WordPress.org

Profiles

Damiaan van Vliet

Profile picture of Damiaan van Vliet
  • Member Since: March 12th, 2012
  • Oss, Netherlands
  • www.albuswebdesign.nl
  • web developer at Albus Webdesign
  • @damnsharp on WordPress.org
  • Find me on:

Bio/Description

I am a WordPress web developer. Also I make web shops with WooCommerce.

  • Posted a reply to "how to translate", on the site WordPress Support Forums:
    Strange, not all words are in the file like Project Description and Project Details. These…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "how to translate", on the site WordPress Support Forums:
    Problem found in encoding, I had too choose two times UTF-8 and how it is…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "how to translate", on the site WordPress Support Forums:
    problem with creating the pot file 12:08:45: C:\Program Files (x86)\Poedit\bin\xgettext.exe: Non-ASCII string at D:\portfolio-manager-lite/skeleton/components/pagination.php:18. 12:08:45:…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "how to translate", on the site WordPress Support Forums:
    Great! Thanks for quick reply.

    2 weeks ago

  • Created a topic, how to translate, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Export or save all plugins information", on the site WordPress Support Forums:
    Does no one has a simple solution? Thanks!

    1 month ago

  • Created a topic, Export or save all plugins information, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Where is the enable button? It is not visible., on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Modify second time nothing works.", on the site WordPress Support Forums:
    Will do, thanks.

    3 months ago

  • Posted a reply to "image between text", on the site WordPress Support Forums:
    Allright, I will try Labib. Thanks.

    3 months ago

  • Created a topic, image between text, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, exactly what I needed, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "PolyLang compatible?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you @dharma for reply. No Polylang does not use the same menu for both…

    3 months ago

  • Created a topic, PolyLang compatible?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Works but major problem, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "stylesheet is missing and custom arrows", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for reply. Whatever option I changed I got the same message. Because I now…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Display author possible?", on the site WordPress Support Forums:
    Ah thanks Rafal! Also for the quick reply :-) I will look into this so…

    3 months ago

  • Created a topic, stylesheet is missing and custom arrows, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Display author possible?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Still great! And also author displaying, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Modify second time nothing works.", on the site WordPress Support Forums:
    Hello @Labib, I send you information but still did not here anything about it. Please…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard looks strange and is messed up", on the site WordPress Support Forums:
    @NeoTechnomad CloudFlare the support from did not change a bit. I finally changed DNS to…

    4 months ago

  • Created a topic, Only working with posts, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard looks strange and is messed up", on the site WordPress Support Forums:
    @NeoTechnomad it must be; I will fully disable (change DNS) cloudflare to see if it…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard looks strange and is messed up", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks but still no luck. The first two did not apply to my problem/site/plug-ins. And…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard looks strange and is messed up", on the site WordPress Support Forums:
    Chips... the problem is still visible :-( <img src="http://i66.tinypic.com/280tldg.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by…

    4 months ago

  • Created a topic, After adding icon and save redirect 404 page, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard looks strange and is messed up", on the site WordPress Support Forums:
    @NeoTechnomad I cleared all browser cache and now the https newly installed site looks good.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard looks strange and is messed up", on the site WordPress Support Forums:
    Good afternoon @NeoTechnomad. Because I have a good back-up I removed database and files and…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard looks strange and is messed up", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @NeoTechnomad! When adding the concatenate code nothing differences, too bad. I created with Akeeba…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard looks strange and is messed up", on the site WordPress Support Forums:
    I try a few more things and when that does not help I create the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "first time picture not opening in lightbox", on the site WordPress Support Forums:
    @NeoTechnomad, thanks for reply. Please try to refresh the browser and click the image. Or…

    4 months ago

  • Created a topic, first time picture not opening in lightbox, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "My site isn't working", on the site WordPress Support Forums:
    great @geroldvie! Solved :-)

    4 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard looks strange and is messed up", on the site WordPress Support Forums:
    I followed your step-by-step procedure. Yes, I disabled all plug-ins and then changed theme to…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard looks strange and is messed up", on the site WordPress Support Forums:
    @NeoTechnomad you had a nice step through plan and I had to laugh also about…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard looks strange and is messed up", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a ton @NeoTechnomad! I will try this tonight and come back to you.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard looks strange and is messed up", on the site WordPress Support Forums:
    No problem about that missing thing ;-) Yes I have access cPanel and/or FTP. Which…

    4 months ago

  • Posted a reply to "My site isn't working", on the site WordPress Support Forums:
    also, did you changed something at wp-config? [link moderated - keep support on this site…

    4 months ago

  • Posted a reply to "My site isn't working", on the site WordPress Support Forums:
    did you do updates? the error message could be a site hack problem.

    4 months ago

  • Posted a reply to "My site isn't working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, you will not loose any work when disabling all plug-ins and activate default WP…

    4 months ago

  • Posted a reply to "My site isn't working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, can you give more info? What do you mean with "I can edit it…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard looks strange and is messed up", on the site WordPress Support Forums:
    @NonTechnomad, thanks for reply! I disabled already all plug-ins and tried default theme but no…

    4 months ago

  • Created a topic, Dashboard looks strange and is messed up, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Modify second time nothing works.", on the site WordPress Support Forums:
    Hello developer, do you know a solution to the problem? Thanks! Also, when I click…

    4 months ago

  • Posted a reply to "unable upload images to media library", on the site WordPress Support Forums:
    Found for me the solution, the hosting provider changed "something" on their webserver today. Grmbl.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "unable upload images to media library", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know an answer bet I have the same problem with a multisite version…

    4 months ago

  • Posted a reply to "After migrate to SSL Dashboard and Media problems", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @Tara, problem is solved.

    5 months ago

  • Created a topic, On mobile images not scalable anymore, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Modify second time nothing works., on the site WordPress Support Forums

    5 months ago