WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 21st, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to Webp Pinterest issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Did you get my email?

    6 months ago

  • Posted a reply to Webp Pinterest issue, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not sure which plugin can add this. Can I send you my LiteSpeed plugin…

    6 months ago

  • Posted a reply to Webp Pinterest issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi stanleylitespeed, thank you for your reply! I use the button that the browser adds…

    6 months ago

  • Created a topic, [LiteSpeed Cache] Webp Pinterest issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello When I add pins from the pages of the site (http…

    6 months ago

  • Created a topic, Really great plugin!, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin replaced several others, which allowed us …

    9 months ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    It is very convenient to manage all sites in one place…

    12 months ago

  • Posted a reply to Elementor not working on live site, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, I figured out! We use Cloudflare and I thought that my Rocket loader was…

    1 year ago

  • Posted a reply to Elementor not working on live site, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue. I'm using staging copy on Siteground hosting and Elementor works…

    1 year ago

  • Created a topic, Flamingo plugin support, on the site WordPress.org Forums:
    Hey there! We use the Flamingo plugin from the same de…

    2 years ago

  • Posted a reply to array_key_exists() expects parameter 2 to be array in wp-optimize.php on line993, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, David, it helped me. I turned off the error display on the site and…

    2 years ago

  • Created a topic, array_key_exists() expects parameter 2 to be array in wp-optimize.php on line993, on the site WordPress.org Forums:
    Hi,after the last update we have such an error on most…

    2 years ago

  • Posted a reply to Qtranslate two languag display on same page, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem after upgrading WP to version 4.9. It seems that the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Can’t open elementor library item if I’m not logged in admin panel, on the site WordPress.org Forums:
    Got it! I tried to open the template without applying it to any page or…

    3 years ago

  • Created a topic, Can’t open elementor library item if I’m not logged in admin panel, on the site WordPress.org Forums:
    Hey there! Thanks for your great plugin. I have create…

    3 years ago