WordPress.org

Profiles

Daniel

Profile picture of Daniel
  • Member Since: April 2nd, 2013
  • @ddumondgmailcom on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Emails are not sending!, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks guys!! Postman did the trick!!! :) Resolved!

    4 days ago

  • Posted a reply to Emails are not sending!, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Mika! Thanks for Chiming in! I'm a big fan of DH -- I especially…

    4 days ago

  • Posted a reply to Importing all users as Administrator, on the site WordPress.org Forums:
    Gotcha! Thanks for checking in to this! :)

    4 days ago

  • Posted a reply to Importing all users as Administrator, on the site WordPress.org Forums:
    It didn't seem to override this setting on my end. Please let us know if…

    5 days ago

  • Posted a reply to Importing all users as Administrator, on the site WordPress.org Forums:
    Eureka! After much ado and the solution proved to be an obvious one!

    5 days ago

  • Posted a reply to Emails are not sending!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Mike and thanks for your help! :) I'm with Dreamhost and they run on…

    5 days ago

  • Posted a reply to Importing all users as Administrator, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks you so much for offering some of your time. I really appreciate it!! :)…

    5 days ago

  • Created a topic, Emails are not sending!, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Mike! I found some useful questions in this forum…

    5 days ago

  • Posted a reply to Importing all users as Administrator, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Javier! Thank you for your help! I tried again today and ended up with…

    5 days ago

  • Created a topic, Importing all users as Administrator, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I finally set up my CSV to import everything n…

    7 days ago

  • Posted a reply to not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Mike! Though the original poster didn't care to respond, the points listed in your…

    1 week ago

  • Posted a reply to New version hard-wraps content in p elements, on the site WordPress.org Forums:
    Sweet!! That did it! Thanks for the speedy fix!!! :D

    2 weeks ago

  • Posted a reply to New version hard-wraps content in p elements, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, this last update made a mess is some places adding blank <p> tags. Does…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Page Template to Match Single Post Template, on the site WordPress Support Forums:
    Brilliant!!! You ROCK Siobhan! :) I especially love how you explained each step in detail…

    1 month ago

  • Posted a reply to Page Template to Match Single Post Template, on the site WordPress Support Forums:
    Hello and thank you for your reply! I recognize the similarities between the single post…

    1 month ago

  • Created a topic, Page Template to Match Single Post Template, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to PHP Command Outputting Shortcode to Front End, on the site WordPress Support Forums:
    Hey John! Thanks for the invite -- I would certainly need to create a test…

    2 months ago

  • Posted a reply to Google Search Console reported faulty hreflang-Tags on my website, on the site WordPress Support Forums:
    This happened to me too, but I believe it fixed itself as the error is…

    2 months ago

  • Posted a reply to PHP Command Outputting Shortcode to Front End, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the helpful feedback John! :) I didn't realize newer versions of the plugin…

    2 months ago

  • Posted a reply to PHP Command Outputting Shortcode to Front End, on the site WordPress Support Forums:
    Hahah! I did some digging on your forum and found the solution! I just had…

    3 months ago

  • Posted a reply to PHP Command Outputting Shortcode to Front End, on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure if it makes a difference, but this code is used inside a…

    3 months ago

  • Created a topic, PHP Command Outputting Shortcode to Front End, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to Snippet Editor not available when the post editor is disabled, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here -- Only with Custom Post Types! i have the following plugins installed....…

    3 months ago

  • Posted a reply to 'qtrans_modifyTermFormFor' not found or invalid, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much!! This made me realize I had some old fixes in my functions.php…

    3 months ago

  • Posted a reply to 'qtrans_modifyTermFormFor' not found or invalid, on the site WordPress Support Forums:
    I should probably mention I recently moved the site.... where would it be pulling that…

    3 months ago

  • Created a topic, 'qtrans_modifyTermFormFor' not found or invalid, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to 1 Code, Unlimited Downloads, Unlimited Attempts, on the site WordPress Support Forums:
    Does anyone know if this is at all possible?

    3 months ago

  • Created a topic, 1 Code, Unlimited Downloads, Unlimited Attempts, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to Gallery Videos won't launch on click., on the site WordPress Support Forums:
    You sir are brilliant!!!! I disabled the "fancy-shmancy" page transitions and videos load flawlessly every…

    3 months ago

  • Posted a reply to Gallery Videos won't launch on click., on the site WordPress Support Forums:
    Here's the error in Safari: Can't find variable: kgvid_SetVideo And a screenshot of it... http://pasteboard.co/1Dy4BkaV.png

    3 months ago

  • Posted a reply to Gallery Videos won't launch on click., on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the heads-up on the watermark thingy... Will fix that up! :) I opened…

    3 months ago

  • Created a topic, Gallery Videos won't launch on click., on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to Default language can't be chosen, on the site WordPress Support Forums:
    PERFECT! Thanks so much Pedro! This latest release of Qtranslate-slug fixed the problem! :) Cheers!

    1 year ago

  • Posted a reply to Default language can't be chosen, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Pedro! But why isn't the update showing up in wordpress? Mine is showing Version…

    1 year ago

  • Posted a reply to Default language can't be chosen, on the site WordPress Support Forums:
    Can I ask why a fix for this has not yet been considered? Is it…

    2 years ago

  • Posted a reply to Default language can't be chosen, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your post xflow. Thought I'd check here first before I ran the update.…

    2 years ago

  • Posted a reply to undefined function qtrans_getLanguage(), on the site WordPress Support Forums:
    This also works with the "qtrans_use" function: Change to: "qtranxf_use"

    2 years ago

  • Posted a reply to Default language can't be chosen, on the site WordPress Support Forums:
    THANK YOU kuchenundkakao!! You saved my ass from this last update! Your snippet of code…

    2 years ago

  • Posted a reply to release 3.1 notes, on the site WordPress Support Forums:
    This last update appears to have broken something! The default language of my website is…

    2 years ago

  • Posted a reply to Strange spammy link appearing after message!, on the site WordPress Support Forums:
    PS: Could a mod kindly remove the site link in my original post as: -…

    2 years ago

  • Posted a reply to Strange spammy link appearing after message!, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for these resources, however the site itself appears to be fine. This only…

    2 years ago

  • Created a topic, Strange spammy link appearing after message!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, List of custom posts from backend wont load, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to qtranslate slug selector unexpected behaviour, on the site WordPress Support Forums:
    BRAVO!!! Thanks so much for all your help!!! Time to make the switch!!!!! :D

    2 years ago

  • Posted a reply to mqTranslate and Qtranslate Slug, on the site WordPress Support Forums:
    Awesome! You're right... It sounds like it could just be a matter of adjusting some…

    2 years ago

  • Posted a reply to qTranslate and WordPress 3.9., on the site WordPress Support Forums:
    haxmedia: Thank you so much for sharing your files with us! It works perfectly on…

    2 years ago

  • Posted a reply to mqTranslate and Qtranslate Slug, on the site WordPress Support Forums:
    Just curious if this issue has been actually "resolved?" I've like to switch over to…

    2 years ago

  • Posted a reply to Display text based on category of custom post, on the site WordPress Support Forums:
    Heck! You just don't stop giving, do you?! :P I'm glad you shared this as…

    3 years ago

  • Posted a reply to Display text based on category of custom post, on the site WordPress Support Forums:
    HA HA!!!!! keesiemeijer, you freekin' GENIUS!!! It worked!!!! I REALLY appreciate your persistence!!!! If you…

    3 years ago

  • Posted a reply to Display text based on category of custom post, on the site WordPress Support Forums:
    Good idea, it's just that I've already utilized the description for just that... I was…

    3 years ago