WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 12th, 2014
  • Find me on:
  • Posted a reply to Invalid or missing web property ID, on the site WordPress.org Forums:
    Oooh I thought it's your plugin that has the feature in beta phase. Good to…

    4 hours ago

  • Posted a reply to Invalid or missing web property ID, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks so much. The issue is fixed and now GA is working perfectly. One…

    4 hours ago

  • Created a topic, Invalid or missing web property ID, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm receiving this error whenever I try to ch…

    7 hours ago

  • Posted a reply to How to get this effect on the plugin’s advertisement page, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks so much. I applied one using WP Dashicons and it works perfect.

    1 month ago

  • Created a topic, Support for shortcodes, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Is it possible to use this product alongside …

    1 month ago

  • Posted a reply to W3TC creating a blank image slide in image slider lazy loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @vmarko Thank you so much for the dedication. Sadly, other than this glitch, no…

    1 month ago

  • Posted a reply to Improve Lazy Load function on image sliders, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, That's okay. W3TC have taken up the issue. Hopefully, they'll fix it. For now…

    1 month ago

  • Posted a reply to Improve Lazy Load function on image sliders, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for your fast response. We'll, from the settings, it's set to zero and…

    1 month ago

  • Posted a reply to W3TC creating a blank image slide in image slider lazy loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks so much for acknowledging the issue. Hope it get's fixed. W3TC is such…

    1 month ago

  • Created a topic, Improve Lazy Load function on image sliders, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm trying to use Autoptimize in lazy loading…

    1 month ago

  • Posted a reply to W3TC creating a blank image slide in image slider lazy loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Any update? Regards

    1 month ago

  • Posted a reply to W3TC creating a blank image slide in image slider lazy loading, on the site WordPress.org Forums:
    Another update: CORRECTION Upon much much closer inspection, Autoptimize seem to load a similar SVG…

    1 month ago

  • Posted a reply to W3TC creating a blank image slide in image slider lazy loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Another update: Just did another search and realized the following. From this thread https://wordpress.org/support/topic/lazy-load-question-answer/…

    1 month ago

  • Posted a reply to W3TC creating a blank image slide in image slider lazy loading, on the site WordPress.org Forums:
    UPDATE: When I use Autoptimzie Lazy Load, it works perfect and it's not loading the…

    1 month ago

  • Posted a reply to W3TC creating a blank image slide in image slider lazy loading, on the site WordPress.org Forums:
    Please let know after you've double checked so that I can restore to a previous…

    1 month ago

  • Posted a reply to W3TC creating a blank image slide in image slider lazy loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for your response. I have created a video for you to watch and…

    1 month ago

  • Posted a reply to W3TC creating a blank image slide in image slider lazy loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Autoptimize blaming W3TC while you're blaming them back again. But from my inspection it's…

    1 month ago

  • Posted a reply to W3TC creating a blank image slide in image slider lazy loading, on the site WordPress.org Forums:
    The issue also affects this table on my website. W3TC lazy load adds that redundant…

    1 month ago

  • Posted a reply to How to make button use default theme fonts, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, You can check out the button once more. The container doesn't provide any alignment…

    1 month ago

  • Created a topic, How to make button use default theme fonts, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, How can disable the inbuilt button fonts? The…

    1 month ago

  • Posted a reply to Bug in “Slide” Effect in Flex Mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have raised the issue with W3TC support. It seems it's an issue affecting…

    1 month ago

  • Created a topic, W3TC creating a blank image slide in image slider lazy loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, W3TC lazy loading feature is creating a blank…

    1 month ago

  • Posted a reply to Container does not center, on the site WordPress.org Forums:
    Here's where you can find the issue. Please check under the image sliders http://bit.ly/METABUGSLIDER

    1 month ago

  • Posted a reply to Bug in “Slide” Effect in Flex Mode, on the site WordPress.org Forums:
    The issue is also present when using Autoptimize and WP Rocket lazy loading too. That…

    1 month ago

  • Created a topic, Container does not center, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm trying to center align a button on the pa…

    1 month ago

  • Posted a reply to Always show arrows on flexslider carousel, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for this. I love it too.

    1 month ago

  • Posted a reply to Bug in “Slide” Effect in Flex Mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, The issue came back again yesterday. And I have spent the whole of today…

    1 month ago

  • Posted a reply to Bug in “Slide” Effect in Flex Mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Finally, I have found it. It's minifying the JS script, which handles EASING that's…

    1 month ago

  • Posted a reply to Bug in “Slide” Effect in Flex Mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Unfortunately the plugin is W3TC, I love it from the way it handles JS…

    1 month ago

  • Posted a reply to Bug in “Slide” Effect in Flex Mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I think the metaslider is in conflict with my cache plugin. Can you give…

    1 month ago

  • Posted a reply to Bug in “Slide” Effect in Flex Mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, The issue doesn't show up when I'm logged in the WordPress admin. So, I…

    1 month ago

  • Posted a reply to Bug in “Slide” Effect in Flex Mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, You can confirm it now. I have updated it to include the arrows for…

    1 month ago

  • Posted a reply to Bug in “Slide” Effect in Flex Mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Here it is http://bit.ly/METABUGSLIDER I have removed the arrows for navigation. Try use a…

    1 month ago

  • Created a topic, Bug in “Slide” Effect in Flex Mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, There seems to be a bug when using "slide eff…

    1 month ago

  • Created a topic, F***king awesome plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Meen this thing is a lifesaver. It's beautiful, blends…

    2 months ago

  • Created a topic, How to get this effect on the plugin’s advertisement page, on the site WordPress.org Forums:
    Hello guys, 1. Thank you for such a f***king awesome…

    2 months ago

  • Posted a reply to Sliders lazy load takes long to load, on the site WordPress.org Forums:
    The funny thing Autoptimzie JS for the slider is render-blocking while W3TC's is not. I…

    2 months ago

  • Posted a reply to Sliders lazy load takes long to load, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Thanks for the follow up. I let W3 Total Cache handle the lazy load…

    2 months ago

  • Posted a reply to Help! Exclude JS from minify not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, That works. Thanks. Just wondering. How can I exclude a whole directory for a…

    2 months ago

  • Created a topic, Help! Exclude JS from minify not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have this specific JS that I want to exclud…

    2 months ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache Blocks some plugins from making ajax requests, on the site WordPress.org Forums:
    Nearly all plugins during the first run after installation. I usually have to disable W3…

    2 months ago

  • Created a topic, W3 Total Cache Blocks some plugins from making ajax requests, on the site WordPress.org Forums:
    How do I whitelist a plugin that's being blocked by W3…

    2 months ago

  • Created a topic, Removed a lot of features, on the site WordPress.org Forums:
    You removed a lot of features from the free version. A…

    2 months ago

  • Posted a reply to Lazy load shifts content during page loading, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks so much. The solution works. I have left a follow up question.

    2 months ago

  • Created a topic, Lazy load shifts content during page loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hello guys, How do I prevent the plugin from tempora…

    2 months ago

  • Created a topic, Sliders lazy load takes long to load, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I need to use Autoptimize's lazy load feature.…

    2 months ago

  • Created a topic, So many issues, the developer missing in action, on the site WordPress.org Forums:
    There are so many issues posted in the forum for this …

    2 months ago

  • Posted a reply to [Advanced Custom Fields] Add a special link on top of post title, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @ibonazkoitia Thanks so much for your reply. It did work but the problem is,…

    2 months ago

  • Posted a reply to [Advanced Custom Fields] Add a special link on top of post title, on the site WordPress.org Forums:
    @ibonazkoitia what if the ‘option’ parameter is two words, how should I write it <?php…

    2 months ago

  • Posted a reply to Add a special link on top of post title, on the site WordPress.org Forums:
    @ibonazkoitia thanks for your reply. I will give you an update in like an hours…

    2 months ago