WordPress.org

Profiles

Stu

  • Member Since: November 4th, 2010
  • @dblinks on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Admin Access, on the site WordPress.org Forums:
    No problems, but I've had NGINX for years, just maybe something in one of your…

    3 days ago

  • Posted a reply to Admin Access, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, all that and it still doesn't give me access. We are top level admins…

    3 days ago

  • Posted a reply to Admin Access, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, all that and it still doesn't give me access. We are top level admins…

    3 days ago

  • Created a topic, Admin Access, on the site WordPress.org Forums:
    I posted this on another thread but it disappeared and…

    6 days ago

  • Posted a reply to No permission to admin page, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, you are not allowed to access this page. When I tried to uninstall/re-install it…

    6 days ago

  • Posted a reply to Facebook Instant Articles, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks so much @deepakkuluvi and Marqas @ampforwp I understand it way better now. Stu

    2 weeks ago

  • Created a topic, Facebook Instant Articles, on the site WordPress.org Forums:
    When a feature is added some documentation would be he…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to amp-social-share is now a critical issue, on the site WordPress.org Forums:
    The upper part is the sharing in "social", just turn those off and all the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to amp-social-share is now a critical issue, on the site WordPress.org Forums:
    That's the errors I get too. As I said sometimes it slips by the validator…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to amp-social-share is now a critical issue, on the site WordPress.org Forums:
    I have this using social share buttons within the plugin too. It's intermittent but enough…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to PHP-7, on the site WordPress.org Forums:
    I looked in the php7.0-fpm and nginx logs. The errors I saw didn't seem consistent…

    1 month ago

  • Created a topic, PHP-7, on the site WordPress.org Forums:
    Fatal error activating. Not sure if this plugin has be…

    1 month ago

  • Posted a reply to Featured Images not showing in post, on the site WordPress.org Forums:
    You didn't read it. It's resolved. Thanks

    2 months ago

  • Posted a reply to Featured Images not showing in post, on the site WordPress.org Forums:
    I stopped Yoast from generating og: tags and let my theme do it instead. This…

    2 months ago

  • Posted a reply to Featured Images not showing in post, on the site WordPress.org Forums:
    Yes I have enabled the featured image in design manager. http://imgur.com/wdHf0hR If you look at…

    2 months ago

  • Posted a reply to Link Rel Canonical, on the site WordPress.org Forums:
    Via Yoast Thanks!

    2 months ago

  • Posted a reply to Link Rel Canonical, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know how to be more clear. If I share an AMP Post like…

    2 months ago

  • Posted a reply to Featured Images not showing in post, on the site WordPress.org Forums:
    All three designs do NOT display the featured image in the post. Your plugin shows…

    2 months ago

  • Created a topic, Featured Images not showing in post, on the site WordPress.org Forums:
    You are supporting newer tickets than working it from …

    2 months ago

  • Posted a reply to Link Rel Canonical, on the site WordPress.org Forums:
    Sure the client site is https://proudlysingle.com/

    2 months ago

  • Created a topic, Link Rel Canonical, on the site WordPress.org Forums:
    In my /amp page source my <link rel="canonical" hre…

    2 months ago

  • Posted a reply to Exclude specific directory, on the site WordPress.org Forums:
    Can you do wild cards? i.e. /wp-content/themes/mytheme/includes/lib/assets/fonts/icomoon/*, or can I just put .php, .woff, .ttf…

    3 months ago

  • Created a topic, CDN Forbidden, on the site WordPress.org Forums:
    I have my site on myblog.com and CDN on cdn.myblog.com…

    3 months ago

  • Posted a reply to Cache Folder path, on the site WordPress.org Forums:
    Probably will work just leaving the cdn blank in your plugin. As you said I'm…

    4 months ago

  • Created a topic, 5 Star Plugin ++Support, on the site WordPress.org Forums:
    Not only do you get a 5+ Star plugin from Frank, you g…

    4 months ago

  • Posted a reply to Cache Folder path, on the site WordPress.org Forums:
    OK, so this is interesting (based on your last conclusion). In AO I made //12flat.com/…

    4 months ago

  • Posted a reply to Cache Folder path, on the site WordPress.org Forums:
    I can symlink via cli but would rather hard code it in a nginx server…

    4 months ago

  • Posted a reply to Cache Folder path, on the site WordPress.org Forums:
    Hi and thanks. I pointed an A record for cdn.12flat.com in DNS to the IP…

    4 months ago

  • Created a topic, Cache Folder path, on the site WordPress.org Forums:
    Good evening Frank, At the bottom of the AO settings …

    4 months ago

  • Posted a reply to Live search doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Worked on a few of my sites for a year. Stopped with WP 4.7.2 it…

    5 months ago

  • Posted a reply to Links are rendered with additaves, on the site WordPress.org Forums:
    The Git version works good. Why are you not releasing it in this repo? Thanks!…

    7 months ago

  • Created a topic, Dynamic CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Using the Avada (themeforest) theme I have great succe…

    8 months ago

  • Created a topic, Sendgrid Plugin – Subscription Widget, on the site WordPress.org Forums:
    SendGrid: wp_mail has been declared by another process…

    9 months ago

  • Posted a reply to Alt Title not populating, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Sona:)

    10 months ago

  • Created a topic, Alt Title not populating, on the site WordPress.org Forums:
    Prior to last update the alt/title would take on the f…

    10 months ago

  • Posted a reply to WHY 3.0 update has removed “toggle Development Mode On/Off” ??, on the site WordPress.org Forums:
    You're saying having the toggle in the plugin screen the way it always was is…

    10 months ago

  • Posted a reply to WHY 3.0 update has removed “toggle Development Mode On/Off” ??, on the site WordPress.org Forums:
    I was in the CF Beta. This was a huge problem for some hosts because…

    10 months ago

  • Posted a reply to Comet Cache breaks Simple History, on the site WordPress.org Forums:
    This works perfectly. Thanks Pär

    10 months ago

  • Posted a reply to chart.js error, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent, thanks @raamdev

    10 months ago

  • Created a topic, chart.js error, on the site WordPress.org Forums:
    Conflict noted with Simple History Plugin author. htt…

    10 months ago

  • Posted a reply to Comet Cache breaks Simple History, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Pär. I will see if cc author is aware. I saw the chart.js error…

    10 months ago

  • Created a topic, Comet Cache breaks Simple History, on the site WordPress.org Forums:
    Comet Cache WordPress Plugin updated 2 days ago. https…

    10 months ago

  • Posted a reply to What happened to the Adminer plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    The sites I have appear to work fine with Adminer Version 1.4.5 (last one I…

    10 months ago

  • Posted a reply to What is "marker" mean and what is variable to use?, on the site WordPress Support Forums:
    I believe it's the standard html page breakdown. If a script is to be put…

    11 months ago

  • Posted a reply to Uber Menu, on the site WordPress Support Forums:
    In another thread on another plugin, the UberMenu Author stated: UberMenu menu item data is…

    11 months ago

  • Created a topic, Uber Menu, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Ads in Dashboard, on the site WordPress Support Forums:
    Great plugin no matter what. Thanks! stu

    11 months ago

  • Created a topic, Ads in Dashboard, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Search Results Page, on the site WordPress Support Forums:
    I must not have closed the /code. sorry, I don't see that I can go…

    12 months ago

  • Created a topic, Search Results Page, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

Plugins