Profiles

  • Member Since: July 20th, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to Redirections not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I changed theme to Twenty Twenty four and the issue continues. I was directed…

  • Posted a reply to Redirections not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, This is the log after a new login as admin: 2024-04-12 09:24:44 user_id 6131…

  • Posted a reply to Redirections not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    I paste it here. The Product visibility by user role is deactivated in staging site…

  • Posted a reply to Redirections not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I deactivated the Product Visibility by User Role plugin and tested. However, the issue…

  • Posted a reply to Redirections not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    [05-Apr-2024 20:03:43 UTC] PHP Notice: Undefined variable: afpvu_show_hide in /home/u574742254/domains/targetmodaweb.com/public_html/20marzostaging/wp-content/plugins/products-visibility-by-user-roles/class_afpvu_front.php on line 51[05-Apr-2024 20:03:43 UTC]…

  • Posted a reply to Redirections not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    I did, but it's not working.

  • Posted a reply to Redirections not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    This is how my settings are: Access: https://pasteboard.co/eXDo0uduyGlB.png Login form page https://pasteboard.co/SrKNDVRQmxKE.png Admin role settings…

  • Posted a reply to Redirections not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, This menu Item was always there, it's not something I added after this ticket.…

  • Posted a reply to Redirections not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for your reply. I don´t get your point. We set the login page…

  • Posted a reply to Redirections not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, any news regarding my question?

  • Created a topic, Redirections not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Hey guys, We are experiencing an issue where "redir…

  • Created a topic, Excellent support!, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome support after an update causing an issue. Real…

  • Posted a reply to 200: parsererror on custom template after update, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I have updated all files with the code provided, but still shows the same…

  • Created a topic, 200: parsererror on custom template after update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I just updated the plugin to Version 3.6.3 and …

  • Created a topic, Password confirmation field missing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Everytime an user wants to register in "My …

  • Created a topic, ¡Muy buen soporte!, on the site WordPress.org Forums:
    Tuve un problema con el plugin gratuito de OCA y me lo…

  • Posted a reply to Show suscribe button in variant products, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I´m a little lost. If I mark a product as Single product, I can…

  • Created a topic, Show suscribe button in variant products, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! Is there any way to show the suscribe button i…

  • Posted a reply to Price table not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, my mistake

  • Created a topic, Price table not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Price table is not displaying in product page. I have …

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Use it in all my sites

  • Created a topic, changes not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    I activated plugin, added text for "completed" and "pr…

  • Posted a reply to No content in WP, on the site WordPress.org Forums:
    Oh ok! I don`t know Drupal! By the way, great support. I will consider the…

  • Posted a reply to No content in WP, on the site WordPress.org Forums:
    But according to this, with the free version should have been able to migrate: Migrate…

  • Created a topic, No filtering by attributes, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I followed all instructions, but the filter i…

  • Posted a reply to No content in WP, on the site WordPress.org Forums:
    ¡Hey! This is what I got: -------- === START import 2018-08-23 14:32:05 === Connected with…

  • Created a topic, No content in WP, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I did all the migration process ok; however, w…