WordPress.org

Profiles

David Borrink

  • Member Since: May 30th, 2005
  • @davidborrink on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to While attempting database restore, connection timeouts, on the site WordPress.org Forums:
    The hosting company responded with a backup file from one week ago. We went with…

    7 days ago

  • Posted a reply to While attempting database restore, connection timeouts, on the site WordPress.org Forums:
    I tried 600 but the timeout occurred much earlier than 600 elapsed seconds. I see…

    1 week ago

  • Posted a reply to While attempting database restore, connection timeouts, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, Denzel, for responding. I just found the php ini settings in the CPanel.…

    1 week ago

  • Created a topic, While attempting database restore, connection timeouts, on the site WordPress.org Forums:
    I'm repairing a site that went wrong over the weekend.…

    1 week ago

  • Posted a reply to Images cut off at edge, on the site WordPress.org Forums:
    Found out why. I was using my thumbnails instead of my shop_thumbnails. That solved the…

    1 month ago

  • Posted a reply to Images cut off at edge, on the site WordPress.org Forums:
    Well, I changed my image size to 270x350 for medium images, and regenerated thumbnails. But…

    1 month ago

  • Posted a reply to Images cut off at edge, on the site WordPress.org Forums:
    Actually, I discovered that my medium image proportions aren't correct. I had to resize them…

    1 month ago

  • Posted a reply to Images cut off at edge, on the site WordPress.org Forums:
    I have a request for a feature: a image search feature for people who have…

    2 months ago

  • Created a topic, Images cut off at edge, on the site WordPress.org Forums:
    Very nice plug-in. We like how it works, but we're hav…

    2 months ago

  • Posted a reply to Replying to comments – very slow response, on the site WordPress.org Forums:
    No. No comment plug-ins at all.

    3 months ago

  • Created a topic, Replying to comments – very slow response, on the site WordPress.org Forums:
    I've had a few responses to comments taking very long …

    3 months ago

  • Posted a reply to Split: Can I use a filter hook to modify the contents of the section?, on the site WordPress.org Forums:
    Well, thank you for the compliment on my opinion. The more I read about all…

    4 months ago

  • Posted a reply to Split: Can I use a filter hook to modify the contents of the section?, on the site WordPress.org Forums:
    I just read your last tech comment above. Yikes. So getting the OpenGraph tags to…

    4 months ago

  • Posted a reply to Split: Can I use a filter hook to modify the contents of the section?, on the site WordPress.org Forums:
    bc, thanks for notifying me of that. I went to the other post and thought…

    4 months ago

  • Posted a reply to Can I use a filter hook to modify the contents of the section?, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I'd vastly prefer doing this as a function, then it's global that way. I'm…

    4 months ago

  • Posted a reply to Can I use a filter hook to modify the contents of the section?, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, well my cut off date when I switched to https was a couple weeks…

    4 months ago

  • Posted a reply to Can I use a filter hook to modify the contents of the section?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, bcworkz for responding. So is "cutoff_date" a given variable in the process of a…

    4 months ago

  • Posted a reply to Can I use a filter hook to modify the contents of the section?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Curdin, I came across this conversation and it's exactly what I want to do.…

    4 months ago

  • Posted a reply to Two error messages after updating to 3.0.1 on MAMP, both core files affected, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, thanks Mike for that info. I've added the define( 'WP_DEBUG', true ); define( 'WP_DEBUG_LOG',…

    4 months ago

  • Created a topic, Two error messages after updating to 3.0.1 on MAMP, both core files affected, on the site WordPress.org Forums:
    Above my header: Notice: id was called incorrectly. Pr…

    4 months ago

  • Posted a reply to Forcing og:url to http, but it’s showing up https in source code, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Mark, thanks for commenting. I'm well aware of why I'm not getting my numbers.…

    4 months ago

  • Created a topic, Forcing og:url to http, but it’s showing up https in source code, on the site WordPress.org Forums:
    I changed our site to https, but the share numbers dis…

    4 months ago

  • Posted a reply to Lost all social media likes after migrating to Https, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for sharing that. Yes, I found that duplicate og:url tag in the code and…

    4 months ago

  • Posted a reply to Insecure content error, but not showing up on WhyNoPadlock, on the site WordPress.org Forums:
    Wow. Thanks for the tip. And thanks again for determining it's Media.net. It's clear that…

    4 months ago

  • Posted a reply to Insecure content error, but not showing up on WhyNoPadlock, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, Eddy, for doing that. How did you get that info? I'm not familiar with…

    4 months ago

  • Created a topic, Lost all social media likes after migrating to Https, on the site WordPress.org Forums:
    After reading this resolved topic about this issue, I …

    4 months ago

  • Created a topic, Insecure content error, but not showing up on WhyNoPadlock, on the site WordPress.org Forums:
    I just converted my sites to https. On one site, I hav…

    4 months ago

  • Posted a reply to Lost all social media likes after migrating to Https, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I found this and I followed your instructions to set my urls in the…

    4 months ago

  • Posted a reply to Add web fonts to the font menu from Frontier Buttons, on the site WordPress.org Forums:
    I installed your plug-in and activated it. Then I added teh "font-family" button to the…

    4 months ago

  • Created a topic, Putting tags back in excerpts, works in one of three “identical” sites, on the site WordPress.org Forums:
    I have a function to put tags back into the excepts on…

    4 months ago

  • Posted a reply to Change to sliders are not working, get a blank screen in dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for posting that you have the same problem, Darren. At least I know it's…

    4 months ago

  • Posted a reply to Add web fonts to the font menu from Frontier Buttons, on the site WordPress.org Forums:
    Of course, Steve. My comments above suggested to "modify a copy of this file and…

    4 months ago

  • Posted a reply to Add web fonts to the font menu from Frontier Buttons, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I did more search of the WordPress files and think I found it. It's…

    4 months ago

  • Posted a reply to Add web fonts to the font menu from Frontier Buttons, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I was a little leary of posting there because there hasn't been much activity.…

    4 months ago

  • Created a topic, Add web fonts to the font menu from Frontier Buttons, on the site WordPress.org Forums:
    I’ve installed the Frontier Buttons plug-in to get a…

    4 months ago

  • Created a topic, Add web fonts to the font menu from Frontier Buttons, on the site WordPress.org Forums:
    I've installed the Frontier Buttons plug-in to get a f…

    4 months ago

  • Created a topic, Change to sliders are not working, get a blank screen in dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    We've had the slider on the site for a few years and i…

    4 months ago

  • Posted a reply to Padding CSS not showing up on a class in small media query, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, that would make sense! It was actually on line 1823. No wonder it wasn't…

    5 months ago

  • Created a topic, Padding CSS not showing up on site, on the site WordPress.org Forums:
    Three different sites, all set up with the same theme …

    5 months ago

  • Posted a reply to Trying to fit a widget area output into content using add_filter, on the site WordPress.org Forums:
    Maria, I thank you very much for showing me that. It works! Using the output…

    5 months ago

  • Created a topic, Trying to fit a widget area output into content using add_filter, on the site WordPress.org Forums:
    I’m trying to add a widget area to appear at the end…

    5 months ago

  • Posted a reply to Filtering content with a widget area addition: white screen of death — why?, on the site WordPress.org Forums:
    Oh thank for the tip. I read that and saw what I needed to do.…

    5 months ago

  • Created a topic, Filtering content with a widget area addtion: white screen of death — why?, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to add a widget area to appear at the end o…

    5 months ago

  • Posted a reply to Posts > new post missing option, on the site WordPress.org Forums:
    Are you not seeing the "New+" menu in the black admin bar, while logged in?

    5 months ago

  • Posted a reply to Posts > new post missing option, on the site WordPress.org Forums:
    For the HTTP error, I get that often after I install WordPress sites on my…

    5 months ago

  • Posted a reply to Disable captions completely, on the site WordPress.org Forums:
    My thought is that you can hide that Captions area by making an edit to…

    5 months ago

  • Posted a reply to Inserting a widget area in bottom of content area but before another plug-in, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I'm trying this out using the last example from the codex page noted two…

    5 months ago

  • Posted a reply to Inserting a widget area in bottom of content area but before another plug-in, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I see. I was replacing the content, not adding to it. Thanks. I see…

    5 months ago

  • Created a topic, Inserting a widget area in bottom of content area but before another plug-in, on the site WordPress.org Forums:
    In my posts, I'm using a Zemanta related posts plug-in…

    5 months ago

  • Created a topic, Inserting a widget area inside content area, but before a “related posts” plugin, on the site WordPress.org Forums:
    In my posts, I'm using a Zemanta related posts plug-in…

    5 months ago