WordPress.org

Profiles

FGD

Profile picture of FGD
  • Member Since: September 17th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Ads keep dissappearing", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, and I tried to change the settings info from @minimus but no go.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Ads keep dissappearing", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried updating to the newer version (2.5.94.) After less than 24 hours, some…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Pure Rubish, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Print page in new window", on the site WordPress Support Forums:
    I second the option to enable print page in new window!

    1 month ago

  • Created a topic, Ads in-front of your users! Boo!, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Great Support, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Can't close the accordion", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, I went with a different plugin since this one has no traction.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Can't close the accordion", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Captramrod01. That makes it close and not reopen but the minus icon still…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Can't close the accordion", on the site WordPress Support Forums:
    Any luck with this? Is there any way to make the expanded div close when…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Cannot access wp-admin after updating to 2.2.9", on the site WordPress Support Forums:
    Also, just to note. Not sure if it was this plugin that caused my White…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't Access WP-ADMIN (After Latest Update)", on the site WordPress Support Forums:
    I was blaming another plugin update to my white admin pages (WooCommerce) but after further…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cannot access wp-admin after updating to 2.2.9", on the site WordPress Support Forums:
    OK. I got everything working again (and with the new 2.2.9.) Here are my steps…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cannot access wp-admin after updating to 2.2.9", on the site WordPress Support Forums:
    Same here too. Rolled back to 2.2.8 to see if that would help. Nope. I'm…

    4 months ago

  • Posted a reply to "GCE 2.1.0 now updated for GCal API v3", on the site WordPress Support Forums:
    OK. I found the solution to the old calendars showing up for us. Unfortunately, it…

    5 months ago

  • Posted a reply to "GCE 2.1.0 now updated for GCal API v3", on the site WordPress Support Forums:
    I created a brand-new public Google calendar. Added an event. Created a new GCAL event…

    5 months ago

  • Posted a reply to "GCE 2.1.0 now updated for GCal API v3", on the site WordPress Support Forums:
    Still broken for me. And I too am using Google Apps for Business with a…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not working after update 2.1.0", on the site WordPress Support Forums:
    Not working here either. Since the API issue, I was forced to update. Tried my…

    5 months ago

  • Posted a reply to "4.6.1.4 updates broke down my WP site. untill manual deactivate plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Broke the front-end of the website and the admin of the website. They…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Updating from Version 2.0.3.1 to 2.0.4 breaks all feeds", on the site WordPress Support Forums:
    Just updated to version 2.0.6 and the same issue. Rolling back to 2.0.3.1 and all…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Ads keep dissappearing", on the site WordPress Support Forums:
    I tried upgrading to the newest version 2.4.91 and the ads continue to disappear. Rolling…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Updating from Version 2.0.3.1 to 2.0.4 breaks all feeds", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: Just tried to update to 2.0.5 (from 2.0.3.1) and all my feeds say -…

    6 months ago

  • Created a topic, Updating from Version 2.0.3.1 to 2.0.4 breaks all feeds, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "State is not valid. Please enter one of the following: Array, Array, Array...", on the site WordPress Support Forums:
    Update I just deactivated the plugin and deleted it from the site. Went and re-downloaded…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Managing Ad Places Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Marking this topic as resolved.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Managing Ad Places Broken", on the site WordPress Support Forums:
    To follow back around on this issue. It never was really resolved when I opened…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Ads keep dissappearing", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue. However, I have several ad zones and this only…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Still rocking the 1.9.13 version", on the site WordPress Support Forums:
    To circle back around to this comment posted 11 months ago. I have several sites…

    7 months ago

  • Boom Shaka Lhaka’s profile was updated

    7 months ago

  • Created a topic, State is not valid. Please enter one of the following: Array, Array, Array..., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "No custom sidebars but plug-in active..?", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here too! WordPress 3.9.2 WPMUDEV Custom Sidebars 2.0.9.3 After updating the plugin, custom…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Fatal errors all over the place", on the site WordPress Support Forums:
    Fatal error: Class 'plainview\wordpress\activity_monitor\actions\prune_activities' not found in (SITE-LOCATION)/wp-content/plugins/plainview-activity-monitor/include/traits/database.php on line 166

    9 months ago

  • Posted a reply to "Conflict with NextGen Gallery 2.0.x shortcodes when using "excerpt=yes"", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here. The List Category Posts plugin functions correctly but if I embed a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Could Not Send Test Email! Errors?", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here on multiple websites using the premium plugin. I think it is a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problems With SMTP Configurations", on the site WordPress Support Forums:
    I am getting a similar issue on a couple of websites that are using WYSIJA…

    1 year ago

  • Posted a reply to "SHORTCODE no longer works in text widget in sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    That worked alchymyth! Thank you for the help. My original CSS is not being applied…

    1 year ago

  • Posted a reply to "SHORTCODE no longer works in text widget in sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    That is the weird thing, yes it did work back when I created that page.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "SHORTCODE no longer works in text widget in sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    Yes two, but I disabled them and the problem is still there. I would put…

    1 year ago

  • Created a topic, SHORTCODE no longer works in text widget in sidebar, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, SHORTCODE no longer works in text widget in sidebar, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, The NEW author of this plugin is making bad choices, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Managing Ad Places Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Opened thread.... http://forum.simplelib.com/index.php?threads/unable-to-see-places-on-managing-ads-places-unable-to-view-display.121067/

    1 year ago

  • Posted a reply to "Managing Ad Places Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Upgraded to Version 2.2.80 and the issue is still there. I click on "Managing Ads…

    1 year ago

  • Created a topic, Managing Ad Places Broken, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does it work correctly with WordPress 3.7 ?", on the site WordPress Support Forums:
    me too

    1 year ago

  • Posted a reply to "Warning: Missing argument", on the site WordPress Support Forums:
    here too

    1 year ago

  • Created a topic, MUST HAVE, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Still rocking the 1.9.13 version, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Saves a lot of manual time!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago