WordPress.org

Profiles

csine

Profile picture of csine
  • Member Since: July 7th, 2013
  • @csine on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Query String appended to my site after upgrade to WP 4.3.1, on the site WordPress Support Forums:
    oh boy! another life saver... this d**n thing added 3s to my website load time

    4 months ago

  • Posted a reply to SSL and wp fastest cache, on the site WordPress Support Forums:
    You probably have insecure content error. this can happen, if the plugin is not using…

    6 months ago

  • Created a topic, Erratic most of the time, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Ninja Firewall blocking Admin user uploads, on the site WordPress Support Forums:
    In my case, the multisite - when I am logged in as superadmin in a…

    10 months ago

  • Created a topic, Works Good so Far, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Javascript error with WP-Version 4.1, on the site WordPress Support Forums:
    Actually, its fixed for me with latest wp, latest vc, latest yoast seo, and latest…

    2 years ago

  • Posted a reply to Javascript error with WP-Version 4.1, on the site WordPress Support Forums:
    Nigel! You are a life saver ...

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.6.1.1 broke my site, on the site WordPress Support Forums:
    You said it broke your site, do you mean by breaking that it was auto…

    2 years ago

  • Posted a reply to 4.6.1.1 broke my site, on the site WordPress Support Forums:
    =======================

    2 years ago

  • Created a topic, 4.6.1.1 broke my site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Shortcodes not working, on the site WordPress Support Forums:
    Thats not feasible. I have a multisite wp, so plugins can be installed on main…

    2 years ago

  • Created a topic, Shortcodes not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Requires a lot of testing before release, on the site WordPress Support Forums:
    Well, I installed this plugin for the below features: 1. Membership & pricing table 2.…

    2 years ago

  • Created a topic, Requires a lot of testing before release, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to my site goes down on activating this plugin, on the site WordPress Support Forums:
    Never mind. A woocommerce custom payment gateway plugin's warning, turned into a fatal error when…

    2 years ago

  • Created a topic, my site goes down on activating this plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Auto post does not work on Multisite, on the site WordPress Support Forums:
    I have sent the details on support email.

    3 years ago

  • Created a topic, Auto-poster template automatically adds a 'VIDEO:' prefix, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Auto post does not work on Multisite, on the site WordPress Support Forums:
    ok. I will gather that information and send to the support email. thx.

    3 years ago

  • Posted a reply to Feeds are posting 2 images, on the site WordPress Support Forums:
    This also got resolved - I do not know when. But the side-issue I mentioned…

    3 years ago

  • Posted a reply to Auto post does not work on Multisite, on the site WordPress Support Forums:
    I am with latest grabpress on a multisite, but still the autoposter works on only…

    3 years ago

  • Posted a reply to API error now!, on the site WordPress Support Forums:
    This got resolved after an update that was released 7-8 months ago.

    3 years ago

  • Posted a reply to Can't put voucher into page or posts, on the site WordPress Support Forums:
    I think u should differentiate voucher models from actual vouchers - in terminology. The plugin's…

    3 years ago

  • Posted a reply to Cart not saving in Opera, on the site WordPress Support Forums:
    same here in chrome with latest version .

    3 years ago

  • Posted a reply to Feeds are posting 2 images, on the site WordPress Support Forums:
    Having the same issue here with latest version 2.3.7 I had made some changes in…

    3 years ago

  • Posted a reply to I need your assitance am being ignored, on the site WordPress Support Forums:
    And viola! Again magic, the Account link has appeared after two days of absence!

    3 years ago

  • Posted a reply to I need your assitance am being ignored, on the site WordPress Support Forums:
    Same here now... Magically, the auto-post issue I was crying about all this while, is…

    3 years ago

  • Posted a reply to Auto post does not work on Multisite, on the site WordPress Support Forums:
    No replies? Apparently with latest version, even catalog option is not working - so grabpress…

    3 years ago

  • Created a topic, Getting better slowly..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to API error now!, on the site WordPress Support Forums:
    what the heck! deactivated the plugin. Was a mistake to use this plugin.

    3 years ago

  • Posted a reply to API error now!, on the site WordPress Support Forums:
    Also the API calls are synchronous, which means my admin pages are taking ages to…

    3 years ago

  • Created a topic, API error now!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Auto post does not work on Multisite, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

Plugins