WordPress.org

Profiles

Dan & Jennifer

Profile picture of Dan & Jennifer
  • Member Since: February 11th, 2010
  • @danstuff on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Loads Recaptcha on every page (even those without displaying recaptcha)", on the site WordPress Support Forums:
    I came here today literally to post about the same thing. Great plugin btw!! The…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Calendar Not Advancing to Next Month", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing this issue and getting an error. (Chrome on Mac) When I view the…

    1 month ago

  • Created a topic, Fully Multisite compatible? anyone using on Multisite network enabled?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Fulltext Index creation did not work!", on the site WordPress Support Forums:
    @Friendbg the drop index solution worked for me too, thanks! after dropping indexes YARPP was…

    1 month ago

  • Created a topic, WP Admin SSL Errors - please enqueue mailchimpSF_main_css w/ relative call, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Slider went blank", on the site WordPress Support Forums:
    @oxdeer - Thanks for the fix. Works for us as well.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Unable to add image to recipe with Pro version No support????", on the site WordPress Support Forums:
    I too am not getting any response on from the Easy Recipe team via the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Server Error 500 on Themes page after plugin is enabled", on the site WordPress Support Forums:
    lol sorry just saw the GitHub notice... updating an issue there. :) Thanks!

    2 months ago

  • Posted a reply to "Server Error 500 on Themes page after plugin is enabled", on the site WordPress Support Forums:
    Just checking in on this. :-) Thanks!

    2 months ago

  • Created a topic, Server Error 500 on Themes page after plugin is enabled, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Slider went blank", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you - we'll look forward to an update. :)

    3 months ago

  • Posted a reply to "Multisite Compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Russel, Just a thought - since the plugin is intended only for Genesis but…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Integration with Active Campaign", on the site WordPress Support Forums:
    I was able to get this work by adding the form action and all of…

    4 months ago

  • Posted a reply to "High load and many DB queries since latest update w/ Whitelest feature", on the site WordPress Support Forums:
    Great to hear, thanks!

    6 months ago

  • Created a topic, CDN URL Replacement - alternate URL for SSL replacement?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, High load and many DB queries since latest update w/ Whitelest feature, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Customizer not loading for domain mapped sub-sites", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Ron, that's great to see domain mapping integrated in core... makes sense with Multisite…

    9 months ago

  • Created a topic, Customizer not loading for domain mapped sub-sites, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "OAuth1 - April 20th 2015", on the site WordPress Support Forums:
    Would certainly love to see this working again... We have several customers waiting to migrate.

    10 months ago

  • Created a topic, Generate Code Button not working, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Cannot generate code", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue - tried on Mac and PC with a few different…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Post archive listings (categories) show only CPT listings since 1.7.3 update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there! Just following up on this. :-) Thanks!!

    10 months ago

  • Created a topic, Post archive listings (categories) show only CPT listings since 1.7.3 update, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Errors and page not loading in some cases since last update", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Weblizar! Awesome, we updated the plugin this morning, and it's working perfectly now. :-)…

    10 months ago

  • Created a topic, Does it work with custom post types?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Errors and page not loading in some cases since last update, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Genesis Simple Sidebars with Custom Post Types?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Trying to use Simple Edits w/ Custom Post Type / Custom Taxonomy, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Is the WordPress HTTPS plugins still being supported and updated?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "PHP errors in error_log since latest update", on the site WordPress Support Forums:
    yes just now saw the updated and updated just in case... same issue. -- Dan

    12 months ago

  • Posted a reply to "PHP errors in error_log since latest update", on the site WordPress Support Forums:
    FYI updated to yesterday's release 1.6.6.4, but still seeing the same errors as above in…

    12 months ago

  • Posted a reply to "PHP errors in error_log since latest update", on the site WordPress Support Forums:
    did it all through the wordpress interface. admittedly tho we very very rarely delete and…

    12 months ago

  • Posted a reply to "PHP errors in error_log since latest update", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, something appears to not be right with this download. I just uploaded the plugin…

    12 months ago

  • Posted a reply to "PHP errors in error_log since latest update", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Scott. Well, I replaced the plugin with this one from github (network deactivated, deleted…

    12 months ago

  • Created a topic, Filter / setting to disable pointer for WP Multisite?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "PHP errors in error_log since latest update", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Scott! Thanks so much for the super fast response!! I'll test this later today…

    12 months ago

  • Created a topic, PHP errors in error_log since latest update, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, PHP errors in error_log since latest update, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Side bar widgets wrap below the shop", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome!!! I was having the same issue with the Altitude Pro theme... Thanks John! I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Network capability exists?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there! Is there any update on Multisite support? By that, specifically I'm wondering about…

    1 year ago

  • Created a topic, (NEW) Yoast SEO Breaks Permalinks on Multisite since 1.7.4 (still in 2.0.1), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WPSEO / WooCommerce Breaks POSTNAME Permalinks When New Site Created (Multisite)", on the site WordPress Support Forums:
    OK, we tracked down this issue, opening a new support ticket for that. The issue…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to inject ad halfway down a post?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Thomas. LOL! I thought it would be simple to find that "mid point" computation…

    1 year ago

  • Created a topic, Can this plugin change the with_front parameter of CPT?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Groups makes over 1,000 queries per page view", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there. I see that your post may be related to mine... Were you able…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Groups Plugin Activation Fatal Error - Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there. I'm just following up on this... Next steps? Thanks, Jennifer

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to inject ad halfway down a post?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Thomas. I like how Advanced Ads does a clean insert right in the designated…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WPSEO / WooCommerce Breaks POSTNAME Permalinks When New Site Created (Multisite)", on the site WordPress Support Forums:
    Updated to 2.0.1, still running into the same problem... This issue makes network-activated Yoast WP…

    1 year ago

  • Created a topic, How to inject ad halfway down a post?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WPSEO / WooCommerce Breaks POSTNAME Permalinks When New Site Created (Multisite)", on the site WordPress Support Forums:
    Verified this is still happening with the 2.0 update. :-(

    1 year ago

Plugins

  • Regenerate Thumbnails