WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 30th, 2006
  • Website: arnoudraeven.nl
  • Find me on:
  • Posted a reply to Route/Track not shown, on the site WordPress.org Forums:
    You're a bit behind on your WordPress and PHP version. Any reason why you're not…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Route/Track not shown, on the site WordPress.org Forums:
    I'm suggesting to include the SQL query (I still need to write) into the plugin.…

    2 months ago

  • Created a topic, Great tool to replace WP GPX maps!, on the site WordPress.org Forums:
    I have been using NextGen Gallery on my website for ye…

    2 months ago

  • Posted a reply to Route/Track not shown, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks id=1 and lowercase xmlurl fixed my issue. :-) Now for me to write a…

    2 months ago

  • Posted a reply to Route/Track not shown, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, it seems to work when I use a Nextgen gallery into a post. But…

    2 months ago

  • Created a topic, Route/Track not shown, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When I use the following tag, no track is shown. …

    3 months ago

  • Posted a reply to exif_read_data function not found, on the site WordPress.org Forums:
    @mihaiimagely thanks, but that's not the issue. Seems that the issue was/is related to another…

    5 months ago

  • Created a topic, [BUG] exif_read_data function not found, on the site WordPress.org Forums:
    Since the update to 17.0.3 a bug is introduced. It see…

    8 months ago

  • Created a topic, exif_read_data function not found, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using WP 5.6.1 and NextGen 3.7.0 Also I am using W…

    8 months ago

  • Posted a reply to Netxgen Widget issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, as the developers already fixed the issue, why hasn't it been included in the…

    3 years ago

  • Posted a reply to New update kills random picture widget, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the update @Edanzer. Very much appreciated! I look forward to the update. :-)

    3 years ago

  • Posted a reply to Netxgen Widget issue, on the site WordPress.org Forums:
    I've updated the plugin to V3.1.1 today. But still the issue remains. Two weeks have…

    3 years ago

  • Posted a reply to Netxgen Widget issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reaction @edanzer. I look forward to the solution. Glad to read it's…

    3 years ago

  • Posted a reply to Netxgen Widget issue, on the site WordPress.org Forums:
    @imagely, when are you going to help me (and others!) with this?

    3 years ago

  • Posted a reply to Netxgen Widget issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Gaby, My hosting provider supports ORDER BY RAND() in SQL. It's also active. Tested…

    3 years ago

  • Posted a reply to Netxgen Widget issue, on the site WordPress.org Forums:
    Well, the moderator removed my post from that topic. And stated that I need my…

    3 years ago

  • Created a topic, Netxgen Widget issue, on the site WordPress.org Forums:
    I have been using the widget since forever. Listed a n…

    3 years ago

  • Posted a reply to Single thumbnail won’t display (random), on the site WordPress.org Forums:
    Ok, than I will see if I can create an album page manually for the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Single thumbnail won’t display (random), on the site WordPress.org Forums:
    Hi Cais, Thanks for your reply, that looks like something I can work with. Will…

    4 years ago

  • Posted a reply to Single thumbnail won’t display (random), on the site WordPress.org Forums:
    Hi Cais, Thanks for getting back to me. I've verified the images ID and they…

    4 years ago

  • Posted a reply to Single thumbnail won’t display (random), on the site WordPress.org Forums:
    Can you perhaps indicate at what point in time (date/month/year) the thumb id= was removed…

    4 years ago

  • Posted a reply to Single thumbnail won’t display (random), on the site WordPress.org Forums:
    Fair enough that something that is four years old can't be supported anymore. But at…

    4 years ago

  • Posted a reply to Single thumbnail won’t display (random), on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am a bit puzzled by your reply. If there where no thumb code.…

    4 years ago

  • Created a topic, Single thumbnail won’t display (random), on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am encountering the following issue: In my sou…

    4 years ago