WordPress.org

Profiles

databell96

Profile picture of databell96
  • Member Since: August 16th, 2006
  • Los Angeles, CA
  • datatv.com
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Easy Fancybox not working in imagemap", on the site WordPress Support Forums:
    OK, there seems to be a conflict either with JQuery Mobile or this Responsive Image…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Easy Fancybox not working in imagemap", on the site WordPress Support Forums:
    I should add in Console, I get the error, 'jQuery(...).fancybox is not a function'

    3 days ago

  • Created a topic, Easy Fancybox not working in imagemap, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Posted a reply to "No posts on page load. Must click Load More button first.", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I found what might be the problem. Went to Inspector to play with the…

    6 days ago

  • Posted a reply to "No posts on page load. Must click Load More button first.", on the site WordPress Support Forums:
    That didn't exactly work. I get the first 10 posts but no Load More button.…

    6 days ago

  • Created a topic, No posts on page load. Must click Load More button first., on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Created a topic, There are 2 active ad(s) with configuration errors...Solve What?, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Instagram Profile not appearing after authorizing", on the site WordPress Support Forums:
    I cannot and is behind an under construction page. So it's not public. However, I…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Getting MPT to appear on an array on Custom Post Types, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, Instagram Profile not appearing after authorizing, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Getting error code 400 when trying to authorize app", on the site WordPress Support Forums:
    Never mind. There were some unexpected spaces in my client ID.

    2 weeks ago

  • Created a topic, Getting error code 400 when trying to authorize app, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, Your license for... has been deactivated, please activate it??, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Can't drag image to desktop, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, mySticky on Underscores, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Paying individual ventors in one store using Product Vendors or similiar?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Link to Dynamic Featured Image", on the site WordPress Support Forums:
    Yea, that worked. Thanks so much. I've been spending days trying to figure this out.

    1 month ago

  • Created a topic, Conflict with Remote Dtabase Backup plugin. Can't activate without Fatal Error, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Link to Dynamic Featured Image, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, [Theme: Stability] problem with importing demo data into theme, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Smooth Slider, functions.php and target="_blank"", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. That did work for me. Thanks for clearing it all up.

    1 month ago

  • Created a topic, Smooth Slider, functions.php and target="_blank", on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Images not generating", on the site WordPress Support Forums:
    Finally! It worked! I got my thumbnails and many other sizes too. Glad it worked.…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Images not generating", on the site WordPress Support Forums:
    I had RS provide chat support and it worked. Imagick is now on the server.…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Images not generating", on the site WordPress Support Forums:
    Pretty much right on the money, Richard. That's what I'm trying to do. Problem is…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Images not generating", on the site WordPress Support Forums:
    Tried switching themes to Twenty Fourteen. No change. So it's not the theme.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Images not generating", on the site WordPress Support Forums:
    And I just turned off all 11 plugins, uploaded an image to a post, and…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Images not generating", on the site WordPress Support Forums:
    One step ahead of you, the box is already checked. It's just not generating any…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Images not generating", on the site WordPress Support Forums:
    Richard, yes I do. So I installed ImageMagick via Terminal but it didn't seem to…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Images not generating", on the site WordPress Support Forums:
    They're not. Actually, Rackspace doesn't even do that. I don't know what to do at…

    3 months ago

  • Created a topic, Thumbnail Images not generating, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "WPMU: Redirect loop to homepage when going to wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    Even more problems, I'm afraid. There's an older site in a folder and so if…

    4 months ago

  • Posted a reply to "WPMU: Redirect loop to homepage when going to wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    Nope. I just woke up and the redirect loop is still going on. I wonder…

    4 months ago

  • Posted a reply to "WPMU: Redirect loop to homepage when going to wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    Yea, I think it was the final step of adding those four lines of code…

    4 months ago

  • Created a topic, WPMU: Redirect loop to homepage when going to wp-admin, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Links to posts in multiple categories brings up wrong category slug, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Database issues after moving a WPMU from one host to another", on the site WordPress Support Forums:
    I already did. It's correct. InMotion even said as much. So that's not the issue.

    4 months ago

  • Created a topic, Database issues after moving a WPMU from one host to another, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "WPMU: can't create or edit posts....even as a Super Admin!", on the site WordPress Support Forums:
    You're absolutely right. It was the CiviCRM plugin the client wants to incorporate on the…

    5 months ago

  • Created a topic, WPMU: can't create or edit posts....even as a Super Admin!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Doing an if statement with a do_shortcode nested in it", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, it's working now.

    5 months ago

  • Created a topic, Doing an if statement with a do_shortcode nested in it, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, GoDaddy: Redirect non-www naked domain to www, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Issues with LunarPages hosting and usernames being altered", on the site WordPress Support Forums:
    This is pretty frustrating. I was going to bring two clients to LunarPages but after…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Issues with LunarPages hosting and usernames being altered", on the site WordPress Support Forums:
    Was this also on LunarPages?

    7 months ago

  • Posted a reply to "Issues with LunarPages hosting and usernames being altered", on the site WordPress Support Forums:
    Already did and even they're stumped on this one. The fact it happened to more…

    7 months ago

  • Created a topic, Issues with LunarPages hosting and usernames being altered, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Menu: Adding class to a link", on the site WordPress Support Forums:
    No. I'm trying to show you what the solution should be.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Menu: Adding class to a link", on the site WordPress Support Forums:
    So a.close-con will work but li.close-con will not.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Menu: Adding class to a link", on the site WordPress Support Forums:
    I can't provide a link. It's a private site. However, I can provide you the…

    7 months ago