WordPress.org

Profiles

dcleek

Profile picture of dcleek
  • Member Since: April 4th, 2014
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Checkboxes & Taxonomies", on the site WordPress Support Forums:
    I took another look at this code and realized I missed a line when copying…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Checkboxes & Taxonomies", on the site WordPress Support Forums:
    Matt, Thanks for the reply. Sorry for the delayed response. I didn't get notified about…

    4 months ago

  • Created a topic, Checkboxes & Taxonomies, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "MultiSite - Same Content - Two Domains", on the site WordPress Support Forums:
    brighttribeblog, I use the Sitewide Tags plugin Ipstenu mentioned above to do just that on…

    6 months ago

  • Posted a reply to "WordPress MU Sitewide Tags Pages and Jetpack Publicize", on the site WordPress Support Forums:
    I use both Jetpack and Sitewide Tags and am able to use Publicize. You need…

    10 months ago

  • Created a topic, Time Zones & Delete Action Issue, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite subfolder site front-end not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    You're very welcome! Glad you got it working!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite subfolder site front-end not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Correct! You'll also need to add the site to the Settings - Domains area once…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite subfolder site front-end not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Are you using a domain mapping plugin? http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-domain-mapping/ Also, in GoDaddy, your domain needs to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite subfolder site front-end not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Try clearing you browser cache. I see the site. Also, the links on your main…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite subfolder site front-end not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Are you using the latest version of WordPress? If so, make a backup of your…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite subfolder site front-end not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Try removing that directory completely. You can change the name of it if you want…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite subfolder site front-end not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, ok, I see. Is there a directory in your root named "spd" with the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite subfolder site front-end not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Did you figure this out? I see content on the second site, not the welcome…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to get post content from it's ID in multi site?", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried using WP_Query's Orderby random parameter? http://codex.wordpress.org/Class_Reference/WP_Query#Order_.26_Orderby_Parameters Also, it looks like you should…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site Broken, autorepair doesnt work", on the site WordPress Support Forums:
    When you add content to a site, that information is stored in the database. If…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Is it possible to feature posts from one site onto anothers?", on the site WordPress Support Forums:
    Check out Sitewide Tags or the switch_to_blog() function. You can use Sitewide Tags to pull…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to Assign Add-on Domain", on the site WordPress Support Forums:
    You're welcome!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site Broken After Following Steps Here", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds good. You're welcome!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site Broken, autorepair doesnt work", on the site WordPress Support Forums:
    When WordPress Multisite is enabled, there is no need to install WordPress multiple times. You…

    1 year ago

  • Posted a reply to "MultiSite - Same Content - Two Domains", on the site WordPress Support Forums:
    If I'm understanding you correctly, it sounds like you want to auto-copy the posts from…

    1 year ago

  • Posted a reply to "MultiSite - Same Content - Two Domains", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have two separate WordPress installations? One Standalone and one Multisite? Or, are they…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site Broken, autorepair doesnt work", on the site WordPress Support Forums:
    Can you log into your server with something like phpMyAdmin and verify that the database…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site Broken After Following Steps Here", on the site WordPress Support Forums:
    Did you try leaving the .htaccess file in the root directory and modifying it as…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Subdomain Naming", on the site WordPress Support Forums:
    This would only be possible if you owned mas.com. If you do own that domain,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to Assign Add-on Domain", on the site WordPress Support Forums:
    Hey DinoG, When you installed Multisite, was it with sub-domains or sub-directories? If you want…

    1 year ago