WordPress.org

Profiles

defunct

Profile picture of defunct
  • Member Since: November 22nd, 2006
  • @defunctlife on WordPress.org, @defunct on Slack
  • Find me on:

  • Posted a reply to select2.min.js causing Visual Composer Conflict, on the site WordPress.org Forums:
    Ended up removing the Quick Select meta box when editing pages to temporarily fix the…

    1 month ago

  • Posted a reply to select2.min.js causing Visual Composer Conflict, on the site WordPress.org Forums:
    Actually the only version that still works for me is 3.3.

    1 month ago

  • Created a topic, select2.min.js causing Visual Composer Conflict, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Since version 3.3.2 and including 3.4 the sele…

    1 month ago

  • Created a topic, 500 error when a user posts a comment, on the site WordPress.org Forums:
    From the error logs: [14-Oct-2016 21:06:38 UTC] PHP F…

    2 months ago

  • Posted a reply to blank settings page. 3.0.3, on the site WordPress.org Forums:
    Hey John, I posted my error logs above for you and in the Cloudflare ticket.…

    2 months ago

  • Posted a reply to blank settings page. 3.0.3, on the site WordPress.org Forums:
    I am experiencing 500 errors when updating to 3.0.3, ticket ID #1215708. I'll post some…

    2 months ago

  • Created a topic, Just what I needed, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Would this overlap other existing Schema markup?, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Flyhead, miiitaka might be really busy, but I'll try to help. Generally if you're…

    9 months ago

  • Posted a reply to Missing Image in BlogPosting, on the site WordPress Support Forums:
    That's a good point, if we provide a default image it will most likely be…

    9 months ago

  • Posted a reply to Missing Image in BlogPosting, on the site WordPress Support Forums:
    I've added this to our issue queue on Github: https://github.com/miiitaka/wp-structuring-markup/issues/112

    9 months ago

  • Posted a reply to High Server Load after upgrading from 2.3.2 to 2.3.3 or 2.4, on the site WordPress Support Forums:
    @thejazzpiper can you let me know if the 2.4.2 is still good for you?

    9 months ago

  • Posted a reply to High Server Load after upgrading from 2.3.2 to 2.3.3 or 2.4, on the site WordPress Support Forums:
    You're welcome! I've put in a pull request for a permanent fix for this. Give…

    9 months ago

  • Posted a reply to High Server Load after upgrading from 2.3.2 to 2.3.3 or 2.4, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I was mistaken, attachment_url_to_postid() is definitely an uncached function. I'll put in a pull…

    9 months ago

  • Posted a reply to High Server Load after upgrading from 2.3.2 to 2.3.3 or 2.4, on the site WordPress Support Forums:
    After reading your other post, is this also solved? I was thinking you might have…

    9 months ago

  • Posted a reply to High Server Load after upgrading from 2.3.2 to 2.3.3 or 2.4, on the site WordPress Support Forums:
    Additionally, you could install https://wordpress.org/plugins/query-monitor/ and post the results of any queries that come up…

    9 months ago

  • Posted a reply to High Server Load after upgrading from 2.3.2 to 2.3.3 or 2.4, on the site WordPress Support Forums:
    I wrote the image code and I don't think it would be that as it…

    9 months ago

  • Posted a reply to Local BusinessMarkup, on the site WordPress Support Forums:
    We're going over this right now on Github to fix the wording, "Fixed Page" is…

    10 months ago

  • Posted a reply to What is the different Article and BlogPosting?, on the site WordPress Support Forums:
    This should answer your question http://webmasters.stackexchange.com/questions/46680/using-schema-org-for-blogging-article-vs-blogposting You should be only using one or the other.

    10 months ago

  • Posted a reply to Only on posts? And only opengraph?, on the site WordPress Support Forums:
    1) which rich snippets? I don't believe this plugin has that capability 2) I don't…

    10 months ago

  • Posted a reply to Only on posts? And only opengraph?, on the site WordPress Support Forums:
    Try the new update, I contributed some SSL fixes for older servers that caused some…

    11 months ago

  • Posted a reply to Only on posts? And only opengraph?, on the site WordPress Support Forums:
    Are you using https on your site?

    11 months ago

  • Posted a reply to Only on posts? And only opengraph?, on the site WordPress Support Forums:
    All I know is it works if you enable it and click posts and are…

    11 months ago

  • Posted a reply to Only on posts? And only opengraph?, on the site WordPress Support Forums:
    Right now it appears to only support posts. Also, it's not documented but your posts…

    11 months ago

  • Posted a reply to Player not working, on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind in my case, I had some javascript to open all external links in a…

    1 year ago

  • Posted a reply to Player not working, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, if you press next/previous on the pagination the videos begin…

    1 year ago

  • Closed ticket #6288, in BuddyPress Trac:
    Missing javascript files when composing private messages

    2 years ago

  • Reopened ticket #6288, in BuddyPress Trac:
    Missing javascript files when composing private messages

    2 years ago

  • Closed ticket #6288, in BuddyPress Trac:
    Missing javascript files when composing private messages

    2 years ago

  • Created a new ticket, #6288, in BuddyPress Trac:
    Missing javascript files when composing private messages

    2 years ago

  • Posted a reply to Feature: Update filter, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Sorry for the REALLY late reply! The update would be to line 299 in…

    2 years ago

  • Posted a reply to 12am rowspan bug, on the site WordPress Support Forums:
    I did hack the pluging up a bit to fix it: includes/master_schedule.php line: 715 if($shift['time']['start_hour']…

    2 years ago

  • Created a topic, 12am rowspan bug, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Dashboard page has no content, on the site WordPress Support Forums:
    An hour later it started working for me and has been since. Try logging out/clearing…

    2 years ago

  • Posted a reply to Dashboard page has no content, on the site WordPress Support Forums:
    Never mind, it seems to have just started working out of nowhere.

    2 years ago

  • Created a topic, Dashboard page has no content, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Compatibility with the mobile WordPress admin bar, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Change coupon error message using functions.php, on the site WordPress Support Forums:
    You can do it with a get text filter function custom_coupon_messages( $translated_text, $text, $text_domain )…

    2 years ago

  • Created a topic, Feature: Update filter, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Sidebars gone from frontend after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Oh sorry, Joachim. I thought I posted a follow up of me figuring that out.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Sidebars gone from frontend after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Further troubleshooting shows that in my condition group if I have: Page Templates: - Programs…

    3 years ago

  • Created a topic, Sidebars gone from frontend after upgrade, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Media list not displaying in dashboard, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, there wasn't actually a problem. I had added all the available videos in the…

    3 years ago

  • Created a topic, Media list not displaying in dashboard, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Renaming pages does not show up in the "move page" window, on the site WordPress Support Forums:
    To be more specific, I think the plugin should update the label if you change…

    3 years ago

  • Created a topic, Renaming pages does not show up in the "move page" window, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Daily Digest Email Missent, on the site WordPress Support Forums:
    I am seeing this as well. Using an older 3.1.2 version. When viewing the sum=1…

    4 years ago

  • Posted a reply to How do I add a sidebar to a posts page set in Settings > Reading, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much for the quick reply, Joachim. That did it.

    4 years ago

  • Created a topic, How do I add a sidebar to a posts page set in Settings > Reading, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, How to get this working with Advanced Custom Fields Plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Broken in PHP 5.3.23, on the site WordPress Support Forums:
    There were no errors in the PHP or httpd error logs. Not sure what happened,…

    4 years ago