WordPress.org

Profiles

dandr69

Profile picture of dandr69
  • Member Since: October 12th, 2005
  • @dandr69 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Installed AMP, cannot see it working, on the site WordPress.org Forums:
    Update: Google sees only 3 pages with errors? So the other pages don't work or…

    6 days ago

  • Posted a reply to Installed AMP, cannot see it working, on the site WordPress.org Forums:
    Also - Google Search reports a bunch of errors. It must be working than, but…

    6 days ago

  • Posted a reply to Installed AMP, cannot see it working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, The blog is https://www.computerblog.ro/ I added the defeult AMP plugin and I also updated…

    1 week ago

  • Created a topic, Installed AMP, cannot see it working, on the site WordPress.org Forums:
    Installed and activated, if I add /amp/ or ?amp=1 at t…

    1 week ago

  • Created a topic, Installed AMP, cannot see it working, on the site WordPress.org Forums:
    Installed the module and activated, and if I add ?amp …

    1 week ago

  • Posted a reply to 0, on the site WordPress Support Forums:
    I was looking for a plugin that show comment counts. This one does not, you…

    3 months ago

  • Posted a reply to 0, on the site WordPress Support Forums:
    Your forum asked me to provide feedback. I was angry, what do you expect?

    3 months ago

  • Created a topic, 0, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Home page not updating - fixed on desktop, broken on mobile, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Set featured image is greyed out, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, https - trackbacks, pingbacks and referrer traffic, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Logged out of admin. Nothing works :-(, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, How to identify posting problems, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Akismet analyzes admin too?, on the site WordPress Support Forums:
    Thks for the help!

    2 years ago

  • Posted a reply to Not sending trackbacks, on the site WordPress Support Forums:
    I tried there, no answer. I thought maybe someone had this problem before. Or i…

    2 years ago

  • Created a topic, No trackbacks after uninstall, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Not sending trackbacks, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Multiple tmp tables shutting down large wordpress site, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. Did you find any solutions?

    2 years ago

  • Created a topic, Akismet analyzes admin too?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Yoast canonical error for tags, on the site WordPress Support Forums:
    Found a new error: Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted…

    2 years ago

  • Created a topic, Yoast canonical error for tags, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Pingback & Trackback are gone, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, XML Sitemap - remove links, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, HTTPS help, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, HTTPS breaks functionality, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Outgoing trackbacks, on the site WordPress Support Forums:
    Nah, I tested with my own blogs. It's not sending anything. I don't know where…

    2 years ago

  • Posted a reply to Outgoing trackbacks, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, they are not beeing sent, except for my own domain, linking to older stories.

    2 years ago

  • Created a topic, Outgoing trackbacks, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Doesn't add link to commetns, on the site WordPress Support Forums:
    Didnt worked for me ... I activate it, I put the code in comments.php. Nothing…

    2 years ago

  • Created a topic, 404 not found for new post or edit post, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, G+ is not seeying image in the post, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Long MySQL query on New Post, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Fatal error, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I will try today.

    3 years ago

  • Created a topic, Fatal error, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Cache messes up FB buttons?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, New version lag..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] %%excerpt%% UTF-8 bug, on the site WordPress Support Forums:
    Tried this one but its not working. Any idea? http://www.computerblog.ro/stiri/vanzarile-online-mobile-sunt-val-studiu-adobe.html ==>> http://www.computerblog.ro/wp-content/uploads/2012/11/Clipboard01.jpg

    4 years ago

  • Posted a reply to Encoding problem when share on facebook, on the site WordPress Support Forums:
    This is because of Yoast SEo. I cant figure it out, but its gone using…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] Error message - Passed variable is not an array or object, on the site WordPress Support Forums:
    Did anyone solved this problem? I have it too.

    4 years ago

  • Posted a reply to Clean the trackback code?, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I will try step by step tonight. Thanks

    4 years ago

  • Created a topic, Clean the trackback code?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to WordPress SEO by Yoast XML Sitemap error, on the site WordPress Support Forums:
    Also, I had some 10000 images submitted, now it lists 150 images...

    5 years ago

  • Created a topic, WordPress SEO by Yoast XML Sitemap error, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Notice: Undefined variable: sbug in, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Two column layout for archives?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Ajax Edit Comments] Screen is black, on the site WordPress Support Forums:
    Here too. Have no idea.

    5 years ago

  • Created a topic, Stop changing permalink on title update?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to Category Permalinks after 3.1 Upgrade Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    Simple Tags it is. Deactivate - rebuild permalinks - now it works. The category RSS…

    6 years ago

  • Posted a reply to Akismet misses spam after spam, on the site WordPress Support Forums:
    Yea thanks ;-) Its on, the key is activated. I also use BitDefender anti-spam. No…

    6 years ago

  • Created a topic, Akismet misses spam after spam, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago