WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: July 18th, 2008
  • @davebach on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to How can I display the content using a template?, on the site WordPress Support Forums:
    That did the trick, thanks very much. Dave

    3 months ago

  • Created a topic, A plugin that solves a big problem with ease is worthy of 5 stars, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, How can I display the content using a template?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Changing what is displayed in custom template, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I just updated from the legacy version. I used to use a template that…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not All Assets Loading, on the site WordPress Support Forums:
    I am getting similar 404 errors on a site that I am not using a…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error seems to have popped up after 4.5.1 update, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, shared hosting. Turning off just database caching fixed it. Thanks. Two additional sites on…

    5 months ago

  • Created a topic, Error seems to have popped up after 4.5.1 update, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to nested shortcodes problem, on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure when, but I noticed my advanced shortcodes stopped working also. I think…

    11 months ago

  • Created a topic, These guys are on top of this plugin, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Reply button not working, Captcha & sort not showing, on the site WordPress Support Forums:
    That did the trick! I then re-enabled my caches and it is still working. Thanks…

    11 months ago

  • Posted a reply to Reply button not working, Captcha & sort not showing, on the site WordPress Support Forums:
    No changes have been made to the files. Here is a link to a page…

    11 months ago

  • Posted a reply to Reply button not working, Captcha & sort not showing, on the site WordPress Support Forums:
    I've changed the line reading wpdiscuz.min.js to wpdiscuz.js, now a different error when I click…

    11 months ago

  • Posted a reply to Reply button not working, Captcha & sort not showing, on the site WordPress Support Forums:
    No errors when the pages loads, but when I click on any "Reply" button I…

    11 months ago

  • Posted a reply to Reply button not working, Captcha & sort not showing, on the site WordPress Support Forums:
    Resetting options did not work, however when I toggled "Break comments into pages" on my…

    11 months ago

  • Posted a reply to Reply button not working, Captcha & sort not showing, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, those options are set as shown in your screenshot.

    11 months ago

  • Created a topic, Reply button not working, Captcha & sort not showing, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Does w3tc_note=flush_all in a URL work for non-admins?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to update for universal analytics tracking code, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I modified the file based on this and can confirm it works for me.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Visibility field not available, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue... the visibility field is not visible. Might have something…

    3 years ago

  • Posted a reply to Hard to use with an iFrame from YouTube, on the site WordPress Support Forums:
    If you want to display pop up 10 seconds later then you should set "Pop…

    3 years ago

  • Posted a reply to Hard to use with an iFrame from YouTube, on the site WordPress Support Forums:
    Could you please tell me which version of plugin, theme and WordPress are you using?…

    3 years ago

  • Posted a reply to Hard to use with an iFrame from YouTube, on the site WordPress Support Forums:
    Hello WPMUDEV, Sorry for the delay in my reply. Thanks for the info. I did…

    3 years ago

  • Created a topic, Hard to use with an iFrame from YouTube, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Is this still supported?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Has anyone installed NextGen 2 for the first time in WP 3.6?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to shortcodes no longer outputting, on the site WordPress Support Forums:
    I've been playing around with this for a while, and I can't seem to get…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: hRecipe] Form Not Popping Up, on the site WordPress Support Forums:
    I just installed it and I am having the same problem. I tried it using…

    6 years ago

  • Posted a reply to Trying to change Blog URL to use link shortener, on the site WordPress Support Forums:
    Sometimes when you write out your problem like that it becomes obvious... I solved most…

    6 years ago

  • Created a topic, Trying to change Blog URL to use link shortener, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to UTF-8 Database Converter works on WordPress 2.7, on the site WordPress Support Forums:
    I was skeptical of using UTF-8 Database Converter based on mixed results I read here,…

    7 years ago

  • Posted a reply to Plugin Update Notification feature stopped working, on the site WordPress Support Forums:
    I've noticed that I'm having the same issue on one of my WP sites. I…

    7 years ago

  • Posted a reply to Using "category" to start permalinks, on the site WordPress Support Forums:
    I read through the wp-testers discussion thread again and I've been doing my research before…

    7 years ago

  • Posted a reply to Using "category" to start permalinks, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the info... particularly the link. So I'm thinking I may have no other…

    7 years ago

  • Created a topic, Using "category" to start permalinks, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Register Plus] Update for 2.7 Cus it dont work anymore, on the site WordPress Support Forums:
    As one or two people mentioned, I also am not getting user verification emails sent.

    7 years ago

  • Posted a reply to Child Category missing from admin List, but it's there, on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm... glad I'm not going crazy. Sorry if I started yet another thread... I did…

    7 years ago

  • Created a topic, Need to hide more user levels in Post Author dropdown, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, Child Category missing from admin List, but it's there, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Add to Any Share/Save/Bookmark Button] More than one feed?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, for this thought. Is there any way to use a DIFFERENT image in that…

    8 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Add to Any Share/Save/Bookmark Button] More than one feed?, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Download Monitor] Getting the tags to work, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Advanced Category Excluder] Installation instructions, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to Schedule Posts Not Working in 2.5, on the site WordPress Support Forums:
    I just upgraded to 2.6 because of this issue, but it's not fixed. I watched…

    8 years ago