WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 1st, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to Errors with new site activation, on the site WordPress.org Forums:
    Cheers

    2 months ago

  • Posted a reply to Errors with new site activation, on the site WordPress.org Forums:
    No errors after doing this. Seeing all that stuff was just quite alarming! Thanks

    2 months ago

  • Created a topic, Errors with new site activation, on the site WordPress.org Forums:
    I set up Cleantalk on a new site as I always do, but t…

    2 months ago

  • Created a topic, Simple and works great!, on the site WordPress.org Forums:
    I also used to always use WP User Avatar, but was disg…

    2 months ago

  • Created a topic, Brilliant plugin that makes magic, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin works flawlessly, which is not what I expe…

    2 months ago

  • Created a topic, Ridiculous, on the site WordPress.org Forums:
    This is the worst possible way to acquire new customer…

    2 months ago

  • Posted a reply to CDN Exclude Path doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    No that didn't work.

    2 months ago

  • Created a topic, CSDN Exclude Path doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    I have a script that is not able to run when it's acce…

    2 months ago

  • Created a topic, No documentation, on the site WordPress.org Forums:
    After the plugin is installed, there's a small setting…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not working properly on Android, on the site WordPress.org Forums:
    That's great Michele, thanks for the quick fix! One thing though—you really need to show…

    4 months ago

  • Created a topic, Fantastic, on the site WordPress.org Forums:
    Can't believe this is free! Well done!

    4 months ago

  • Posted a reply to Not working properly on Android, on the site WordPress.org Forums:
    I'd be interested to know when this gets fixed. Can't use if it doesn't work…

    4 months ago

  • Created a topic, Absolutely the best there is., on the site WordPress.org Forums:
    I've used several form plugins, most recently Formidab…

    4 months ago

  • Created a topic, Animation won’t display; looking for files in wrong place, on the site WordPress.org Forums:
    I am embedding my animation with a shortcode. The anim…

    5 months ago

  • Posted a reply to Does user data sync between WordPress/FluentCRM?, on the site WordPress.org Forums:
    Wow...this is deal-breaker for me. I dodged a bit of a bullet there...I was just…

    6 months ago

  • Posted a reply to Mailjet Integration, on the site WordPress.org Forums:
    +1, I would also appreciate this!

    6 months ago

  • Created a topic, Bug found was eventually fixed, on the site WordPress.org Forums:
    I found a verified bug in the plugin almost immediatel…

    6 months ago

  • Posted a reply to Markup not being altered, on the site WordPress.org Forums:
    Yes! It works great! Thanks so much!

    9 months ago

  • Posted a reply to Markup not being altered, on the site WordPress.org Forums:
    Sure, I'll send you a copy. Look for my email.

    9 months ago

  • Posted a reply to Markup not being altered, on the site WordPress.org Forums:
    Follow-up to my last message...with the "process complete markup" setting ON, the Oxygen builder UI…

    9 months ago

  • Posted a reply to Markup not being altered, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I added the background image via Oxygen. The option to process the complete markup…

    9 months ago

  • Created a topic, Markup not being altered, on the site WordPress.org Forums:
    I have the plugin installed and configured. The render…

    9 months ago

  • Posted a reply to Error “t.data.indexOf is not a function” when try to import, on the site WordPress.org Forums:
    It happened right at the beginning, before the progress bar is even displayed.

    9 months ago

  • Created a topic, Error “t.data.indexOf is not a function” when try to import, on the site WordPress.org Forums:
    When trying to import my migration file, I get this er…

    9 months ago

  • Posted a reply to How to stop caching CSS and JS for Administrator user, on the site WordPress.org Forums:
    I can't locate my nickname within Slack, but looks like you found me.

    1 year ago

  • Posted a reply to How to stop caching CSS and JS for Administrator user, on the site WordPress.org Forums:
    Great, I would love to get this problem solved as it's a massive time waster.…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to stop caching CSS and JS for Administrator user, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the tip, I did NOT have the Tuning Settings > Page Optimization >…

    1 year ago

  • Created a topic, How to stop caching CSS and JS for Administrator user, on the site WordPress.org Forums:
    I have set "Cache Logged-in Users" OFF, and "Do Not Ca…

    1 year ago

  • Created a topic, ERROR: Your password reset link appears to be invalid., on the site WordPress.org Forums:
    Whenever a user tries to reset their password by click…

    1 year ago

  • Created a topic, Works but such shoddy code/design, on the site WordPress.org Forums:
    How to tell an amateur from a pro developer: 1. Loads …

    1 year ago

  • Posted a reply to How can I get Optimole to reload images?, on the site WordPress.org Forums:
    Same here...would REALLY appreciate this feature.

    2 years ago

  • Posted a reply to Terrible product, terrible support, on the site WordPress.org Forums:
    6 of the 28 currently posted reviews are also complaining about lacking support. While I'm…

    2 years ago

  • Posted a reply to Terrible product, terrible support, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry to be harsh, but the choice to implement your product has been a major…

    2 years ago

  • Created a topic, Terrible product, terrible support, on the site WordPress.org Forums:
    Even wth the Pro version, it won't remember the curren…

    2 years ago

  • Created a topic, The ONLY lazyloading plugin that works with Elementor background images, on the site WordPress.org Forums:
    I spent 2 years looking for a reliable and solid lazyl…

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP images are not transferred, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I have figured it out. There was a server misconfiguration issue—the hosting company said…

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP images are not transferred, on the site WordPress.org Forums:
    OK I changed that line, here is how htaccess looks now: https://www.dropbox.com/s/ukzt2y5pfc0j5in/Screenshot%202019-10-14%2014.25.11.png?dl=0 Still no work...

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP images are not transferred, on the site WordPress.org Forums:
    OK I created this rule (not sure if my syntax is correct) to taget a…

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP images are not transferred, on the site WordPress.org Forums:
    I confirmed with the hosting provider that mod_rewrite is on and working properly. To verify…

    2 years ago

  • Posted a reply to Has the plugin not been working this whole time?, on the site WordPress.org Forums:
    OK I have emailed you a link to download the plugin files. One more thing…

    2 years ago

  • Posted a reply to Has the plugin not been working this whole time?, on the site WordPress.org Forums:
    Well that's good news (sort of). For the other images that are definitely not lazyloading,…

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP images are not transferred, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply. 1. I did read the FAQ...this is how I was able…

    2 years ago

  • Created a topic, WebP images are not transferred, on the site WordPress.org Forums:
    I've installed the plugin, and converted all existing …

    2 years ago

  • Created a topic, Has the plugin not been working this whole time?, on the site WordPress.org Forums:
    I've been using this plugin religiously on all my webs…

    2 years ago

  • Created a topic, Didn’t work for me, on the site WordPress.org Forums:
    Does not do what it says on the tin.

    2 years ago

  • Created a topic, Fail., on the site WordPress.org Forums:
    Only 4 hard-coded currency types are available (c'mon.…

    2 years ago

  • Created a topic, Simply works., on the site WordPress.org Forums:
    Awesome!

    2 years ago

  • Posted a reply to Error when loading a page with [content-control], on the site WordPress.org Forums:
    Yes, it looks like Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /wp-content/plugins/content-control/classes/Shortcodes.php on line 69

    2 years ago

  • Posted a reply to Error when loading a page with [content-control], on the site WordPress.org Forums:
    I've got this exact same error. I have the same plugin working fine on a…

    2 years ago

  • Created a topic, MUST HAVE!!, on the site WordPress.org Forums:
    Shame on iThemes from removing this feature. Kudos to …

    2 years ago