WordPress.org

Profiles

dlx

Profile picture of dlx
  • Member Since: June 25th, 2012
  • @deeluuxe on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, LocoTranslate, on the site WordPress.org Forums:
    Could you please support LocoTranslate so is easy to t…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Error 500 in frontend – Version 1.1.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I´ve tested v1.1.1 on a clients website but g…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to JS minification and Mozilla Firefox don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    A setting to choose minify OR/AND grouping would be perfect (hopefully separate settings for JS…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to JS minification and Mozilla Firefox don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Could you please post the solution here? I´m having issues with JS minify on several…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Copy & edit a language in custom location, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot for making LocoTranslate better with ever…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Almost Perfect!, on the site WordPress.org Forums:
    I´ve tried your plugin today and have to congratulate…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Slow Loading of Page/Site, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @dawnrae ! Did you solve this problem? I´m having the same issue. Maybe you…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Lots of room for improvement, on the site WordPress.org Forums:
    No, I didn´t request a refund - paid 197 USD for support that didn´t help.…

    1 month ago

  • Posted a reply to Should not take 'non-alphabetic' characters., on the site WordPress.org Forums:
    Hello! Will this be fixed? I´m having lots of tags where characters like: ? ,…

    1 month ago

  • Created a topic, Lots of room for improvement, on the site WordPress.org Forums:
    Not as easy to set up as being promised. Personally I …

    2 months ago

  • Posted a reply to Deprecated message, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah! You made it! Works perfectly now. Thanks for your quick support! ❤

    2 months ago

  • Created a topic, Deprecated message, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot for this great plugin! Just got this mes…

    2 months ago

  • Created a topic, Special characters are not supported (german), on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to Forgot Password Email Settings are not working in SB Welcome Email Editor, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here! The shortcodes [user_login] and [user_email] are not being replaced with the user´s…

    4 months ago

  • Created a topic, setup Xfield for birth, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Display labels in search forn, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Save/Update, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. When editing in frontend nothing is saved. And editing in backend the…

    5 months ago

  • Created a topic, Great support, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to HTML is being displayed, on the site WordPress Support Forums:
    Wrote to the author of the theme. Maybe my fault to expect the smilies to…

    5 months ago

  • Posted a reply to HTML is being displayed, on the site WordPress Support Forums:
    I did - checkbox already has been activated. Two examples: When clicking on the first…

    5 months ago

  • Created a topic, HTML is being displayed, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Fields set to non editable don´t display, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Does not import anything, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, BuddyPress supported, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Grey line on top of footer, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Order Glossary terms archive alphabetically, on the site WordPress Support Forums:
    On my page the option "Order Glossary terms archive alphabetically" doesn´t do anything. The display…

    6 months ago

  • Posted a reply to Keyworks in links are being replaced also - this breaks the links, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I surely understand you can´t fix the problem with my map. It would be…

    6 months ago

  • Created a topic, Order Glossary terms archive alphabetically, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to br-tags (linebreaks)) when using tooltips, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, fatal error is gone. :-) Some links are still broken: <a href="http://gruss-aus-<a">berlin</a>

    6 months ago

  • Posted a reply to Keyworks in links are being replaced also - this breaks the links, on the site WordPress Support Forums:
    No, unfortunately not. All the checkboxes "Enable also in following archives" were already not marked.…

    6 months ago

  • Posted a reply to br-tags (linebreaks)) when using tooltips, on the site WordPress Support Forums:
    Tried version 1.1.0 but the plugin causes a fatal error: Warning: require_once(../wp-content/plugins/glossary-by-codeat/includes/functions.php): failed to open…

    6 months ago

  • Posted a reply to Keyworks in links are being replaced also - this breaks the links, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, thank you - I found it. None of these checkboxes are enabled in my…

    6 months ago

  • Posted a reply to Keyworks in links are being replaced also - this breaks the links, on the site WordPress Support Forums:
    The map is just an image with hotspots. This is no plugin - it´s included…

    6 months ago

  • Created a topic, Keyworks in links are being replaced also - this breaks the links, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to br-tags (linebreaks)) when using tooltips, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, sorry for being offtopic - I´m not familiar using github... The theme that´s used…

    6 months ago

  • Posted a reply to br-tags (linebreaks)) when using tooltips, on the site WordPress Support Forums:
    @DPGrant: Thanks for sharing the CSS - works fine! Found a small issue: - Alphabetical…

    6 months ago

  • Posted a reply to br-tags (linebreaks)) when using tooltips, on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately I can´t provide a link to the site because it´s on a private dev…

    6 months ago

  • Created a topic, br-tags (linebreaks)) when using tooltips, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Perfect!, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Breaks Revolution Slider, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Feature request for password protection - would make your plugin unique, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Idea: Examples of some RegEx, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, sure - here are some of my example lines (didn´t manage to get them…

    9 months ago

  • Created a topic, Idea: Examples of some RegEx, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Case of characters of "Application Form Fields", on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Load details by Ajax, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Sidebar get´s broken (moves below main content), on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Date selection on mobile, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Login with mail possible?, on the site WordPress Support Forums:
    Has this feature be added again? I´m using Version 1.0.8 without FB-Login so it would…

    2 years ago

  • Created a topic, WARNING! RSS Multi Importer may delete all content!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to AutoPost only works on Publish, on the site WordPress Support Forums:
    Could you please post the solution here? I have the same problem - auto posts…

    2 years ago