to Not working on Mobile when using modal window, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Narinder, Now it works great, of all the plugins I tried for this feature…

    6 months ago

  • Created a topic, Not working on Mobile when using modal window, on the site WordPress.org Forums:
    HI, Thank you for this plugin, it works great but I …

    6 months ago

  • Posted a reply to Doesnt work on Mobile or Internet Explorer, on the site WordPress.org Forums:
    Having the same issue, it doesn't seem to work on IE and android smartphones, Don't…

    6 months ago

  • Created a topic, WPML compatibility, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I would like to know if the premium plugin is compa…

    9 months ago

  • Created a topic, Not compatible with WPML multilanguage plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I used this plugin at the beginning of my project,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not see the calendar in page but only the shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    i HAVE THE EXACT SAME PROBLEM SINCE LATEST UPDATE OF WORDPRESS AND CONTACT FORM 7…

    2 years ago

  • Created a topic, Not working after deactivated, on the site WordPress.org Forums:
    I deactivated momentary because of an issue with a sma…

    3 years ago

  • Posted a reply to Undefined variable: debug, on the site WordPress.org Forums:
    Seeing this as well!! Any solution for this?

    3 years ago

  • Created a topic, Great pluggin, on the site WordPress.org Forums:
    I have been using SEO plugin for about 5 years now and…

    3 years ago