WordPress.org

Profiles

dben

  • Member Since: September 28th, 2012
  • @dben on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to How replace string in Custom fields?, on the site WordPress Support Forums:
    You should do something like this: // read custom field $customFieldValue = get_post_meta( $post_id, $key…

    3 years ago

  • Created a topic, That's what I needed, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Can this replace string in the external links?, on the site WordPress Support Forums:
    Same answer as the other question :) You need to add text replace code in…

    3 years ago

  • Posted a reply to How replace string in Custom fields?, on the site WordPress Support Forums:
    You need to add text replace code in simple-text-replace_hooks.php. As you can see, by now…

    3 years ago

  • Posted a reply to Can i use more than 10 words?, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I'm the author of the plugin. Sorry for the delay, fortunately ritso gave you…

    3 years ago

  • Posted a reply to Cannot edit Pages with Lensa theme., on the site WordPress Support Forums:
    Hi Clayton, I have the same problem: if I activate another theme i the editor…

    4 years ago

  • Committed [690591] to Plugins Trac:
    v 1.4

    4 years ago

  • Committed [690590] to Plugins Trac:
    v 1.4

    4 years ago

  • Committed [688486] to Plugins Trac:
    v 1.3

    4 years ago

  • Committed [688485] to Plugins Trac:
    v 1.3

    4 years ago

  • Committed [687633] to Plugins Trac:
    v 1.2

    4 years ago

  • Committed [687494] to Plugins Trac:
    v 1.2

    4 years ago

  • Committed [685594] to Plugins Trac:
    version 1.1 info updated

    4 years ago

  • Committed [685593] to Plugins Trac:
    v 1.1

    4 years ago

  • Committed [685592] to Plugins Trac:
    screenshot-1.jpg

    4 years ago

  • Committed [685585] to Plugins Trac:
    readme.txt updated screenshot-1.jpg added

    4 years ago

  • Posted a reply to visual/html editor and media not working, on the site WordPress Support Forums:
    because the theme i use (http://themeforest.net/item/smartstart-wp-responsive-html5-theme/2067920) had some problems with wp 3.5

    4 years ago

  • Created a topic, visual/html editor and media not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago