WordPress.org

Profiles

William Bowles

Profile picture of William Bowles
  • Member Since: January 9th, 2008
  • williambowles.info
  • @creative-i on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Poor performance, on the site WordPress.org Forums:
    BTW, XMLRPC works just fine, it's not blocked so it's not the problem. I wouldn't…

    2 months ago

  • Posted a reply to Poor performance, on the site WordPress.org Forums:
    Whoops! I didn't realize. Thanks for that.

    2 months ago

  • Posted a reply to Poor performance, on the site WordPress.org Forums:
    Jeremy, I just did exactly that, deselected everything except stats but jp still slows my…

    2 months ago

  • Posted a reply to Poor performance, on the site WordPress.org Forums:
    Like I said, I’m on a shared server and if the load is large, it…

    2 months ago

  • Posted a reply to Poor performance, on the site WordPress.org Forums:
    I might add, that really the only thing I'm interested in are the stats for…

    2 months ago

  • Posted a reply to Poor performance, on the site WordPress.org Forums:
    Debug gives me this: Jetpack Debugging Center Testing your site's compatibility with Jetpack... There seems…

    2 months ago

  • Posted a reply to Poor performance, on the site WordPress.org Forums:
    Tried to post the advanced bug report, twice but it doesn't get published. If you…

    2 months ago

  • Posted a reply to Poor performance, on the site WordPress.org Forums:
    Traceroute has started… traceroute: Warning: dashboard.wordpress.com has multiple addresses; using 192.0.78.13 traceroute to lb.wordpress.com (192.0.78.13),…

    2 months ago

  • Posted a reply to Poor performance, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately for you, Jetpack is not running nor do I intend to activate it right…

    3 months ago

  • Posted a reply to Poor performance, on the site WordPress.org Forums:
    I concur! The latest version has made it virtually impossible to manage my site. Calls…

    3 months ago

  • Posted a reply to Editing page problems with 4.5.3, on the site WordPress Support Forums:
    Tedious but I'll try it. I've been using the same plugins for years now.

    5 months ago

  • Created a topic, Editing page problems with 4.5.3, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to Database damaged, on the site WordPress Support Forums:
    Update: Well, apparently wp_options is NOT damaged! I think perhaps there's a bug in the…

    7 months ago

  • Created a topic, Database damaged, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Category to Tag Converter Error, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to WordPress doesn't complete update, on the site WordPress Support Forums:
    I know all about uploading/manual install thanks very much.

    12 months ago

  • Created a topic, WordPress doesn't complete update, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Switching to a static home page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to wp-content wiped out!, on the site WordPress Support Forums:
    Update: I don't know what happened but this am, the entire contents of wp-content had…

    2 years ago

  • Posted a reply to wp-content wiped out!, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I was dreading that! I dont have a current backup of wp-content, it's too…

    2 years ago

  • Created a topic, wp-content wiped out!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Using the the graphics editor in 3.9.1, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Installed an Alpha version by mistake, on the site WordPress Support Forums:
    Done.

    3 years ago

  • Posted a reply to Installed an Alpha version by mistake, on the site WordPress Support Forums:
    OK, one more thing, should I then upgrade to the en-GB?

    3 years ago

  • Posted a reply to Installed an Alpha version by mistake, on the site WordPress Support Forums:
    I thought you were going to say that...that's a real pain running upgrade.php just tells…

    3 years ago

  • Posted a reply to Installed an Alpha version by mistake, on the site WordPress Support Forums:
    yes i am. however, on the update page, it asks me to download the latest…

    3 years ago

  • Created a topic, Installed an Alpha version by mistake, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Deleting htaccess!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Displaying text in English AND Russian, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to WP editor's buttons not responding, on the site WordPress Support Forums:
    You gotta be kidding! Do know how long it takes to do all this?

    3 years ago

  • Created a topic, WP editor's buttons not responding, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Connections to WordPress not working, on the site WordPress Support Forums:
    Well, several weeks later and the problem has not only NOT been resolved, but I've…

    3 years ago

  • Posted a reply to Connections to WordPress not working, on the site WordPress Support Forums:
    Well actually, i resolved it along with my hosting company. But I still need to…

    3 years ago

  • Posted a reply to Image editing problems, on the site WordPress Support Forums:
    Y'know, sometimes and with all due respect, I feel like I'm being talked to as…

    3 years ago

  • Posted a reply to Image editing problems, on the site WordPress Support Forums:
    Dear Esmi, at least I'm not alone in this...

    3 years ago

  • Posted a reply to Image editing problems, on the site WordPress Support Forums:
    So now, basic HTML commands, I mean really basic, like back to the very beginning…

    3 years ago

  • Posted a reply to Image editing problems, on the site WordPress Support Forums:
    OK, but why do I need to add yet another plugin? It seems to me…

    3 years ago

  • Posted a reply to Image editing problems, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, will do but why has the editor gone backwards?

    3 years ago

  • Created a topic, Image editing problems, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Connections to WordPress not working, on the site WordPress Support Forums:
    Once more tried to access Akismet and got this msg: Secure Connection Failed An error…

    3 years ago

  • Posted a reply to Connections to WordPress not working, on the site WordPress Support Forums:
    Tried to reactivate Jetpack just now and got this msG: Jetpack could not contact WordPress.com:…

    3 years ago

  • Posted a reply to WordPress.com account hacked?, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah but when I did that, it told me I had no account! "Your subscription…

    3 years ago

  • Created a topic, WordPress.com account hacked?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Connections to WordPress not working, on the site WordPress Support Forums:
    Update: I have a nasty suspicion that my wordpress.com accounts have been hacked as my…

    3 years ago

  • Posted a reply to Connections to WordPress not working, on the site WordPress Support Forums:
    Appropos the above, because my connections are blocked at the WordPress.com end, I now can't…

    3 years ago

  • Posted a reply to Connections to WordPress not working, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, got this from my hosting co: Hi Bill, I've just verified that these wordpress…

    3 years ago

  • Posted a reply to Connections to WordPress not working, on the site WordPress Support Forums:
    Update: Well I turned off Jetpack and it's still the same (emptied cache, restarted Firefox…

    3 years ago

  • Posted a reply to Connections to WordPress not working, on the site WordPress Support Forums:
    I am still no nearer to figuring out what's happening but I'm pretty sure it's…

    3 years ago

  • Posted a reply to Connections to WordPress not working, on the site WordPress Support Forums:
    BTW, There are 593 spam comments that Akismet hasn't caught (all in less than one…

    3 years ago

  • Posted a reply to Connections to WordPress not working, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Richard, Yes, it does seem to take forever to load. As to screenshots etc,…

    3 years ago