WordPress.org

Profiles

csburdick

  • Member Since: June 6th, 2006
  • @csburdick on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Not generating thumbnails – breaking sidebar, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, this just started happening recently. The plugi…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Permalink structure not being followed, results in 404s, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I removed "blog" from category base. Here are my current settings: https://gyazo.com/52f4bd6c27509618c46f59231e5df169 I created…

    1 month ago

  • Posted a reply to Permalink structure not being followed, results in 404s, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, I understand. However if you look at this blog post: https://www.bestroboadvisors.org/blog/investing-to-get-out-of-debt/ And look…

    1 month ago

  • Posted a reply to Permalink structure not being followed, results in 404s, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, that works for the post now, but now the categories link to https://www.bestroboadvisors.org/blog/personal-finance/…

    2 months ago

  • Created a topic, Broken blog – redirect not working, on the site WordPress.org Forums:
    I recently started the blog section on my site https:/…

    2 months ago

  • Created a topic, Permalink structure not being followed, results in 404s, on the site WordPress.org Forums:
    I recently started the blog section on my site https:/…

    2 months ago

  • Posted a reply to Skipped Attachment: Photos not found – not regenerating, on the site WordPress.org Forums:
    Yes that's just my staging site - it's a temporary domain. Everything is where it's…

    2 months ago

  • Posted a reply to How to exclude home page, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Steve.

    2 months ago

  • Created a topic, How to exclude home page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, is there any way to exclude only the home pa…

    2 months ago

  • Posted a reply to Skipped Attachment: Photos not found – not regenerating, on the site WordPress.org Forums:
    Ok so it looks like it's showing it as the relative path from the uploads…

    2 months ago

  • Posted a reply to Shield incompatible with Railgun, on the site WordPress.org Forums:
    Hmm, so I activated it again to get fresh data but now when I try…

    2 months ago

  • Posted a reply to Shield incompatible with Railgun, on the site WordPress.org Forums:
    I'm a Pro member, BTW :)

    2 months ago

  • Posted a reply to Shield incompatible with Railgun, on the site WordPress.org Forums:
    Hmm, looks like there's a lot of "black list connection killed" messages: "Visitor was found…

    2 months ago

  • Created a topic, Shield incompatible with Railgun, on the site WordPress.org Forums:
    Hey guys, I activated Railgun (https://www.cloudflare.…

    2 months ago

  • Posted a reply to CSS only loading on refresh, on the site WordPress.org Forums:
    This happens when I remove query strings - this plugin is the only one that…

    2 months ago

  • Posted a reply to Skipped Attachment: Photos not found – not regenerating, on the site WordPress.org Forums:
    Looks OK to me: https://gyazo.com/2c8086cd86e0092a349fa51bf33edbe7 - all the paths are relative. Should I send a…

    2 months ago

  • Created a topic, Best ad plugin out there, on the site WordPress.org Forums:
    By far the best ad plugin I've used. There are a few l…

    2 months ago

  • Posted a reply to CSS only loading on refresh, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this still isn't working. I have minify and combine off, but it's still happening.…

    2 months ago

  • Posted a reply to Incompatibility with PHP 7?, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent, thank you!

    2 months ago

  • Created a topic, Skipped Attachment: Photos not found – not regenerating, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm restoring a WordPress site and I have all t…

    2 months ago

  • Posted a reply to Incompatibility with PHP 7?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks!

    2 months ago

  • Created a topic, Incompatibility with PHP 7?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I’m using the PHP Compatibility Checker pl…

    2 months ago

  • Created a topic, Incompatibility with PHP 7?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I'm using the PHP Compatibility Checker plug…

    2 months ago

  • Posted a reply to CSS only loading on refresh, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your help Rohit. I turned off CSS minify and combine, and it's still…

    2 months ago

  • Created a topic, CSS only loading on refresh, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm running into an issue where the review widg…

    2 months ago

  • Created a topic, CSS not being loaded on first pageview, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, many of my pages, mostly review pages (like the…

    2 months ago

  • Created a topic, Lazy Load breaking https, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, it seems that activating lazy load created m…

    2 months ago

  • Posted a reply to Removing Category Base, on the site WordPress.org Forums:
    I had this same issue. Deactivate, then reactivate the plugin itself, that fixed it for…

    3 months ago

  • Posted a reply to Error on purge all cache: This page isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue here

    3 months ago

  • Posted a reply to Unidentified user publishing posts?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok I wasn't sure if it was obvious to you what it might be. Since…

    6 months ago

  • Created a topic, Unidentified user publishing posts?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, in the audit trail viewer I'm getting a user…

    6 months ago

  • Posted a reply to Widget only working on home page, on the site WordPress.org Forums:
    I fixed this by uninstalling the plugin and reinstalling it

    1 year ago

  • Posted a reply to Widget only working on home page, on the site WordPress.org Forums:
    Single pages have 40 queries :/ Seems like W3TC is taking up most of those…

    1 year ago

  • Posted a reply to Widget only working on home page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ajay, thanks. I have Query Monitor installed, but I'm not sure exactly what you'd…

    1 year ago

  • Posted a reply to Widget only working on home page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ajay, here are screenshots of the widgets in that sidebar. The home page sidebar…

    1 year ago

  • Posted a reply to Widget only working on home page, on the site WordPress.org Forums:
    Yes I've tried that already and it didn't work. I've tried changing the settings to…

    1 year ago

  • Created a topic, Widget only working on home page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I have this plugin installed on http://www.a…

    1 year ago

  • Posted a reply to 30+ Second TTFB – Cannot figure this out!, on the site WordPress.org Forums:
    Is anyone familiar with htaccess here that could take a look and see if something…

    1 year ago

  • Posted a reply to 30+ Second TTFB – Cannot figure this out!, on the site WordPress.org Forums:
    Oh wow, my .htaccess looks a bit crazy - great thinking! I have no idea…

    1 year ago

  • Posted a reply to 30+ Second TTFB – Cannot figure this out!, on the site WordPress.org Forums:
    It's also worth noting there are other sites on this VPS of mine on WordPress…

    1 year ago

  • Created a topic, 30+ Second TTFB – Cannot figure this out!, on the site WordPress.org Forums:
    Hey everyone, I've been trying to figure this out for …

    1 year ago

  • Created a topic, Displaying on pages when it shouldn’t be, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, on my website http://www.automoblog.net/ TOC…

    1 year ago