WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 22nd, 2010
  • Find me on:
  • Posted a reply to [Yoast SEO] Yoast SEO Tab is Broken, on the site WordPress.org Forums:
    I’m a premium customer. Jeeez.

    2 months ago

  • Created a topic, Yoast SEO Tab is Broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, After updating the AMP plugin -I think-, Yoast tab…

    2 months ago

  • Posted a reply to [LiteSpeed Cache] Confliction with Cloudflare APO, on the site WordPress.org Forums:
    I don’t really remember. Should I have enabled it?

    2 months ago

  • Created a topic, [LiteSpeed Cache] Confliction with Cloudflare APO, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, after talking with the cloudflare team for a long …

    2 months ago

  • Posted a reply to [Yoast SEO] Who coded this garbage?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the response. I’ve disabled those features and our site is functioning properly…

    5 months ago

  • Created a topic, Who coded this garbage?, on the site WordPress.org Forums:
    This add-on was not coded with big sites in mind. It w…

    5 months ago

  • Posted a reply to SELECT COUNT(*) FROM rtkl_yoast_prominent_words …, on the site WordPress.org Forums:
    Diabling Yoast SEO and enabling back? No. Restarting MySQL server? No! Restarting Litespeed server? No!…

    5 months ago

  • Posted a reply to SELECT COUNT(*) FROM rtkl_yoast_prominent_words …, on the site WordPress.org Forums:
    Have you ever tested those features on some big sites? 1300% CPU usage is not…

    5 months ago

  • Posted a reply to SELECT COUNT(*) FROM rtkl_yoast_prominent_words …, on the site WordPress.org Forums:
    I'm premium and I'm having exactly the same issue. I've even disabled and re-enabled the…

    5 months ago

  • Posted a reply to Yost SEO is too stupid to detect RTX 3060 Ti keyword, on the site WordPress.org Forums:
    I used the word many times but Yoast is still telling me that I did…

    7 months ago

  • Created a topic, Yost SEO is too stupid to detect RTX 3060 Ti keyword, on the site WordPress.org Forums:
    Wrote my article and added RTX 3060 Ti as keyword but …

    7 months ago

  • Posted a reply to Oops, something has gone wrong and we couldn’t complete the optimization…, on the site WordPress.org Forums:
    Priscilla Hi, I'm getting supoprt via mail ATM. And yes, I did deactivated all non-Yoast…

    7 months ago

  • Posted a reply to Oops, something has gone wrong and we couldn’t complete the optimization…, on the site WordPress.org Forums:
    I have 64 GB of RAM. It has nothing to o with RAM.

    7 months ago

  • Created a new ticket, #51842, in Core Trac:
    Disabling pingbacks nulls the DB entry

    7 months ago

  • Posted a reply to wp yoast index does not provide any output, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. We have the premium version and we'll contact support.

    7 months ago

  • Posted a reply to Optimizing SEO data… This may take a year…, on the site WordPress.org Forums:
    I did not try it with all the other plugins disabled. We'll contact technical support.…

    7 months ago

  • Posted a reply to Optimizing SEO data… This may take a year…, on the site WordPress.org Forums:
    Installed Yoast Test Helper and clicked on Reset indexables tables & migrations ran wp yoast…

    7 months ago

  • Posted a reply to wp yoast index does not provide any output, on the site WordPress.org Forums:
    Here's what I did step by step. Installed Yoast Test Helper and clicked on Reset…

    7 months ago

  • Posted a reply to Optimizing SEO data… This may take a year…, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, my server meets all the reqs. PHP 7.4 Litespeed 5.4.11 OpenSSL/1.1.1h cURL version 7.73.0…

    7 months ago

  • Posted a reply to wp yoast index does not provide any output, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, "Start SEO data optimization” button still appears when I go to SEO > Tools…

    7 months ago

  • Created a topic, Messed up my site!, on the site WordPress.org Forums:
    After installing and enabling this plugin, the website…

    7 months ago

  • Created a topic, wp yoast index does not provide any output, on the site WordPress.org Forums:
    Ypur website says: If one of these doesn't show that …

    7 months ago

  • Posted a reply to WP-CLI and HTTP_HOST, on the site WordPress.org Forums:
    Getting the same error with WP CLI command. Any plan to fix this?

    7 months ago

  • Posted a reply to Optimizing SEO data… This may take a year…, on the site WordPress.org Forums:
    Oops, something has gone wrong and we couldn't complete the optimization of your SEO data.…

    7 months ago

  • Created a topic, Optimizing SEO data… This may take a year…, on the site WordPress.org Forums:
    Optimizing SEO data... This may take a while? No. It s…

    7 months ago

  • Posted a reply to Oops, something has gone wrong and we couldn’t complete the optimization…, on the site WordPress.org Forums:
    Does it continue from where it's left? Cuz there is no information regarding this either...

    7 months ago

  • Posted a reply to Oops, something has gone wrong and we couldn’t complete the optimization…, on the site WordPress.org Forums:
    indexation-1521.js:1 POST https://www.technopat.net/wp-json/yoast/v1/link-indexing/terms 503

    7 months ago

  • Posted a reply to Oops, something has gone wrong and we couldn’t complete the optimization…, on the site WordPress.org Forums:
    1. 5.5.3 2. Are all your non-Yoast plugins and themes also updated? Yes. They are…

    7 months ago

  • Posted a reply to Does not work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks.

    8 months ago

  • Created a topic, Does not work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Notice: Undefined index: display_name in /home/technop…

    8 months ago

  • Posted a reply to Notice: Undefined index: display_name, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I think I posted this under the wrong plugin.

    8 months ago

  • Created a topic, Notice: Undefined index: display_name, on the site WordPress.org Forums:
    Notice: Undefined index: display_name in /home/technop…

    8 months ago

  • Created a topic, Notice: Undefined index:, on the site WordPress.org Forums:
    Getting erro when trying to add new user! Notice: Un…

    8 months ago

  • Created a topic, Oops, something has gone wrong and we couldn’t complete the optimization…, on the site WordPress.org Forums:
    Oops, something has gone wrong and we couldn't complet…

    8 months ago

  • Created a topic, Datal error: Uncaught Error: Call to undefined method WP_List_Util::pluck(), on the site WordPress.org Forums:
    Getting this error when trying to reach my website. F…

    10 months ago

  • Created a topic, Persistent object cache, on the site WordPress.org Forums:
    WP Site health is telling me to enable persistent obje…

    10 months ago

  • Wrote a comment on the post Proposal: Dropping support for old PHP versions via a fixed schedule, on the site Make WordPress Core:
    Why waste time on old PHP versions even when PHP itself ended support? PHP 7.1…

    10 months ago

  • Posted a reply to “Speeding up your site” takes way too long, on the site WordPress.org Forums:
    Could you tell me about the CLI command? Thank you. It works via SSH I…

    1 year ago

  • Posted a reply to “Speeding up your site” takes way too long, on the site WordPress.org Forums:
    Update: Not solved. Still slow. And the worse is, I tried for hours to get…

    1 year ago

  • Posted a reply to “Speeding up your site” takes way too long, on the site WordPress.org Forums:
    Solved with 14.0.4. Much faster now.

    1 year ago

  • Created a topic, “Speeding up your site” takes way too long, on the site WordPress.org Forums:
    I started this process after updating to 14.0.2 but it…

    1 year ago

  • Posted a reply to [Can’t] Yoast SEO can now store your site’s SEO data in a smarter way!, on the site WordPress.org Forums:
    OK, 14.0.2 solved the issue. Thanks.

    1 year ago

  • Created a topic, [Can’t] Yoast SEO can now store your site’s SEO data in a smarter way!, on the site WordPress.org Forums:
    When I login to my panel, I see this: Yoast SEO can n…

    1 year ago

  • Suggested an idea, Paste Screenshot from ClipBoard

    1 year ago

  • Posted a reply to Version 1.2.4 incorrect error message, on the site WordPress.org Forums:
    When is the update due? PHP 7.3 and still have " The required module, mcrypt,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Couldn’t retrieve a list of the checksums for WordPress 5.1.1., on the site WordPress.org Forums:
    cURL was up to date. Updated the theme and then enabled PHP 7.3, all fine.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Couldn’t retrieve a list of the checksums for WordPress 5.1.1., on the site WordPress.org Forums:
    OK. Turns out that the problem is with PHP 7.2 and PHP 7.3. It works…

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress connection errors, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same issue lately. OpenSSL/1.0.2r CentOS 7.6 The error indicates wp-includes/update.php on line…

    2 years ago

  • Posted a reply to Couldn’t retrieve a list of the checksums for WordPress 5.1.1., on the site WordPress.org Forums:
    WordPress Version Plugin Versions Your site has 4 plugins waiting to be updated. Your site…

    2 years ago

  • Created a topic, Couldn’t retrieve a list of the checksums for WordPress 5.1.1., on the site WordPress.org Forums:
    Our website can not connect to WordPress.org somehow. …

    2 years ago