WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 4th, 2007
  • Find me on:
  • Created a topic, Is Widget Logic compatible with Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    I can't seem to get this to work with Elementor and wa…

    5 months ago

  • Posted a reply to Not Displaying, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I purchased. What do I need to do?

    1 year ago

  • Posted a reply to Not Displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Sounds good. One more pre-sale Q. In this case, there should only be one custom…

    1 year ago

  • Posted a reply to Not Displaying, on the site WordPress.org Forums:
    I couldn't figure it out. If I pay for the support will I get a…

    1 year ago

  • Posted a reply to Not Displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply. You are right. I have assigned my field to a custom…

    1 year ago

  • Created a topic, Not Displaying, on the site WordPress.org Forums:
    I installed ACF and added a custom field to a custom t…

    1 year ago

  • Created a topic, White Screen, on the site WordPress.org Forums:
    I guess it's not compatible with my custom theme.

    1 year ago

  • Created a topic, Awesome, on the site WordPress.org Forums:
    I've been using Broken Link Checker for years but for …

    2 years ago

  • Created a topic, Just works!, on the site WordPress.org Forums:
    It does what it says. You have to go to the setting pa…

    2 years ago

  • Created a topic, Not good for large sites I think, on the site WordPress.org Forums:
    I have a site with about 30,000 posts and the custom t…

    2 years ago

  • Created a topic, New Image Upload Behaviour in WordPress 4.9, on the site WordPress.org Forums:
    I just noticed that when I uploaded an image to a page…

    2 years ago

  • Posted a reply to [WISH] Select taxonomy terms to use for hashtag conversion, on the site WordPress.org Forums:
    I requested this a few years back. So, me too.

    2 years ago

  • Posted a reply to Version bug, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I was wondering what was happening.

    3 years ago

  • Posted a reply to How to output, on the site WordPress.org Forums:
    I guess it doesn't matter. I'll look for another solution as this conflict would bother…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to output, on the site WordPress.org Forums:
    Still not working but thanks.

    3 years ago

  • Created a topic, Scheduled Posts Not Sending Notifications, on the site WordPress.org Forums:
    The title says it all. When I schedule a post it doesn…

    3 years ago

  • Posted a reply to (SOLVED) Upgrade to Yoast SEO v. 4.3 failed, on the site WordPress.org Forums:
    I had to do the same thing. Thanks. For anyone else who has the problem…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to output, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for that. Despite fixing the mistake, though, I couldn't get it to work. I…

    3 years ago

  • Posted a reply to Error after update to 3.7.13, on the site WordPress.org Forums:
    Me too. Can't even revert to the previous version.

    3 years ago

  • Created a topic, Getting Better all the time, on the site WordPress.org Forums:
    For a while, there were hiccups during upgrades to new…

    3 years ago

  • Posted a reply to Still Working?, on the site WordPress.org Forums:
    It was just me. A conflict with https://wordpress.org/plugins/wp-custom-taxonomy-meta/

    3 years ago

  • Created a topic, Conflict with Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    There is a conflict with this plugin: https://wordpres…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to output, on the site WordPress.org Forums:
    I did put it in the PHP template. By I mean in the editor of…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to output, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply Aftab. I still don't understand what to do. I have created…

    3 years ago

  • Created a topic, Still Working?, on the site WordPress.org Forums:
    Did this just stop working with 4.6 or is it just me?

    3 years ago

  • Created a new ticket, #18351, in Core Trac:
    get_term_feed_link doesn't work well on page two of archives

    8 years ago